Sent from my LG-D855 using Tapatalk
בעלי מצלמות אקסטרים למינהם, איך אתם מקבעים את המצלמה לקסדה בצורה יעילה?
כי אני למשל לפני כמה זמן קיבעתי את את המצלמה עם מדבקה כביכול אמורה להיות איכותית, שהיא חיברה את המתקן שמחזיק את המצלמה לקסדה, והמתקן מחזיק את המצלמה עם ברגים והכל בסדר, רק שהמדבקה הזאת היא חתיכת שיט.
המצלמה מחזיקה בסדר למתקן אבל לא סמכתי מלכתחילה על המדבקה שהחזיקה את המתקן, כשקניתי שאלתי אמרו כן כן זה חזק . נתנו לי אפילו לבדוק, וכשבדקתי ניסיתי למשוך את המתקן בכוח חלקי מהקסדה וזה בסדר
ובבדיקה בשטח היא החזיקה טוב רק שהיא עפה אחרי 120 קמש והלכה המצלמה ...
אני עכשיו מעוניין לקנות גופרו אבל אני מפחד שזה יעוף לי פשוט שוב
חשבתי על אם יש איזה מתקן שאשכרה מבריגים לתוך הקסדה אולי ? כי זה לא נראה לי הגיוני שזה יעמוד ע"י מדבקה לא משנה כמה איכותית תהיה...
מחזיקה מצויין כמה חודשים. שים לב שיש מדבקות 3m איכותיות, ויש חיקוי סיני.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
מצלמה זהה לשל TheDevilInside ישבה אצלי על הקסדה בדיוק באותה צורה במשך כמעט שנה בלי שום בעיה. הייתה לי גם נקודת קיבוע נוספת עם מדבקה על האופנוע, על משטח מתכתי, גם שם לא הייתה בעיה.
המצלמה מתה לא מזמן, והיה מאוד קשה להוציא את המדבקות.
כרגע אני עם gopro session, שחיברתי באותה השיטה אך בצד הקסדה.
צריך לשים לב לנקות טוב טוב את איזור ההדבקה, ולייבש אותו בלי להשאיר חתיכות נייר/בד על האזור. שיהיה נקי לגמרי. להדביק את המדבקה, ללחוץ חזק, ולתת לה כמה שעות להיתפס לפני שרוכבים ומפעילים עליה לחצים.
Yamaha Tracer 9GT
גם אצלי המצלמה מודבקת למעלה עם דבק דו"צ M3 איכותי.
כבר שנה ולא עף ולא נעליים.. ואני קופץ ונוסע מהר.
לפני שמדביקים אפשר לחמם את המדבקה עם מכשיר פן\מפזר חום עד שהיא נהיית גמישה ואז להדביק אותה. ככה הדבקה יותר חזקה. אותו הדבר כשרוצים להסיר את המדבקה.
לחמם עם פן מאד בזהירות לא לחמם את הקסדה עצמה ואז המדבקה יורדת בקלות.
אם התושבת של המצלמה לא יושבת בול על הקסדה אפשר לחמם גם אותה וכשהיא תתקרר היא תיהיה לה תצורה של הקסדה.
https://www.youtube.com/watch?v=4NjiL6zfVA0
להדביק את התושבת על הקסדה ולהצמיד חזק במשך דקה, לחכות 24 שעות ורק אז לחבר את המצלמה.
יש כאלה שמאבטחים עם חוט ויש כאלה שטוענים שזה מסוכן.
סתם ככה טיפ בנוגע למצלמת אקסטרים איכותית וזולה, Xiaomi yi אפשר להזמין מEbay בסביבות ה300 שקל
כל התושבות של GoPro מתאימות לה, וככה פחות תתבאסו אם יקרה לה משהו.
(ברור שהמטרה שלא יקרה לה כלום והיא תשב על הקסדה טוב)
אז כמו שמישהו ציין מדבקות 3M איכותיות
ישלי גופרו4 בלאק כבר חודשיים או יותר. כמו שריטלין אמר, אני גם שמעתי על חימום קטן והדבקה. אז הדלקתי מצית וחיממתי קצת את המדבקה (המקורית של גופרו) ואז הדבקתי, לחצתי עלייה 2-3 דקות והשארתי את הקסדה ליום שלם.
ואז חיברתי את המצלמה, עשיתי רכיבות ב130 קמ"ש ולא קרה כלום. אגב המצלמה ממוקמת בראש הקסדה.