כדיי שתציין פרטים נוספים כגון תקציב ומודל על מנת לקבל תשובות קונקרטיות.
בגדול משפחת הCB נחשבת אמינה ועמידה למדי.
חשוב לבדוק את מצב הכלי ואם אין לך רקע מכני והכרות אז רצוי במוסך.
בהצלחה
אהלן לכולם . אני רוצה לקנות CB500F בתור אופנוע ראשון מה אתם חושבים ... מבחינת כלי/תחזוקה שוטפת/ודברים שצריך לדעת בהתחלה ואם ישנם עוד כאלה בקטגוריה .
השיקול שלי ללכת על משהו גדול יחסית מבחינת נפח זה בגלל הביטוח שאם כבר לשלם סכום כזה אז שיהיה מוצדק . אשמח לדעות שלכם
כדיי שתציין פרטים נוספים כגון תקציב ומודל על מנת לקבל תשובות קונקרטיות.
בגדול משפחת הCB נחשבת אמינה ועמידה למדי.
חשוב לבדוק את מצב הכלי ואם אין לך רקע מכני והכרות אז רצוי במוסך.
בהצלחה
אני גם חושב על הכיוון שלך בתור אופנוע למתחיל יחסית [יותר מ 150,000 קילומטר על קטנועים]
הבעיה היחידה בנתיים זה המחיר וזה שאין כלים יחסית ישנים [2010 כאלה]
אחד הכלים שיש לי התלבטות בינהם.
קודם אני רוצה לבצע נסיעת מבחן על CBR500 ועל הCB500F.
על כל מקרה, מקבלים חבילה שלפחות עבורי מתאימה. מרווחי הטיפולים הם כל 12 אלף ק"מ.
אאל"ט ההמלצה היא לבצע בדיקה אחת ל6 אלף (דרוש בירור).
אני ממתין לדגמי 2016 הם עברו מספר שינויים לטובה. ללא קשר יש המון ביקורות וחוות דעת על הכלי הנ"ל זה תלוי בשימושים ובייעוד של הכלי אצלך. לכן כפי שקודמיי הזכירו יהיה נבון אם תוכל להתייחס לסוגיית התקציב, ואופי הנסיעות המצופה לכלי ולך.
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
אכן עפ"י הוראות היצרן טיפולים כל 12K. משום מה היבואן ממליץ על בדיקה נוספת בין לבין.
אם יש לך את הידע הבסיסי לבדוק לבד שמנים, נוזל קירור, רפידות, שרשרת וגלג"ש, לא חושב שיש טעם בבדיקה במוסך.
Yamaha Tracer 9GT
עשיתי רכיבת מבחן על CB500X, כל כלי מהסדרה הוא לעניות דעתי יופי של אופנוע להתחיל איתו.
אעדכן כי ביצעתי נסיעת מבחן על CBR500 היום, אציין לטובה את השירות של הסניף שבו ביקרתי, האופנוע ניתן לי לשעה וחצי שבהם הספקתי לעשות כל מה שרציתי. הנסיעה כללה נסיעה עירונית והשתחלות שלמרות חששותיי עברו ביתר קלות ( הנני רוכב על JoyRide 125) למרבה הפתעתי הייה לי יותר קל להשתחל בין מכוניות על הCBR.
היו רוחות נורא חזקות היום אז לא יצא לי למצות את הנסיעה בבין עירוני (פעם ראשונה שלי..) למרות זאת אין בעיה של שיוט על כ120, ואם רוצים ניתן גם להצפין בקלילות יחסית ליותר מכך אם צריך. רק מישיבה על הכלים, הF הרגיש לי הכי "נכון", אעשה גם עליו וגם על הX נסיעת מבחן. לגבי כוח, אני חושב שיש לו בדיוק מה שצריך עבורי, הוא אינו חלש מדי ואם זאת אינו חזק מדי.
ישבתי על הF תחושה נוחה וכיפית והוא גם הכי יפה לטעמי. את המנוע הרגשתי עם הX, מנוע מעולה. אן לא צפויות לך רכיבות ארוכות בינעירוני, הF לדעתי הוא בחירה מצויינת.
Sent from my Nexus 5
שמעתי מהחבר'ה במאיר שה-F החדש אמור להגיע בחודש אפריל. לטעמי שווה כבר לחכות.. הוא נראה הרבה יותר טוב!
פרגן תמונה
Sent from my Nexus 5
מבירור שעשיתי היום יש כבר כמה במלאי מיידי. אגב זה לא הf אאל"ט מה שמופיע בתמונה. ליתר דיוק זה לא דגם סופי. יש כבר תמונות של כל השלושה
http://indianautosblog.com/2015/12/2...or-expo-207030
נערך לאחרונה על ידי GetDiz; 20-03-2016 בשעה 20:25.
כלים יפים מאוד, תודה
Sent from my Nexus 5
התמונה היא של cb1000.
אתה באמת לא שמת לב ל 4 ציל' ולזרוע החד צידית?!
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Yamaha Tracer 9GT