למרבה הצער אם זה לא משאבה יקרה (משמנת) היא לא שווה כלום, בדרך כלל הזולות מלכלכות הרבה. (מניסיון אישי )
על אופנועי הקודם, קוואסאקי ורסיס, הייתה מותקנת משמנת SCOTTOILER שעשתה עבודה מצויינת.
בנוכחי, התעצלתי להזמין ולהתקין ואני משמן שרשרת הינע כל שבוע.
האם מישהו מכיר משמנות אוטומטיות שנמכרות בארץ? מישהו שנותן שירות לכאלה?
למרבה הצער אם זה לא משאבה יקרה (משמנת) היא לא שווה כלום, בדרך כלל הזולות מלכלכות הרבה. (מניסיון אישי )
נסיון עם איזה משמנות זולות?
לי יש נסיון מצויין עם SCOTTOILER - ציינתי סוג וציינתי 5 שנים של נסיון - כולל מעט מאוד תקלות שבד"כ נפתרו אפילו בלי כלי עבודה, לכלוך? תלוי כמה שמן אתה שופך - למדתי שאת הכיול מתחילים בצד הקמצני יותר של הסקאלה ובכל מקרה העודפים בד"כ עפים על הגלג"ש הקדמי ובוורסיס היו מגיעים לאגזוז ומעלים ריח...
אבל השאלה המקורית - מישהו מוכר או נותן שירות בארץ?
אני עשיתי הייבריד, קניתי את המשאבה הידנית של LOOBMAN שעולה גרושים והוא שולח לכל העולם ובנוסף קניתי את הDUAL INJECTOR של סקוט וחיברתי אותו לLOOBMAN.
יצא זול פשוט ועובד
יש סיכוי להסבר איך עובדת משמנת אוטו'?
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
אז ככה:
הרעיון הוא לטפטף טיפת שמן מדי פעם על הגלג"ש (גלגל שיניים) האחורי כך שהצנטריפוגה (הכוח הסיבובי המכוון אל מחוץ למעגל) יגרום לטיפה לזחול ולהגיע אל השרשרת מבפנים.
המהדרין מטפטפים על שני צידי הגלג"ש.
משמנות אוטומטיות מכניות, משתמשות בוואקום מסעפת היניקה כדי לפתוח שסתום שגורם לטפטוף פעם במספר שניות (בטווח שבין 60 ל180 שניות) וזאת כדי לטפטף רק כשהמנוע פועל.
קיימות גם משמנות אלקטרוניות המשתמשות בחיישן תנועה (אקסלרומטר - למעשה חיישן תאוצה) כדי לטפטף רק כשהאופנוע נוסע (כך יימנע טפטוף רב ברמזור ארוך).
אני מניח שקיימים עקרונות נוספים המאפשרים טפטוף לפי הצורך - לא מכיר מספיק כדי לפרט
רוב המשמנות מספקות מילוי המספיק ל1500 עד 3200 ק"מ בין מילויים.
משמנות
רעיון נחמדתודה על ההסבר.
אני עדיין מעדיף ג'ק אמצע, ספריי וידיים מלוכלכות.
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)