שקניתי לראשונה את ציוד הרכיבה, זה היה בלחץ בגלל שקיבלתי את הרישיון והאופנוע כבר חיכה בסוכנות. לא בדקתי יותר מידי חנויות ומותגים על בשרי לפני ויצא ש"נתקעתי" ללא ציוד מתאים ( חוץ מהקסדה שקניתי כשהתחלתי ללמוד והשתמשתי בה בלימודים ).
מה שקרה הוא שיש לי מעיל וכפפות שלא נוחים/לא מתאימים/לא לרצוני. כמו כן, הקנייה הייתה בחורף אז אין לי ציוד קיץ מתאים.
עכשיו שהמעלות עולות ויש לי יותר ידע (כן בטח), אני רוצה לרכוש ציוד חדש.
הבעיה היא שבארץ זבת חלב ודבש, לא נשאר מקום לארץ זבת טקסטיל ועור. המבחר בחנויות מצומצם למותגים שהחנות מחזיקה ודורש התרוצצות בין חנויות כדי לבחון מותגים שונים. אם כבר מצאת משהו שאהבת, אין אותו במידה המתאימה או בצבע (מה לעשות, אני לא רוצה לרכב על אופנוע שחור ואדום עם כפפה לבן וכחול. אני לא רוצה להיות קשת על הכביש). ואז יש גם את הציוד שרואים באינטרנט ואין אותו בארץ בכלל. וזה לפני דיבור על מחיר.
ועל זה באתי לשאול, האינטרנט. אני בחשיבה של למדוד משהו כדי שלא יהיו בעיות. בעיקר בנושא המרת מידות והסתמכות על טבלאות של מידות (כבר טעיתי בעניין זה עם מגפיםם טקטיות שעכשיו אין לי מה לעשות איתן כי הן גדולות עלי במידה אחת. ולא, מדרס לא מתאים כי בטקטיות יש רכיבים מפריעים).
היום ראיתי בrevzilla כפפות ומעיל שאני רוצה לרכוש, אך כפי שצויין, טבלאות ומציאות הינן שונות. אם מישהו מעוניין לדעת אז הכפפות הן: spidi x-gt.
יש גם את עניין הארופאי ואמריקאי. סגנונות שונים של התאמה.
אז, האם אתם קונים מחו"ל? איך אתם יודעים מה איזו מידה לבחור? איך אתם מזמינים את המוצרים לארץ? האם אתם מכירים חנויות ששווה לבדוק (חוץ מהמוקרות בתל אביב בדרך שלמה והסביב)?

תודה רבה מראש על התגובות וסליחה על ההודעה הארוכה.

נ.ב. יש סיכוי שהיה דיבור בנושא זה לפני. ביקשתי מחבר שיבדוק אם היה על זה שירשור והוא אמר שלא. מקווה שלא אכזב אותי וגרם לי ליצור שיכפול.

**פתחתי ב"אוף טופיק" בלי לשים לב כי גלשתי פה בהודעות. טעות מצדי.**