הקפצה?
אהלן
ברשותי er6n,כשקניתי אותו ביקשתי שיתקינו לי סטינג ביפר,האזעקה הזאת מאכזבת,השלטים הפסיקו לעבוד,החלפתי לחדשים וגם הם אחרי חודש בערך עושים בעיות ונדרשו כמה דקות בשביל לנטרל את האזעקה או להפעיל אותה.
אני מחפש אזעקה אחרת באותו סגנון,עם שלט שיתריע לי כשמישהו מתעסק לי עם האופנוע.
התקציב שלי הוא 1000 ש"ח +- (אין לי כרגע תקציב לזעקה האחרונה ודברים בסגנון).
מישהו מכיר אזעקה בסגנון ביפר,אבל אמינה?
תודה מראש!
הקפצה?
אתה יכול ללכת על רב-בריח - אני בטוח שמשה מכולבוטקס ייתן לך פרטים. יש קונצנזוס שזו מערכת טובה. יש מעט חילוקי דעות על השירות במקרה של תקלה (לפני שמתנפלים עלי - אני מציין רק עובדות שאני מכיר בלי להתייחס לאמתותן).
לחילופין, אתה יכול להזמין מדוד אי-ביי משהו מהסגנון הזה (או מכאן) שאצלי כבר שנים בשימוש ואני די מרוצה ממנה, בחצי או שליש מחיר מהרב בריח.
תודה על העזרה! באיזו מן האזעקות שהמלצת אתה משתמש?
spy 5000
אין לי ספק שהרב בריח טובה יותר (הייתה מותקנת באחד האופנועים הקודמים שלי) וכנראה שגם צורכת פחות זרם במצב דרוך - מה שאומר שהמצבר מתרוקן לאט יותר. בגלל סיבות שונות (מעדיף לא לפרט) התקנתי את ה-spy. כפי שכתבתי, כנראה קצת ,פחות טובה" אבל ללא ספק מנצחת בגדול במדד של כסף לערך.
נערך לאחרונה על ידי א הזקן; 05-07-2015 בשעה 02:17.
הרב בריח כבר לא נמכרת קרוב לשנה (רב בריח מוטורס פשוט רגל) הבאתי את אותה אזעקה (מחבר החוטים זהה למי שרוצה לשדרג) עם שלטים שונים וטובים יותר
והמערכת עברה עידכוני חומרה קלילים ביותר לטובת אופי עבודה ותגובה.
המחיר צנח משמעותית לעומת הדגם הקדום (mvp996) ועומד היום על 900 ש"ח כולל התקנה ומע"מ ואחריות.
לעניין השרות שציינת, אני גם לא אתייחס, כי מי שבא עם תקלה מקבל שרות וגם אם עברה האחריות אנו עוזרים (ולעיתים ללא תמורה).
אבל למדנו שלא כל אחד מבסוט מהדרך שקיבל טיפול.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
זה ה sentinal שיש אצלכם באתר?
היה לנו את הדיון הזה בפולגז, ומכיוון שאיננו מבוסס על ניסיון אישי באמת לא כדאי להרחיב.
צריך רק לזכור שבכל זאת הspy עולה כשליש מהמערכת שלך (אם יודעים להרכיב לבד) וכחצי אם משלמים על הרכבה. בנוסף ה-spy מכילה גם גלאי קרבה (כתוב בפרוספקט שה מיקרוגל אבל אתה לא הסכמת) מה שהמערכת שלך אינה מכילה (אם כי ניתן, אולי, לרכוש כאופציה, אבל אז אנחנו מדברים על יחסי מחירים אחרים).
מצד שני, כפי שכתבתי, יש לי התחושה שהמערכת שלך קצת "יותר טובה" וצורכת פחות זרם (תחושה - לא מבוסס על עובדות).
שכל אחד יעשה לו את השיקול שלו.
