תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: סיקור - SHARK VISION-R GEN2

צפייה משולבת

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89

Lightbulb סיקור - SHARK VISION-R GEN2

לאחר התיעצות כאן על קסדות נפתחות הלכתי לקולבוטקס שלאחר מדידות משה הציע לי את ה VISION R ופשוט התאהבתי!

הקסדה ישבה עליי כאילו תוכננה במיוחד עבורי, לא לוחצת בשום מקום אוטמת מעולה את הצוואר ולא רוקדת על הראש, אז התחדשתי.

לאחר 2000 קמ איתה אני בשל לתת חווד עלייה.

ככה נתחיל מהמעלות של הקסדה שזה בעצם הופך אותה למיוחדת במינה- היא שקטה מאווווד מאוד והמפתח משקף (החור בקסדה שדרכו רואים) פשוט עצום בגודלו.
    אחרי שעברתי מסגורה לנפתחת כדי לקבל שדה ראייה טוב יותר בגבול עליון ותחתון כאן הלכו כמה רמות מעל זה, גם כשאני מזיז את העיניים עד הסוף לצד מסויים רק ממש ממש ממש ממש בקצה השדה ראייה רואים את הקסדה . השדרה ראייה פשוט לא מוגבל כמעט כמו דורקס (להיות עם להרגיש בלי).

עכשיו בנוגע לשקט , שארק עשו את הריפוד צוואר בצורה ייחודית שהוא מכיל גומיות ומין ווילונות נתחים מקדימה ומאחורה בנוסף ללחיים עבים שזה מהדק חזק מאוד את הצוואר (יש כאלה שיפריע להם) וזה יוצר שקט מדהים בקסדה.
    נוסיף על זה את ה AUTO SEAL VISOR שזה בעצם מנגנון משקף עם קפיצים שמהדקים את המשקף אחורה בסגירה מלאה ובנוסף לזה הגומי אטימה מאוווד רחב ומבטיח אטימה מושלמת תמיד מקבלים קסדה מהשקטות שיש בשוק.

עכשיו כמובן כסטנדרט בקטגוריה (ספורט תיור) - משקף שמש מעולה מובנה עם מנגנון נוח בצד שמאל, הכנה לדיבורית אגב כאן יש הכנה לרמקול ענק אני הולך לשים 60MM של טורק או של IASUS , וכפתור בצד שמרים טיפונת את המשקף לסילוק אדים מהיר, ריפודים רכים מאוד (PLUSH LINER) ופריקים,אווירודינאמית וסוגר רצ'ט מהיר ונוח

עכשיו החסרונות-
    כמה צפוי האיוורור לא מהטובים שיש אבל ביחס לרמת האטימות של הקסדה לרוח הוא טוב מאוד, עוד קטע קצת מעצבן זה על מנת למנוע אדים על המשקף חלק ניכר מהרוח שנכנסת מהכונס אוויר בסנטר עולה למשקף ואם להרים משקפי שמש אז הרוח מייבשת טיפה את העיניים ברכיבות ארוכות אם כי נדיר שהמצב הזה קורה כי ביום המשקף שמש כמעת תמיד למטה וחוסם את הרוח ובלילה הכונס סגור.

המשקף המקורי מגיע כמונע אדים אבל ללא פינלוק (יש אפשרות למשקף פינלוק בנוסף)

לסיכום הקסדה נותנת פיצ'רים של קסדות פרמיום כמו שוברט עם איכות חומרים טובה מאוד ובגימור מעולה אבל בכחצי מחיר. ממולת מאוד למי שמחפש קסדת ספורט תיור שקטה ונוחה אם כי במהירויות גבוהות מאוד (כ 180 וצפונה) הקסדה כבר פחות טובה ומורגשת התנגדות האוויר מתחת לזה היא מדהימה

בנוסף אני רוצה לתת מילה טובה למטרו(ארנב אנרגיה) ולקולבוטקס אתמול בלילה הסתבר שבקסדה שלי ספציפית יש פגם בייצור והבורג של המנגנון משקף שמש שלי נשבר בבית.
    היום בבוקר כתבתי הודעה למשה שישר הציע שאני אבוא אליו לתיקון במסגרת אחריות בגלל שמשה נמצא בתל אביב ואני גר בקריית שמונה ביקשתי להפנות אותי לסניף של מטרו (היבואן) לתיקון. משה הפנה אותי לסניף חיפה שנוח לי וקרוב לי, הגעתי לסניף לבחור נחמד בשם איגור שבשמחה ובמקום החליף לי את החלק הפגום ואפילו ניקה לי את המשקף מהטונות ברחשים מהדרך.אז אני קיבלתי הרגשה של עיסקה מעולה כי בהתחלה חששתי לקנות מוצר שמטרו מיבאים בגלל בעיות שירות ולמשחתי גיליתי שטעיתי בענק והשירות מעולה.
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Senior Member
    מטרו יבואנים של שארק?

סקירה מצויינת וממצה, יעזור לתת ללקוחות לקרוא לפני רכישה :-)
    אגב שארק בניצוחו של "ארנב אנרגיה" היבואן מביאים בקרוב עוד דגמים חדים כולל אחד עם פנס LED מובנה שדולק בלילה לטובת נראות.
    גם המחירים עברו עדכון כלפי מטה לטובת הלקוחות.
    בנושא השרות ותקלות על כל מוצרי "ארנב" הופקד בחור חדש שכל תפקידו הוא לטפל בבעיות בצורה מיידית ומהירה.
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

שכחתי להוסיף , המשקף שמש גם ענק שמכסה כ95% מהשדה ראייה. ויש מנגנון פירוק משקף מגניב מאוד ונוח . פשוט שולפים אותו בקצת כוח ומכניסים גם ככה שזה עסק נוח בלי כל מיני קליפסים

עברה חצי שנה ורציתי לעדכן.
    בזמן הזה הקסדה עבדה אצלי קשה מאוד (כמו כולן) והיא עמדה במשימה בצורה מופלאה!
    הריפודים עברו 3 כביסות ללא שום נזק או בלאי נראה לעין, הריפודים במצב כמעט חדש למעט קצת לכלוך עיקש בצד החיצוני של הצווארון של הקסדה שזה לא מפריע לי ולא יורד בהשריה כשאני מכבס ואני לא מתאמץ לנקות.
    השקט המופתי נשאר ללא שינויים לרעה בכלל! שזה יתרון ענק!
    מה שכן קרה ונשבר לי המשקף של הקסדה הרמתי כמה שיחות למטרו צפון לצערי התחלף העובד שם והם היו לא נחמדים, ניסתי עוד כמה חנויות והזמנתי באיביי משקף תואם פינלוק שעלה לי 360 שקלים (בגדול עשיתי טעות אבל בהמשך).
    אחרי שקנינו לאבא מעיל לפני שבועיים לערך ביקרתי את משה (מכולבוטקס) וסיפרתי לו על הסיפור עם המשקף, על זה תוך דקות משה סגר לי משקף שפשוט יכלו לפרק לי ולמכור לי במקום אצלו ב 330 שקלים בלבד! כן הייתי לחוץ לקנות משקף והחיפזון שלי עלה לי בזמן וכסף המזל שלי שהשכר לימוד די נמוך

אז כן גם לאחר חצי שנה של שימוש הקסדה עדיין מומלצת מאוד!

Senior Member
    כמה עלתה הקסדה?

סביב ה 1900 אבל היום המחיר שונה מאמין שתמצא בפחות