הדגשתי לך מילת מפתח - כרצונו
אתה יכול לעשות הרבה דברים כרצונך: אתה יכול להחרים את האתר כרצונך, אתה יכול להביע את דעתך על האתר כרצונך, אתה יכול לרכב כרצונך, אתה יכול להביע את מורת רוחך באם תצולם ותגיע לאתר בגלל שרכבת כרצונך, אתה יכול להגיע לשיקום עקב רכיבתך שנרכבה עפ"י רצונך.
הכל כמובן - כרצונך.
בשם האתר יש מילת מפתח נוספת - Shamer, מהשורש Shame, ומטרת האתר היא לייצר Shaming בקרב נהגים ורוכבים שעשו כרצונם מה שעשו.
צילום אנשים בניגוד לרצונם היא פעולה חוקית במדינת ישראל ככל שמדובר בשטח ציבורי, למיטב זיכרוני, אולם אתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה.
למיטב זיכרוני גם כבישי ישראל ושטחים נוספים שמוגדרים כ"דרך" עונים על הקריטריון של "מקום שיש לציבור זכות להיות בו", ומכאן נגזרת חוקיות הצילום.
אבל שוב, אתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה.
אני לא רואה כאן שום סעיף של פגיעה בזכויות הפרט.
אך גם אם הייתה כאן פגיעה בזכויות הפרט, אני סבור כי האינטרסים הציבוריים ותועלתם, המופקת מן האתר, גוברים על זכויות הפרט.
תגובה זו כמובן, היא הבהרה בנוגע לכמה שאלות שעלולות לעלות, כמו גם דעתי האישית אותה הבעתי כרצוני במסגרת חופש הביטוי, שהינו זכות של הפרט.
אם יש לך משהו ענייני להוסיף לדיון, לרבות בנוגע לתגובתי, אתה מוזמן.
אם אתה רוצה לשלוח לי את בירכתך הכנה אתה מוזמן ללחוץ על הכינוי שלי בדיון זה, מצד ימין, קליק שמאלי בעכבר, ואז לרדת עם הסמן כ-2 אפשרויות מטה, וללחוץ על "הודעה פרטית".

נכתב במקור על ידי KKatkov
 נכתב במקור על ידי KKatkov