תמיד אפשר לעשות משלוח עם Buy2usa. מאוד מהיר.. יש להם קומבינות עם הדואר והמכס והחבילות משתחררות בלי עיכובים.
אהלן,
אני רוצה לרכוש תיק חדש ושמתי עין על שני הדגמים הבינונים של קריגה. רציתי לדעת אם מישהו יודע אם, ואם כן היכן ניתן להשיג
את המוצרים שלהם בארץ?
תודה,מתן.
אם למישהו יש קישור לאתר בחו"ל ששולח לארץ אשמח לקבל קישור (באיי ביי יש כמה כאלה- אצל כולם המשלוח עולה למעלה מ200 ש"ח.)
תמיד אפשר לעשות משלוח עם Buy2usa. מאוד מהיר.. יש להם קומבינות עם הדואר והמכס והחבילות משתחררות בלי עיכובים.
כתוב לי בדיוק, מה אתה מחפש.
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 11-03-2016 בשעה 13:22.
בדוק בפרטי עוז
עוז לא קיבלתי בפרטי- אני רוצה לקנות את הדגם: Kriega R20.
יקר מדיי..אבל תודה בכל מקרה.
לגביי המסים אני לא בטוח. כל פעם שאני מגיע לדואר לאסוף חבילה זו הפתעה חדשה...פעם אחרונה אספתי תיק של אלפיינסטאר באזור ה100$ ביחד עם המשלוח ונאלצתי
לשלם עוד 100 ומשהו ש"ח.
בכל מקרה המחיר של התיק נע ברשת מ120$-150$- משום מה איפה שזול דוחפים משלוח יקר. אולי פשוט אחכה למישהו שבא מחו"ל (במצב של דואר ישראל
זה כנראה גם יהיה מהיר יותר).
100 שקל יותר 100 שקל פחות.. בקטנה אני הייתי משלם וקונה את מה שבא לי עליו..
אני לא איזה עשיר אבל זה לא הבדלים של אלפי שקלים..
הייתי קונה וזהו אם זה מה שהייתי רוצה כרגע
לא ברור למה שילמת 100 ומשהו ש"ח על תיק של 100 דולר. על תיקים יש רק 17% מע"מ וזה רשום בבירור באתר של רשות המיסים. אולי זה היה לפני 2012 כשביטלו את המכס על תיקים.
למי יש תיק כזה ויכול לחוות דיעה על הנפח? יש לי תיק ספורט של אדידס שלרוב יושב בתוך הארגז, כי על הגב זה משתולל ברוח, בתיק הזה אני מכניס ציוד לכושר , נעליים , מגבת קטנה , מגבת לייבוש (של טיולים מיקרופייבר) מכנס וחולצה דרייפיט לכושר וכמובן בגדים תחתונים.
האם כל זה ייכנס לתיק 20 ליטר? (אולי שאלה דבילית , אבל התיקים האלו נורא קשיחים)
נערך לאחרונה על ידי Yigal; 12-03-2016 בשעה 18:43.
מבחינת התכולה, יספיק די והותר.
דרך FC-MOTO בגרמניה יעלה כ130 דולר, מצרף קישור
https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/sec2ae0b79d67/?
התשלום בדואר על מכס מע"מ ושאר ירקות אכן מפתיע כל פעם מחדש....
כפי שציינתי באשכול אחר, אני משתמש בתיקי זנב ומיכל של קרייגה ומרוצה עד הגג מהאיכות ומהדסת האנוש המעולה.
בהצלחה!