צריך לציין, קיבלתי את הקטנוע מאוד מוזנח והוא לא עבר טיפולים בכלל לאורך תקופה ארוכה, כפי שנראה לאחר שפתחתי אותו.
אני כותב שוב כי בפעם הקודמת לא קיבלתי תשובה, לכן אנסה להיות ברור יותר.
כאשר אני מנסה להתניע גלגל השיניים הקטן שאמור לסובב את גלגל השיניים של הוריאטור לא מצליח לעשות זאת.
יש צליל של התחלה, חריקה, או חריקה ממושכת, אבל הקטנוע לא מניע - זאת אומרת, אין סיבוב.
כשפתחתי ראיתי שמבחינת גלגל השיניים הקטן נראה שהכל בסדר, אבל את גלגל הוריאטור ממש קשה להזיז כשניסיתי באופן ידני.
אני מנחש שהבעיה בציר המנוע, ואולי הקלאץ' ( שדרך אגב אני לא מצליח לשלוף החוצה גם אחרי שהוצאתי את האום שמחזיק אותו).
צריך לציין, קיבלתי את הקטנוע מאוד מוזנח והוא לא עבר טיפולים בכלל לאורך תקופה ארוכה, כפי שנראה לאחר שפתחתי אותו.
לצערי עברתי למקום מגורים חדש ומעט רחוק ואת הקטנוע השארתי בישן, ואני אהיה שם רק בסופש.
בעקרון שאני מפעיל את מתג ההתנעה יש ניסיון להתחלה של תנועה בוריאטור אך במקום זאת יש רק חריקה - ההתנעה חלשה מידי כדי להזיז את גלגל השיניים שעל ציר המנוע.
אנסה להוריד את רצועת ההתנעה(DRIVING BELTׂׂׂ) בפעם הבאה ולראות אם זה עוזר ואם ציר המנוע שעליו הוריאטור יצליח להסתובב בלי החגורה.
מצרף תמונה מהאינטרנט, כמעט אותו כלי ונראה אותו דבר כמו אצלי.
image0422a_676.jpg
ה BENDIX לא מצליח לגרום לסיבוב של גלגל השיניים ב וריאטור.
תוציא את הרצועה ותסובב את המנוע עם ראצ'ט.
יכול להיות בנדיקס מעוות,קלאץ' או פולי שנתפס מסיבה אחרת מצבר חלש וכולה או שהמנוע עבר טראומה.
הפעמון בפיאג'יו יוצא עם חולץ,ביד לא תצליח.
תודה.
לפני שזה נתקע לגמרי ולפני שפתחתי היו צלילים מוזרים מהתיבה של הוריאטור והקלאץ. הקטנוע גם איבד מהירות, צריכת הדלק עלתה, ושבועיים-שלוש לפני שנתקע לגמרי המנוע היה נעצר ונכבה כשהייתי מאט לכדי עצירה - בדרך כלל בתחילת הנסיעה.
שמן המנוע ושמן הגיר אכן לא הוחלפו במשך תקופה ארוכה, אולי אפילו ארוכה מאוד.
סובבתי את ציר המנוע עם רצט עם הרצועה, רוב הסיבוב היה נוקשה מידי, לדעתי משמעותית יותר נוקשה ממה שאמור להיות. אנסה ללא הרצועה בפעם הבאה ואעדכן, אך אם יש השערות בנוגע לבעיה בהתחשב במידע שהוספתי אשמח לשמוע.
נשמע שיש בעיה מכנית במנוע.
צור איתי קשר בפרטי אעזור לך.