בעיני הכל תלוי בתקציב שלך, אם אתה מוכן להשקיע אז בעיני יש כרגע שתי אפשריות טובות בשוק, ואחד מהם זאת המערכת שכלובטקס מוכרת והשנייה היא המערכת של gbh שיש שני חבילות: 1. אתה משלם 350 שקל להתקנה ואתה משכיר את המערכת ומשלם עוד כ20 שקל דמי מנוי חודשיים 2. קונה את המערכת במחיר של 900 שקל לזיכרוני.
שתי המערכות מעולות ואני יודע שלמערכת של gbh יש גם אפשרות לראות את מיקום האופנוע בפלאפון.
אם אתה בוחר ללכת על האופציות הזולות יותר וזה להזמין מאייבי אזעקה אז המבחר רב ואתה יכול למצוא בין 150 ל400 שקל מערכות טובות עם שלט ביפר, חיישן קרבה ומנתק הצתה, אם אתה יודע להתקין לבד אז תחסוך את ה200 שקל התקנה שרוב המקומות ייקחו לך, אולם אין לך אחריות על האזעקה וזה החיסרון הגדול ביותר ואם משהו מתקלקל הפתרון היחידי שאתה יכול לעשות זה להזמין שוב מאייבי את אותה אזעקה. אני לאופנוע שלי משיקולי תקציב הזמנתי אזעקה מאייבי שעושה את העבודה נאמנה, מה שכן גם זכיתי מההפקר ואחת האזעקות נעצרה במכס ללא ידיעתי והמוכר שלח לי עוד אזעקה בחינם ללא כסף ואחרי מאמצים קטנים הצלחתי לשחרר את האזעקה השנייה מהמכס, מה שהתברר כמזל כי אחד השלטים באזעקה היה צורך זרם גבוהה ומסיים סוללת אצבע תוך יממה והשתמשתי בשלט של האזעקה השנייה. גם כעבור חודש ששטפתי את האופנוע עם מים, הצפצפה הפסיקה לעבוד עקב כניסת מים למוח ופשוט החלפתי את המוח מהאזעקה השנייה, לכן יש לקחת את כל הגורמים בחשבון שיכולים לקורות תקלות עם אזעקות יחסית זולות שבסופו של דבר יכולות לצאת לך יותר יקר מאשר קנייה מחנות בארץ.