אני מחכה ששלי הקדמי יתפגר כבר בשביל לזרוק אותו לפח.
הרעידות האלה מהקדימה זה מחלה של הדגם הזה.ואני לא ממליץ לקנות אותו לאופנועים כבדים.
אחרי די הרבה סטים של פירלי אנג'ל GT ברצף, הרכבתי על ההורנט שלי לראשונה Continental road attack 2 evo וצברתי כ-2000 ק"מ. הרכבתי אחורי קודם וקדמי שבוע אח"כ בגלל זמינות במלאי, כך שיצא לי להרגיש את הצמיגים גם בנפרד. אני רוכב הרבה מאוד, הרוב בין עירוני אך גם בעיר.
בעד: על כביש יבש ובמהירויות כביש רגילות הצמיג ממש נהדר וגם עדיף על הפירלי: אחיזה מעולה גם בזוויות גלגול משמעותיות, היגוי קל ומדויק מאוד, בלימה מצויינת, העברת כוח באחורי ללא דופי, נוחות גבוהה, אין זמן חימום. בכביש רטוב - אחורי אין בעייה, קידמי טיפה פחות טוב מהפירלי אבל סביר.
נגד: במהירויות גבוהות בקו ישר יש תחושת אי יציבות לא נעימה מהקידמי, שמתגברת בהדרגה ככל שהמהירות עולה (אולי זה יתרון לריסון מהירות...) יצא לי במקרה לרכב מעט עם לחץ נמוך בקדמי (30-31 psi ) וזה ממש מבהיל במהירות גבוהה, עובד כמו מנתק הצתה... שמתי לחץ גבוה יחסית של psi 36 והמצב השתפר מאוד, אך לא נעלם לגמרי. ולמי שישאל - הקידמי מאוזן לחלוטין.
שחיקה: לא מורגשת עדיין.
סיכום: צמיג נפלא למי שלא גר במהירויות הגבוהות.
אני מחכה ששלי הקדמי יתפגר כבר בשביל לזרוק אותו לפח.
הרעידות האלה מהקדימה זה מחלה של הדגם הזה.ואני לא ממליץ לקנות אותו לאופנועים כבדים.
אני מאוד אוהב את הצמיג הזה, אחרי דאנלופ רואדסמארט ומצלר m5, הוא הרגיש כמו שיפור אדיר באחיזה.
לא מרגיש אי יציבות , לפחות לא עד המאה השניה שאותה אני לא עובר ממילא, או בגלל שאני לא ככ רגיש..?
נערך לאחרונה על ידי samt; 14-03-2016 בשעה 11:58.
גם אני לא חוווה רעידות בקדימי גם ב 160-200 חצילים לחלקה .
ואתמול הייתה לי רכיבה בת שעתיים במהירויות האלה ללא רעידות מקדימה.... מוזר....
אם כי אני חוזר למישלין בעיקר בגלל החוסר אחיזה על רטוב והנוחות המשופרת שהמישלין נותן
נערך לאחרונה על ידי strelok89; 14-03-2016 בשעה 12:09.
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
לפי מה שאני הבנתי,בחלק מהסדרה זה קורה.לא בכולה.
אצלי זה מורגש כמו רעידות מעל 140
אני עם דגם gt
שזה בעצם אחורי עם שכבת פלדה כפולה וקידמי זהה לשלך.
Shaig
משתמש בסט רגיל וגם הוא מבקר איתי במסלולים סגורים ומבלה
ב160-200 בכיף ולא התלונן על רעידות
ואישתי על 650 Cs
סט רגיל לחלוטין ואין רעידות עד 170
מעל זה היא לא רוכבת
כמובן גם זה במסלול
התאוריה שלי זה שהצמיגים הנאצים וסידרת cb של הונדה לא חברים
מאידך לshaig יש הונדה
600f4i
נערך לאחרונה על ידי strelok89; 14-03-2016 בשעה 14:24.
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
איפה יש מסלולים סגורים שאפשר לבלות על 200 בכיף??
יש לי את הרוד אטאק איבו 2 גם ( קטמ smt) והם יציבים ללא רעידות מאפס עד ל200 קמ"ש, בכביש המהיר 160 קמ"ש מתידלוק לתידלוק (בערך שעתיים) והם לא מראים אף סימן של התפוררות הגומי כמו בצמיגים אחרים שהיו לי.
צמיג טוב שמשרה הרבה ביטחון וזה מה שהכי חשוב בעיניי