עמוד 10 מתוך 11 ראשוןראשון ... 891011 אחרוןאחרון
תוצאות 136 עד 150 מ 151

אשכול: דיון בנושא אתר רודשיימר Roadshamer - מאגר לוחיות וסרטונים של עברייני תנועה

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    דיברנו על דליפת מידע ? בבקשה .. : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4690744,00.html

Senior Member הסמל האישי של ItayK
    לכן, פיתרון יצירתי הוא טשטוש מספרי הרכבים.
    ולמרות כל זאת, אני לא חושב שיש סכנה לבעלי הרכבים אם מספריהם מפורסמים. זו פשוט נקודה שאנחנו לא מסכימים עליה כנראה.

Sent from my iPhone
    החילזון מהשפן!!
    ג'יימס - GS500E 2002-2015
    ת.נ.צ.ב.ה

אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס

היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)

Member הסמל האישי של shaig
    ציטוט נכתב במקור על ידי ItayK צפיה בהודעה
    לכן, פיתרון יצירתי הוא טשטוש מספרי הרכבים.
    אז האתר לא יצדיק את שמו....
    אבל אני חושב שזה יכול להיות הפורמט הנכון - שחוכמת ההמונים תשפוט מי העבירות הכי גרועות והן יעברו לטיפול המשטרה. בלי שיימינג ובלי דריסת זכויות. שיחטבו עצים בלי שבבים לכל הכיוונים.
    נערך לאחרונה על ידי shaig; 14-08-2015 בשעה 18:39.

Banned
    טוב אז עד שתגיעו להסכמה אני עם האפליקציה - "אם רכב זה עבר עבירה תתקשר "

Member
    הפוסט הזה עדיין רץ?
    נודניקים מאבדים את כוחם אם לא מתייחסים אליהם.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    שלא לדבר על כתובות ה-ip, שמספרות דבר נפלא (שיהיה ברור - הרשימה חלקית, סה"כ כ-15 כתובות ip, מתוכן כ-12 מוצלבות לשני הטרולים, ב-3 דומיינים שונים, כולל מהנייד):

שיימינג או לא שיימינג, אדון "אין לי מה להסתיר, אני נקי" והחבר הדמיוני שלו...

אני מניח שאין טעם להמשיך מעבר לזה. זה גם מוסר ההשכל מהסיפור - קצת דומה לכל מיני מקרים אחרים, שיש עליהם מימים משעשעים - כמו "we want peace and we'll kill you to prove it" וכאלה. אם זה הייצוג לקהל התומכים של האתר - תסיקו מסקנות, ואם זה הייצוג של מי מאנשי האתר - על כמה וכמה.

WOW, הוכחת שיש 2 אנשים באותה רשת שגולשים ב-Wheelz(סליחה אם הרסתי את האורגזמה לכל המלעיזים שהיו בטוחים שהוא עלה פה על איזה סקופ).
    אתה גם יודע איך מנצחים בסוליטר?

Member הסמל האישי של shaig
    הוא הוכיח כמה קל לעשת שיימינג.
    ככה זה באינטרנט, אתה אשם עד שלא הוכח אחרת.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aprilia צפיה בהודעה
    WOW, הוכחת שיש 2 אנשים באותה רשת שגולשים ב-Wheelz(סליחה אם הרסתי את האורגזמה לכל המלעיזים שהיו בטוחים שהוא עלה פה על איזה סקופ).
    אתה גם יודע איך מנצחים בסוליטר?
    להגיד לך עד כמה אתה פאתטי, או שאתה כבר יודע את זה בעצמך? וכמה ההודעה הנוכחית שלך כבר לא מעניינת אף אחד?
    אם אין לך שום דבר לנושא השרשור - ואין לך - קח את המקלדת שלך ותפנה אותה לאתר אחר, אחרת יהיה כאן גולש אחד פחות.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shaig צפיה בהודעה
    הוא הוכיח כמה קל לעשת שיימינג.
    ככה זה באינטרנט, אתה אשם עד שלא הוכח אחרת.
    אבל אפריליה עדיין לא הבין את זה.
    כנראה שהוא יקה* ויש שיראו בכך מחמאה.

*יקה: יהודי קשה הבנה

Senior Member הסמל האישי של ItayK
    ג׳ק אני לא בטוח שעל פי חוקי הפורום אתה יכול לחסום משתמש בגלל שאין לו מה לכתוב או כי מה שהוא כותב לא מוצא חן בעיניך. גלה בגרות ואחריות ותנעל את השרשור הבלתי מועיל הזה במקום להוסיף עוד ״מילה אחרונה״.