אני בהתלבטות דומה
מחפש אזעקת ביפר עם צופר
מעוניין באיכות, צריכת זרם נמוכה, ומודול הכי קומפקטי, אשמח להמלצות
ליאור
בעיני הכל תלוי בתקציב שלך, אם אתה מוכן להשקיע אז בעיני יש כרגע שתי אפשריות טובות בשוק, ואחד מהם זאת המערכת שכלובטקס מוכרת והשנייה היא המערכת של gbh שיש שני חבילות: 1. אתה משלם 350 שקל להתקנה ואתה משכיר את המערכת ומשלם עוד כ20 שקל דמי מנוי חודשיים 2. קונה את המערכת במחיר של 900 שקל לזיכרוני.
שתי המערכות מעולות ואני יודע שלמערכת של gbh יש גם אפשרות לראות את מיקום האופנוע בפלאפון.
אם אתה בוחר ללכת על האופציות הזולות יותר וזה להזמין מאייבי אזעקה אז המבחר רב ואתה יכול למצוא בין 150 ל400 שקל מערכות טובות עם שלט ביפר, חיישן קרבה ומנתק הצתה, אם אתה יודע להתקין לבד אז תחסוך את ה200 שקל התקנה שרוב המקומות ייקחו לך, אולם אין לך אחריות על האזעקה וזה החיסרון הגדול ביותר ואם משהו מתקלקל הפתרון היחידי שאתה יכול לעשות זה להזמין שוב מאייבי את אותה אזעקה. אני לאופנוע שלי משיקולי תקציב הזמנתי אזעקה מאייבי שעושה את העבודה נאמנה, מה שכן גם זכיתי מההפקר ואחת האזעקות נעצרה במכס ללא ידיעתי והמוכר שלח לי עוד אזעקה בחינם ללא כסף ואחרי מאמצים קטנים הצלחתי לשחרר את האזעקה השנייה מהמכס, מה שהתברר כמזל כי אחד השלטים באזעקה היה צורך זרם גבוהה ומסיים סוללת אצבע תוך יממה והשתמשתי בשלט של האזעקה השנייה. גם כעבור חודש ששטפתי את האופנוע עם מים, הצפצפה הפסיקה לעבוד עקב כניסת מים למוח ופשוט החלפתי את המוח מהאזעקה השנייה, לכן יש לקחת את כל הגורמים בחשבון שיכולים לקורות תקלות עם אזעקות יחסית זולות שבסופו של דבר יכולות לצאת לך יותר יקר מאשר קנייה מחנות בארץ.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
אני מספר חודשים עם האזעקת ביפר שכלבוטקס מוכרים.
מרוצה מאוד מהשירות שסיפקו לי, מהירות ההתקנה, והמחיר בסיום.
גם אני התלבטתי אם להזמין את ה-spy, קראתי עליה חוות דעת בפורומים בחו"ל ונשמע כמו סיכון. העדפתי להתקין אזעקה ידועה עם אחריות שלא תעשה נזק למערכות החשמל של האופנוע במידה ותעשה פאדיחה הכי קטנה. באפריליה זה יכול לעלות הרבה מאוד......
שי
Aprilia Tuono APRC 2013
APRILIA
משה, לא התנסתי עם המערכת שלך אולם שמעתי חוות דעת טובות עלייה מחברים. עם האזעקה של gbh היא הייתה לי על שני אופונעים שונים וחוץ מפעם שמכונית עלתה לי על השלט ביפר מעולם לא היה לי תקלות איתה,אולם לא התנסתי עם המערכת החדשה שלהם.
טרחתי לציין את התועלת והחסרונות בשימוש מאזעקות מאייבי אם תשים לב ולא באתי לבקר או להמליץ על מערכת כזאת או אחרת אלא רק לתת סקירה על מה שיש בשוק שפות״ש יהיה מודע להכל ויחליט בעצמו לפי מה שטוב לו.
לך למשה, המקצועיות והשרות הכי טוב שיש וקניתי ממנו אולי 5 הזעקות שונות הכל פיקס