אם זה רק שמן ופילטרים אז 150 זה סביר..
אם צריך גם לכוון שסתומים ולהדק את הראש (בכלים ישנים זה נהוג לאחר סיום ההרצה) המחיר מחשיד.
בגלל שזה קטנוע חדש אני מאמין שזה רק שמן ופילטרים.
שלום,
יש לי ג'וי מקס 250 חדש ובדיוק סיימתי לעשות לו הרצה.
התחלתי לברר היכן אני עושה את טיפול ההרצה, והתחלתי במטרו לבירור המחיר ונאמר לי שהעלותו היא 440 ש"ח.
לאחר מכן התקשרתי לעוד מוסך שנאמר לי 400 ש"ח, ובסוף התקשרתי גם לבדוק באישימוטו בת"א ושם אמרו לי 140 ש"ח (?!?) לפני מע"מ.
הפער במחירים בין אישימוטו לכל השאר נראה לי גבוהה מידי.. והדליק לי נורה אדומה.
האם המחיר הזה הגיוני? מה פשר ההבדל העצום הזה, האם זה לגיטימי וכדאי לעשות שם?
תודה
אם זה רק שמן ופילטרים אז 150 זה סביר..
אם צריך גם לכוון שסתומים ולהדק את הראש (בכלים ישנים זה נהוג לאחר סיום ההרצה) המחיר מחשיד.
בגלל שזה קטנוע חדש אני מאמין שזה רק שמן ופילטרים.
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
אני לא יודע בדיוק מה כולל הטיפול הזה, אם אני לא טועה זה החלפת שמנים הידוק ברגים במידת הצורך ובדיקה כללית בעיקר.
ובכל זאת נורא מתמיהה ההפרש הזה בין המחירים.. זה לא פער סביר, זה פחות או יותר רק מחיר החלפים (השמנים) האם אני טועה?
מישהו עשה באושימוטו ויכול להמליץ?
ותודה!
טיפול הרצה הוא החלפת שמן גיר, שמן מנוע והחלפת מסנן שמן מנוע מה שאצלך אגב אין.
בהתאם אין הצדקה למחירים הגבוהים.
לרוב כיוון שסתומים אחרי 1000 ק"מ זה עדיין מוקדם וכן חיזוק ברגים - במנוע תקין שלא מווברץ זה לא רלוונטי.
טוב בסוף החלטתי שהקטנוע חדש ונלך לעשות את הטיפול הראשון במוסך מרשימת מטרו (לא יודע מה חשבתי לעצמי)
בכל מקרה עשיתי בצבר בבני ברק השירות היה בסדר ונראה מקצועי-אבל ראיתי מה הוא עשה ול 440 ש"ח זה פשוט גניבה!
החלפת שמן מנוע וגיר וכיוון שסתומים עבודה של פחות משעה.
מסקנה- 1. בגדול אל תקנו חדש 2.פשוט אל תתעסקו עם מטרו..
אגב על שמן המנוע התעקשתי למשהו איכותי ושמו לי של MOTUL , אבל בטופס עבודה אח"כ ראיתי ששמן גיר מלאו לי של פז.. לא נשמע לי אופטימלי.
יש לזה משמעות? כדאי לחזור ולבקש שיחליפו? (בעיקר כשהעלויות די זניחות בכמויות האלו)
תודה.
לפי הוראות יצרן מכוונים כשהטמפ' של המנוע מתחת ל 35 צליוס ולא לחכות 40 דקות כי זה לא תמיד יביא אותך לטמפ' הנכונה,מתכת כידוע מתארכת כשחשופה לחום ובמידות קטנות כמו כיוון מרווחים זה משמעותי מאוד.
לגבי השמן של פז,זה שלא רשום על הבקבוק מוטול או סילקולין לא אומר שהשמן נחות,מה שמשנה זה התקן ואם תבדוק את התקן תראה שהוא יעלה בהרבה מעל התקן המינימלי של היצרן.