תוצאות 1 עד 12 מ 12

אשכול: להזמין מארה"ב לפני שטראמפ מגיע

Member הסמל האישי של oradul

להזמין מארה"ב לפני שטראמפ מגיע

שקניתי לראשונה את ציוד הרכיבה, זה היה בלחץ בגלל שקיבלתי את הרישיון והאופנוע כבר חיכה בסוכנות. לא בדקתי יותר מידי חנויות ומותגים על בשרי לפני ויצא ש"נתקעתי" ללא ציוד מתאים ( חוץ מהקסדה שקניתי כשהתחלתי ללמוד והשתמשתי בה בלימודים ).
    מה שקרה הוא שיש לי מעיל וכפפות שלא נוחים/לא מתאימים/לא לרצוני. כמו כן, הקנייה הייתה בחורף אז אין לי ציוד קיץ מתאים.
    עכשיו שהמעלות עולות ויש לי יותר ידע (כן בטח), אני רוצה לרכוש ציוד חדש.
    הבעיה היא שבארץ זבת חלב ודבש, לא נשאר מקום לארץ זבת טקסטיל ועור. המבחר בחנויות מצומצם למותגים שהחנות מחזיקה ודורש התרוצצות בין חנויות כדי לבחון מותגים שונים. אם כבר מצאת משהו שאהבת, אין אותו במידה המתאימה או בצבע (מה לעשות, אני לא רוצה לרכב על אופנוע שחור ואדום עם כפפה לבן וכחול. אני לא רוצה להיות קשת על הכביש). ואז יש גם את הציוד שרואים באינטרנט ואין אותו בארץ בכלל. וזה לפני דיבור על מחיר.
    ועל זה באתי לשאול, האינטרנט. אני בחשיבה של למדוד משהו כדי שלא יהיו בעיות. בעיקר בנושא המרת מידות והסתמכות על טבלאות של מידות (כבר טעיתי בעניין זה עם מגפיםם טקטיות שעכשיו אין לי מה לעשות איתן כי הן גדולות עלי במידה אחת. ולא, מדרס לא מתאים כי בטקטיות יש רכיבים מפריעים).
    היום ראיתי בrevzilla כפפות ומעיל שאני רוצה לרכוש, אך כפי שצויין, טבלאות ומציאות הינן שונות. אם מישהו מעוניין לדעת אז הכפפות הן: spidi x-gt.
    יש גם את עניין הארופאי ואמריקאי. סגנונות שונים של התאמה.
    אז, האם אתם קונים מחו"ל? איך אתם יודעים מה איזו מידה לבחור? איך אתם מזמינים את המוצרים לארץ? האם אתם מכירים חנויות ששווה לבדוק (חוץ מהמוקרות בתל אביב בדרך שלמה והסביב)?

תודה רבה מראש על התגובות וסליחה על ההודעה הארוכה.

נ.ב. יש סיכוי שהיה דיבור בנושא זה לפני. ביקשתי מחבר שיבדוק אם היה על זה שירשור והוא אמר שלא. מקווה שלא אכזב אותי וגרם לי ליצור שיכפול.

**פתחתי ב"אוף טופיק" בלי לשים לב כי גלשתי פה בהודעות. טעות מצדי.**

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    אני תמיד מזמין מחו"ל, אף פעם לא קניתי בארץ.
    לשמחתי, אף פעם גם לא טעיתי, בכל מה שקשור לציוד מיגון כולל קסדות.
    לא הולך לחנויות ישראליות כדי למדוד ואז להזמין, זה לא הוגן ולא מנומס.
    הטעות היחידה שהיתה לי, זה זוג מכנסי ג'ינס שקניתי באיביי, אבל גם עלו בזול,
    כך שלא ממש אכפת לי.
    יש טבלאות מדידה בכל סוג של מידות, אינטשים או סנטימטרים,
    תמיד מדדתי עם סרט מדידה ואז הזמנתי.
    או-טו-טו, אני מתכוון להתחיל שוב כי כל הציוד שלי צריך החלפה.
    קסדה, מעיל עור, מגיני ברכיים וכפפות.

