עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 36

אשכול: הזעקה האחרונה או מקיף מצומצם+איתורן?

צפייה משולבת

Junior Member

הזעקה האחרונה או מקיף מצומצם+איתורן?

בשעה טובה התחדשתי באופנוע אחרי 15 שנים בגמילה מדו"ג (KTM DUKE390) ואני מתלבט לגבי הכיסוי הביטוחי.
    בשתי האפשרויות אין כיסוי לתאונות עצמיות.
    במקרה של גנבה הזעקה האחרונה ינסו להחזיר לי את האופנוע ועד 50% נזק אני חייב לקבל את האופנוע ללא פיצוי (מעל זה הם משלמים 90% מערכו) בעוד שבביטוח המקיף המצומצם + עם מערכת איתורן מחזירים כסף במקרה של גניבה. העלות כמובן גבוה יותר (בסיכום של שנתיים 1400 שקלים יותר).

כמובן שעד כאן זה הבטחות של אנשי מכירות.
    אשמח אם תעירו את עיני עם תובנות מניסיונכם - מה עדיף?

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    איתוראן מחזירים כסף במקרה של גניבה? בטוח?

Junior Member
    לא איתורן. הביטוח מחזיר. האיתורן זה תוספת כתנאי של הביטוח כדי שלא יהיה צורך בהוכחת קשירה לעצם נייח.

Senior Member
    אם אתה יכול להרשות לעצמך אז לך על מקיף כדי להיות בראש שקט.
    אני עם מערכת איתור של sentinel עם מוקד של סקיילוק-שווה לך לבדוק בכולבוטקס.
    Tracer 900

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    אם אתה יכול להרשות לעצמך אז לך על מקיף כדי להיות בראש שקט.
    אני עם מערכת איתור של sentinel עם מוקד של סקיילוק-שווה לך לבדוק בכולבוטקס.
    זה כמו הזעקה האחרונה או שרק אמצעי הבטחה?

Senior Member
    בשביל לעשות ביטוח מקיף, בחברות הביטוח מחייבים התקנת אזעקה עם מערכת איתור.
    אתה יכול להתקין סנטינל, אתה יכול להתקין זעקה אחרונה, יש עוד כמה מותגים.
    חוץ מביטוח מקיף, לזעקה האחרונה יש אופציה לתת סוג של מקיף משל עצמם. ביטוח רק לגניבה שהם נותנים בנוסף למאמצים של הצוותים שלהם לאיתור האופנוע הגנוב.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    אם לא אכפת לך מהאופנוע ואין לך בעיה שיגנב ותקבל כסף במקומו - תעשה מקיף בסיסי וזהו. לא צריך איתוראן ולא אזעקה, בזבוז כסף (באמת).
    אם אתה מתכנן להשקיע עליו או מסיבה כזו או אחרת (סנטימנטים נניח) תרצה סיכויים מאוד גבוהים שהוא יחזור אליך אחרי שנגנב - רק זעקה אחרונה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    אם לא אכפת לך מהאופנוע ואין לך בעיה שיגנב ותקבל כסף במקומו - תעשה מקיף בסיסי וזהו. לא צריך איתוראן ולא אזעקה, בזבוז כסף (באמת).
    אם אתה מתכנן להשקיע עליו או מסיבה כזו או אחרת (סנטימנטים נניח) תרצה סיכויים מאוד גבוהים שהוא יחזור אליך אחרי שנגנב - רק זעקה אחרונה.
    הביטוח המקיף מחייב התקנת הזעקה ואיתורן. זה מה שמקפיץ את המחיר ביחס לפתרון של הזעקה האחרונה.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    ציטוט נכתב במקור על ידי יגאל.ש צפיה בהודעה
    הביטוח המקיף מחייב התקנת הזעקה ואיתורן. זה מה שמקפיץ את המחיר ביחס לפתרון של הזעקה האחרונה.
    לחדד את מה שכתבתי, היתרון הגדול של הזעקה האחרונה מול ביטוחים למינהם הוא היכולת להשבת הכלים והעבודה שלהם בפועל (אחוזי הצלחה גבוהים מאוד, אני עד ל3 מקרים וגם הכלי שלי מוגן על ידם). וכמו שכתבתי מקודם אם לא אכפת לך מהכלי ולא משנה לך לקבל 90% מהמחירון במקומו, לך על מקיף. אם יש לך אינטרס לקבל את הכלי בחזרה גם עם נזקים כאלו ואחרים (לרוב נזקים שוליים אם בכלל), זעקה אחרונה.

למיטב ידיעתי (מבירור לפני כחודשיים) כל ביטוח מקיף, גם הכי בסיסי, דורש אזעקת ביפר לפחות + שרשרת.

יגאל, בביטוח ישיר בוודאות דורשים רק אזעקת ביפר + מנעול שרשרת + מנעול דיסק/אימובילייזר. הם גם הציעו לי את המחיר והתנאים הכי טובים.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ser Jorah Mormont צפיה בהודעה
    למיטב ידיעתי (מבירור לפני כחודשיים) כל ביטוח מקיף, גם הכי בסיסי, דורש אזעקת ביפר לפחות + שרשרת.

יגאל, בביטוח ישיר בוודאות דורשים רק אזעקת ביפר + מנעול שרשרת + מנעול דיסק/אימובילייזר. הם גם הציעו לי את המחיר והתנאים הכי טובים.
    אודי דגן דרשו "רק" מערכת איתור, לא צריך שרשרת.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ser Jorah Mormont צפיה בהודעה

איך אפשר להסתובב עם מנעול שרשרת על אופנוע נייקד בלי ארגז? זה נראה לי לא פרקטי

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי יגאל.ש צפיה בהודעה
    איך אפשר להסתובב עם מנעול שרשרת על אופנוע נייקד בלי ארגז? זה נראה לי לא פרקטי
    אין צורך, מפזרים חוץ מאשר בבית שרשרת בעוד מקום שניים מרכזיים שחונים בהם רוב היום כמו עבודה, לימודים, בית של החברה ואת המנעול דיסק
    בתיק, מתחת למושב (אם יש מקום) אן בשפצור של נרתיק לאופנוע.
    Tracer 900

מערכת איתור יקרה משמעותית משרשרת, אם כוונת פות"ש לחסוך כסף. ההצעה שאודי דגן הציעו לי היתה מאוד יקרה גם לשרשרת.