עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 23

אשכול: בירור לגבי ה - Downtown 350

Member

בירור לגבי ה - Downtown 350

שלום,

כבר הייתי רגל וחצי בתוך קנייה של ה - Downtown 300, ואז שמעתי שאמור להגיע לארץ בקרוב הדגם החדש, ה - Downtown 350.
    מישהו יודע אולי מתי הוא אמור להגיע? מה יהיה מחירו?
    מה ההבדל בינו ובין ה - Downtown 300 הקיים היום (למעט ה - 30 סמ"ק הבדל)? והאם שווה לחכות שיגיע מאשר לקנות את הקיים?

אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתכם
    תודה רבה

Senior Member
    תתקשר ליבואן, תגיד לו שאתה עוד שניה קונה קטנוע של מתחרה ואתה רוצה לדעת אם יוצא בקרוב ה350 שהוא מבחינתך הקטנוע היחיד שראוי להיות תחליף לזה שאתה קונה.

חוץ מזה, כמה זמן אתה מוכן לחכות שיגיע?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    תתקשר ליבואן, תגיד לו שאתה עוד שניה קונה קטנוע של מתחרה ואתה רוצה לדעת אם יוצא בקרוב ה350 שהוא מבחינתך הקטנוע היחיד שראוי להיות תחליף לזה שאתה קונה.

חוץ מזה, כמה זמן אתה מוכן לחכות שיגיע?
    רעיון מצויין, אתקשר אליהם מחר על הבוקר.

אני חושב שעד חודש המתנה נשמע לי סביר.
    הפחד העיקרי שלי הוא שהדגם החדש יהיה פחות טוב מהדגם הנוכחי או לחילופין יקר ממנו בהרבה.

זו פשוט פעם ראשונה שלי שאני קונה קטנוע חדש חדש, וקצת מפחיד אותי לקנות דגם שמפסיקים לייצר.

רק תקווה שנציג המכירות של היבואן לא קורא את הפורום 😉

Junior Member
    הסיכוי שהוא יגיע השנה יהיה נמוך מאודד! אם בכלל, יתחילו לייבא אותו.
    אתה יודע כמה זמן מחכים שיתחילו להביא את piaggio x10 החדש שיחליף כבר את xevo שבעולם הוא נמכר כבר כמה שנים?!(xevo נמכר לכמה מדינות בודדות ואנחנו אחת מהם)
    כן ומדובר באותו יבואן,אני בעלים של דאון טאון 300 2014 מבסוט ממנו חבל על הזמן עם מנוע מוכח של כמה שנים ללא תקלות,התלבטתי כמוך אבל כמו שאנחנו יודעים הכל פה זז לאט,
    אז ממתינים וגם ככה לא יוצאים שפניי נסיונות.
    בהצלחה.

יש הבדל בין השניים , ה x10 הוא בנפח 300 סמ"ק ובגלל קפיצת מדרגת ביטוח היבואן כנראה לא מביא. ה350 וה 300 הם באותה דרגה, וכנראה שברגע שיגמרו ה 300 יחל השווק של ה 350,
    אלו שיקולים של יבואן, מה שנראה שימכר טוב ויחזיר את ההשקעה בקו מוצרים זה או אחר. לראיה יבואן אחר מיבא גם את הגוימקס 250 וגם את ה300 מתוך שיקול כלכלי שנראה לו חיובי.
    כך שכל עוד לא נשב בתוך דיון של היבואן לא נדע, והיבואן לא יתנדב למסור מידע כל עוד הוא צריך לסיים או לצמצם את מלאי ה 300.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ben-t צפיה בהודעה
    הסיכוי שהוא יגיע השנה יהיה נמוך מאודד! אם בכלל, יתחילו לייבא אותו.
    אתה יודע כמה זמן מחכים שיתחילו להביא את piaggio x10 החדש שיחליף כבר את xevo שבעולם הוא נמכר כבר כמה שנים?!(xevo נמכר לכמה מדינות בודדות ואנחנו אחת מהם)
    כן ומדובר באותו יבואן,אני בעלים של דאון טאון 300 2014 מבסוט ממנו חבל על הזמן עם מנוע מוכח של כמה שנים ללא תקלות,התלבטתי כמוך אבל כמו שאנחנו יודעים הכל פה זז לאט,
    אז ממתינים וגם ככה לא יוצאים שפניי נסיונות.
    בהצלחה.
    לא יכול להסכים איתך יותר,
    אבל אני עם המזל שלי, כבר ארגנתי הכל, הלכתי לקנות ו... נגמר המלאי.
    התקשרתי אליהם, ניסיתי לדלות איזשהו מידע, וקיבלתי: "נחזור אליך".
    מה לדעתכם אני צריך לעשות?