קסדה אני אקנה רק את מה שמדדתי. כל קסדה היא שונה, לא רק בין חברות אלא גם בין דגמים בחברה. צורת ראש, גודל, תוספות. אז אם אתה מזמין קסדה שאתה יודע שטוב לך (למשל אותו הדגם שהיה לך רק מחדש את הישנה) אז סבבה, אבל אני אמין קסדה שאיני יודע אם תתאים לי.
    אני שואל לגבי שאר הביגוד. כפפות, מעילים, מכנסיים, נעליים/מגפיים.
    מאיפה אתה מזמין? איביי או אתר חנות ציוד רכיבה לרוכבים?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    גם וגם, מחפש באיביי ובחנויות אקראיות ברחבי הרשת.
    פעם הזמנתי מבלגיה, לא מזמן מגרמניה, איטליה, אנגליה.
    אם האתר בשפה אחרת מאנגלית, מתרגם אותו עם גוגל, שולח מיילים לשאלות.
    בודק טוב אפשרויות משלוח, אם צריך...יוזם שיחה טלפונית.
    מה שלא יהיה, יצא יותר זול מישראל, גם אם לפעמים צריך לשלם מכס ומע"מ.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    קונה בארץ ברוב המקרים או קונה מוצר מחברה ןגזרה שכבר יש לי וככה לא טועה
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אני בדרך כלל רוכש הכל במוסך בו אני מטפל באופנוע.
    עולה לי יותר אבל מאידך שחזרתי לאחר מספר חודשים עם טענות המוצר הוחלף ללא שאלות מיותרות.
    מבחינתי (ואני לא בדיוק מוצף בכסף) הנוחות והידיעה שאני מקבל שירות ואחריות למוצר שווה את ההפרשים.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    גם אני בעיקר מזמין מחו"ל אבל כבר קניתי מספיק פה בארץ - לפעמים זה משתלם. טבלאות מידה זה יפה אבל לפעמים הן משתנות מאתר לאתר (באותו מוצר) ואז אתה לא יודע למי להאמין. כבר קרה שהזמנתי מגף והוא טיפה לחץ עלי אז מכרתי אותו והזמנתי מגף שונה של אותו היצרן בחצי מידה יותר והוא לא עלה לי על הרגל. מכרתי גם אותו. את המגף הראשון לקח שלושה חודשים למכור, את השני שלושה ימים.
    יש לי טבלה עם כל המידות שלי ואני הולך לפי זה אבל אם יש לי הזדמנות למדוד אז אין לזה תחליף.
    ועכשיו סיפור: ועדיין - קסדה מדדתי בארץ ובסוף היה לי יקר מידי אז לא קניתי. שבוע אחרי זה זכיתי בטיול לחו"ל והזמנתי את אותה קסדה באינטרנט לשם וחזרתי איתה לארץ. אחרי שבוע של רכיבה הבנתי שהיא לא בשבילי ונאלצתי למכור אותה (נמכרה בכמה ימים במחיר הקניה). ואם הייתי קונה בארץ? לא יודע אם הייתי חושב שיש לי זכות לבקש החלפה אחרי שבוע שימוש... אז אין מוסר השכל רק תדע שלפעמים אפשר ליפול ומגלים רק בדיעבד...

זה מה שקרה לי עם מגפיים טקטיות של S&W. המרתי לפי טבלה באינטרנט ויצא שנפלתי עם מידה גדולה מידי. במקום 13 הזמנתי 14. לך תמכור מגפי קוולר אטומות מים בנעילה מהירה מידה 14R שזה יוצא 48 אירופאי.

Senior Member הסמל האישי של erani99
    יש עוד אופציה - קומבינציה של קנייה מחו"ל אבל להיות שם ולמדוד כמו שצריך.. זה מן הסתם מצריך תכנון מראש (טיול בחו"ל, לקחת חופש מהעבודה..) ואין מקום ל"צריך עכשיו", כי אי אפשר (אלא אם כן אתה יכול לחתוך מהעבודה לכמה ימים בהודעה של מהיום למחר ולשבת על מזוודות לחכות לטיסות ודילים של הדקה ה-99).
    אז, כמו שרוב האנשים/זוגות/משפחות עושים כפעם בשנה, כשנוסעים לחופשה בחו"ל, מקדישים כמה שעות לשופינג לציוד רכיבה. גם ציוד שמתחיל להתיישן. מביאים לארץ במזוודה ומאחסנים ב"מקום קריר אפל ויבש" כמה חודשים ואפילו שנה, שום קסדה/בגד/כפפה/מגף לא יתבלו בזמן הזה.
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

חשבתי לטוס לגרמניה ליום אחד (לנחות בבוקר ולחזור בערב) רק בשביל לקנות שם ציוד.
    באסה שראינאייר הפסיקו לטוס לישראל.
    מה דעתכם?

Senior Member הסמל האישי של erani99
    תסתכל באתרי OUTLET כמו של לואיס למשל, תאסוף מחירים ותעשה חישוב אם שווה לך כולל עלות הטיסות.
    ברור בהחלט שכמה שיותר ציוד שתרכוש ותביא איתך חזרה הנסיעה תשתלם... אממה, בדיוק עלה לי רעיון שלא רק תביא איתך, אלא אם כן זה יותר מדי ציוד, אתה יכול לקפוץ לסניף דואר מקומי שם ולשלוח לעצמך לארץ.
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

ראיתי טיסה לגרמניה וחזרה בפחות מ200 דולר, אבל זה היה מעכשיו לעכשיו. בטוח שיהייה עוד פעם.
    כמובן שאם אטוס לזה אקנה שם ציוד מלאה גם לחורף וגם לקיץ. אז אצטרך להביא איתי מזוודה ולא רק תיק גב.
    באיזו מדינה שווה יותר לעשות את הרכישה? מדובר רק על מרכז אירופה כי לשם אפשר למצוא טיסה זולה ומהירה.