אחרי די הרבה סטים של פירלי אנג'ל GT ברצף, הרכבתי על ההורנט שלי לראשונה Continental road attack 2 evo וצברתי כ-2000 ק"מ. הרכבתי אחורי קודם וקדמי שבוע אח"כ בגלל זמינות במלאי, כך שיצא לי להרגיש את הצמיגים גם בנפרד. אני רוכב הרבה מאוד, הרוב בין עירוני אך גם בעיר.
בעד: על כביש יבש ובמהירויות כביש רגילות הצמיג ממש נהדר וגם עדיף על הפירלי: אחיזה מעולה גם בזוויות גלגול משמעותיות, היגוי קל ומדויק מאוד, בלימה מצויינת, העברת כוח באחורי ללא דופי, נוחות גבוהה, אין זמן חימום. בכביש רטוב - אחורי אין בעייה, קידמי טיפה פחות טוב מהפירלי אבל סביר.
נגד: במהירויות גבוהות בקו ישר יש תחושת אי יציבות לא נעימה מהקידמי, שמתגברת בהדרגה ככל שהמהירות עולה (אולי זה יתרון לריסון מהירות...) יצא לי במקרה לרכב מעט עם לחץ נמוך בקדמי (30-31 psi ) וזה ממש מבהיל במהירות גבוהה, עובד כמו מנתק הצתה... שמתי לחץ גבוה יחסית של psi 36 והמצב השתפר מאוד, אך לא נעלם לגמרי. ולמי שישאל - הקידמי מאוזן לחלוטין.
שחיקה: לא מורגשת עדיין.
סיכום: צמיג נפלא למי שלא גר במהירויות הגבוהות.