להמתין או לקנות כלי אחר (קוואסקי j300)

Member
    נראה קטנוע לעניין, לכל הפחות וויזואלית שילוב מעניין של XEVO ו KYMCO. חלל גדול מתחת למושב, אבל למה 350?

https://www.youtube.com/watch?v=33XZ0Lcu7PU

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ronen_sch צפיה בהודעה
    להמתין או לקנות כלי אחר (קוואסקי j300)
    לצערי אני לא מכיר כלי דומה בקטגוריה בעל ABS מלבד ה - joymax והכלי שציינת.

ובנוגע לקוואסקי, קצת מפריע לי לקנות את הדאונטאון עם עטיפה ושם אחרים ולהוסיף על כך כ - 3000 ש"ח.
    מרגיש לי קצת כמו לאכול את אותה הגלידה בדיוק, אחת עם עטיפה של שטראוס ואחת עם עטיפה של ריאו - בסופו של דבר הגלידה אותה גלידה.

ציטוט נכתב במקור על ידי yonatan.s. צפיה בהודעה
    נראה קטנוע לעניין, לכל הפחות וויזואלית שילוב מעניין של XEVO ו KYMCO. חלל גדול מתחת למושב, אבל למה 350?

https://www.youtube.com/watch?v=33XZ0Lcu7PU
    בהתחלה רציתי לקנות את הדאונטאון 300 (לא 350), נגמר המלאי והדגם שהולכים להביא במקום הוא כבר 350.

למה דווקא הדגם הזה?
    מכיוון שאחרי נסיעת מבחן, קריאה ואינספור המלצות, הבנתי שהדאונטאון יותר מתאים לצרכים שלי מבחינת טווח נסיעה, תג מחיר אטרקטיבי וכמובן אחד היחידים בקטגוריה בעל ABS (שמבחינתי הוא תנאי חובה בכלי).

כמו כן, התקשרתי ליבואן ואמרו לי שהקטנוע אמור להגיע בחודש הקרוב אבל עדיין אין תאריך ועוד לא תמחרו את הכלי.
    נשמע לכם הגיוני או מריחה?
    מרגיש לי קצת מוזר שבמרחק זמנים כזה עוד לא יודעים מתי הכלי אמור להגיע ואפילו אין צפי למחיר.
    מה דעתכם?

יכול להיות שלהם אין אישורי רישוי סופיים ועוד מסמכי בירוקרטיות ותקינה. אחרי הכל אנו בישראל. לגבי תמחור הם יודעים פלוס מינוס אבל זה כנראה יקבע סופית שיקבלו אישור סופי ואז יוציאו אישורי יבוא מכס ומיסים פלוס רזרבות והמחיר יקבע. בטח לא יהיה שונה משמעותי מהקודם

Junior Member
    יש כבר את הדגם החדש בארץ , לא מזמן עשיתי עליו נסיעת מבחן ,אין מה להגיד כלי חזק מאוד ונראה מדהים , המלאי כבר אזל הוא נמכר כמו לחמניות חמות ,בצעתי הזמנה ומחכה שיגיע .

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי yuvall צפיה בהודעה
    יש כבר את הדגם החדש בארץ , לא מזמן עשיתי עליו נסיעת מבחן ,אין מה להגיד כלי חזק מאוד ונראה מדהים , המלאי כבר אזל הוא נמכר כמו לחמניות חמות ,בצעתי הזמנה ומחכה שיגיע .
    איזה צבע הזמנת?
    כמה עלה?
    מה הצבעים שזמינים בארץ?

Junior Member
    הזמנתי את הצבע שחור מט , מחירו סביב 31 אלף ש"ח ויש כרגע מבצע לפריסה 60 תשלומים.
    הצבעים שיש להם זה לבן,שחור ואפור ,כולם בגרסת מט