יש אופציה לסמן מסלול משלך, או להוסיף דרך גישה על הוויז ולשלוח להם מתוך התוכנה...או לפחות כך נדמה לי.
נניח במקום לכתובת דרך הרחוב שיגיעו לשביל שנמצא מאחוריה (כניסה אחורית של הכתובת). מדובר בשכונת מגורים.
מי יודע למי פונים?
יש אופציה לסמן מסלול משלך, או להוסיף דרך גישה על הוויז ולשלוח להם מתוך התוכנה...או לפחות כך נדמה לי.
יש לוייז פורום ישראלי, כדאי לפנות לשם.
תעמוד עם וויז בדיוק בנקודה עלייה תרצה שהאנשים יגיעו ותוסיף מיקום, תן למיקום כינוי ותן לאורחים את הכינוי.
לדוגמא, הזולה של אריה...
אם תרצו, אין, זו אגדה!
אחחח הזכרת לי נשכחות.
יכולתי להיות מליונר.
אי שם בהתחלה הייתי תכניתן freemap
אריה הבעיה זה שכבר יש מיקום בוייז אני רק יכול לתת מיקום #2.
העניין כזה,יש לי שכנים מרפאת שיניים ויש לנו גדר משותפת,הלקוחות שלהם עוברים דרכה ומרעישים לנו מה עוד שהם תופסים את החניות בקרבת הבית שלי.
מדובר בבית פרטי שחצי ממנו מושכר למרפאה בזמן שבכניסה האחורית לבית (שמושכר) יש חנית חצץ,הבעיה היא שהוייז מכוון את האנשים מהכניסה הקדמית לבית ולא מהחניה ושאין רחוב בדרך לחניה כי מדובר בשביל לתוך פרדס.
איך אפשר לנתב את כולם לחצץ?
חלק מגיעים ככה..
לאסימוב יש סיפור (בקובץ מחר כפול 9) בו הוא מספר על מדענים שגילו שאפשר לעשות חשבון עם נייר ועיפרון ולא חייבים מחשב.
למה שלא תציב שלט עם הכיתוב "לחנייה של רופא השניים" או "לחנייה של ד"ר xyz" עם חץ בולט לכיוון?
גאונים.
גם אסימוב וגם אתה.
אני אשמח שתגיב לנושא אם אין מה להגיב אפשר לחסוך.
צודק.
ה waze או יותר נכון גוגל זה הבעיה ולא השלט,שלט זה לא יעיל בגלל שיש 2 כניסות לרחוב ובגלל שאין לי איך לשים אותו בצורה חוקית - לא יכול להדביק שלט לקיר של בית.
אנשים (בעיקר אמהות) מסתמכות על הניווט ועל מקום חניה קונבנציולני לכן יעדיפו להחנות במקום סלול ולא להיכנס לתוך דרך חול בלי רחוב.
מה גם שכבר הרעיון נוסה,אמנם בצורה של אין חניה אבל עדיין זה לא הועיל.
פנית לפורום הישראלי של waze?
אלה אנשים שנהנים לבלות את זמנם בלעדכן מפות וכבישים.
https://www.waze.com/he/forum/viewtopic.php?t=17818
השילוב האופטימלי של הפורום של וויז ומשהו פיזי ברחוב - שלט\חץ\שער. לא נראה לי שמישהו ידבר איתך אם תדביק איזה שלט על עמוד חשמל.
יש באתר ווייז עורך מפות, שמאפשר לבצע איזה שינוי שרוצים. הבעיה שרק עורך עם הרשאות יכול לאשר את השינוי שלך. אולי דרך הפורום הנל תמצא אחד כזה.
+1
הסיפורים הקצרים שלו תמיד היו הכי טובים בעיני.
פות"ש, שאני אבין - אתה רוצה שכל מי שכותב את הכתובת של בוויז יופנה לכניסה האחורית? עם מישהו בא אליך ולא למרפאה? זאת אומרת שהשינוי יהיה בווייז עצמו... לא נראה סביר שיקרה. אבל - יש אפשרות להוסיף נקודה למפות הכלליות של וויז. כשמחפשים בווייז מוצאים גם נקודות שאנשים הכניסו (בעיקר רואים שיש הכוונות לחניות של כל מיני מקומות), תברר איך עושים את זה ותדאג שהמרפאה תוכנס עם השם שלה ונקודת הציון החדשה.