לנסיעות כאלה אופנוע.
אז ככה ... הכל כמעט היה סגור , זאת אומרת באתי לעופר אבניר בידעיה שאני יוצא משם עם xevo 250 חדש , ממש הייתי חם עליו וכל ביקרות ומחיר הטיפולים היו בעדו , אבל אז ...
באתי לשם לדבר עם איזה סוכן , הוא שעל אני אמרתי רק 250 בגלל הביטוח המדהים שללנו ורק xevo. אז הוא המליץ אז דאון טאון החדש , התחיל להביא וזה זה , ואז שמעתי abs . אני לא כל כך איש מכני , אני לא מבין יותר מדי , אבל על המערכת הזו שמעתי רק דברים טובים , אז התחלתי קצת לחפש והבנתי שזה פשוט בושה שלא כל אופנועים בקטגוריה עם abs.
בקיצור לעניין , אני מתכוון לקחת כלי ל5 שנים לפחות ( סטודנט + מכינה ) 5 פעמים שבוע ראשון - אשדוד 60 ק״מ, זה יהיה המסלול . מה אתם ממליצים ? דאון טאון או ג׳וי מקס ספורט ?! או שבכלל ללכת על משהו יותר גדול ולשלם כמובן יותר כסף על ביטוח .
לנסיעות כאלה אופנוע.
מבחינת סחירות עדיף ג'וימקס (ג'וי מקס עם ספורט זה לא באמת ספורט) ומבחינת אמינות פיאג'יו או ימאהה אקסמקס.
קימקו לטווח ארוך פחות מומלץ מסאן יאנג.
אני גם מסכים שעדיף אופנוע,
יש לי חבר שעושה כבר במשך שנה מסלול דומה לשלך עם VJF 250 ולא שמעתי אותו אף פעם מתלונן על המנוע ( והוא אחד שמתלונן הרבה )
אף אחד לא עשה חישוב ?
60 ק"מ ביום כפול 30, 1800 ק"מ בחודש
1800x12 - 21600 ק"מ בשנה.
X5
108 אלף ק"מ רק ללימודים כל שנה.
עם נסיעות אישיות בערך 140 150 אלף ק"מ בחמש שנים ?
לדעתי האישית זה ידרוש לעשות מנוע אפילו שניים. אולי שלוש תלוי איך תרכב ואיך תטפל.
האם זה משהו שאתה חשבת עליו?
lolfust1, החישוב שלך קרוב אבל לא מדוייק.
בחודש יש 23 מי עסקים (ראשון עד חמישי).
אני מוסיף לו 5 ק"מ ביום לנסיעות אקסטרא (1800 ק"מ בשנה)
זה אומר 23*12*5*(60+5) = 89700 ק"מ
אם אני זוכר נכון לקימקו ולארסואו אותו מנוע לא?
לי היה אקסואו תקופה של שנתיים ופשוט הכי הכי טוב שהיה לי
עשיתי כ70 ביום.
עדיף אופנוע עם שרשרת.