Sent from my iPhone
    החילזון מהשפן!!
    ג'יימס - GS500E 2002-2015
    ת.נ.צ.ב.ה

אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס

היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)

Senior Member
    השרשור טוב וחשוב, עדיף לעשות פה סדר וניקיון אם מתאפשר

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    העלתי שני סרטים. הממשק שלכם נורא נורא קשה ודי לא מעודד להמשיך להשתמש באתר... יש סיבה למה אני צריך להכניס מיקום פעמיים (שלא לדבר על זה שאפשר היה לשייך מדינה לפרופיל בתור ברירת מחדל).
    ישנם שינויים בממשק, ונוספה האפשרות לקבוע מיקום מדוייק של העבירה באמצעות מיפוי על גבי מפה.
    If everything seems under control, you're just not going fast enough- M. Andretti

אני חושב שהדיון פה הוא הרבה יותר על תופעת ה - shaming באופן כללי מאשר על האתר שהוא לא יותר מאשר פלטפורמה נוחה להפצת התופעה.
    ברורים לי לגמרי טיעוני המתנגדים.
    הבעיה המרכזית עם התופעה הזו היא שקודם כל אתה אשם ולא רק שאתה אשם אלא שזה מופץ ברבים, ורק אחר כך אתה מקבל את האפשרות להוכיח את חפותך (כפי ש - Jack הראה בצורה ברורה ל - rider).
    נכון שאתה יכול להלחם ואפילו לתבוע אבל זה עולה כסף וייקח זמן ובסוף בכלל לא בטוח שתצליח להוכיח או לזכות בפיצוי שיהפוך את הכל לכדאי. גם אם כן אז בד"כ יהיה פרסום מתנצל במקום שאף אחד לא רואה או מתעניין.
    יתרה מזה, אין שום ספק שבמקרים קיצוניים זה יכול לגרום לנזק כבד כמו במקרה של העובד הסוציאלי שהתאבד בגלל פרסומים שקריים שהוא גזעני.
    יחד עם זאת לתופעה הזו יש גם צדדים חיוביים.
    הרבה מאד אנשים מתחילים להבין שהם מצולמים ברבים ולאט לאט (לאט מידי) חלק מהאנשים גם יותר נזהרים בהתנהגותם. סרטון השוקולד המפורסם, הוא דוגמה מצויינת ללמה זה טוב.
    יותר מזה, מעבר לאנשים פרטיים, גם עסקים מתחילים להבין את כוחה של הרשת וחלקם אפילו רחמנא ליצלן משפרים את השירות שלהם.
    תוכנית כמו יצאת צדיק שכל מהותה הוא שיימינג, היא פשוט דבר מבורך שמבחינתי הלוואי והיה משודר כל יום (גם בגלל הצדיקים שמקבלים פרסום חינם וזה נפלא).
    הדעה שלי בעניין היא פחות חד משמעית משל קודמי וברור שיש גם דברים מזיקים וגם מועילים.
    נראה לי באופן אישי שבמדינה שבה כל זב חוטם חושב שהשמש זורחת לו מהתחת וכולם צריכים לסגוד לו ולרצונותיו ורבים מהעסקים עובדים בשיטת מצליח, ודופקים את כל מי שאפשר בכל צורה אפשרית, שהתופעה הזו היא יותר מועילה ממזיקה.
    באופן ספציפי לגבי האתר, יחסית לתופעת השיימינג ברשתות החברתיות, הנזק שאתר גורם הוא מינורי וממש לא אכפת לי שנהגים ילמדו למשל להשתמש במראות שלהם לפני שהם מורידים אותי לכביש.
    אני בעד האתר יותר מאשר נגד
    נערך לאחרונה על ידי רוכב על 2; 26-08-2015 בשעה 19:20.

Junior Member

תכונות חדשות באתר

ישנה אפשרות להורים לנהגים צעירים המעונינים בכך לקבל דווח במידה ונהג הרכב עבר עבירת תנועה או התנהג בצורה מסוכנת על הכביש.

ברור כי לחברי הפורום אשר מתנגדים לאתר זה לא ישנה, אך יש כאן תרומה לקהילה ולתרבות נהיגה נכונה.

http://roadshamer.com/static/Parental%20Alerts
    If everything seems under control, you're just not going fast enough- M. Andretti

Junior Member
    כנראה שנותר רק לחכות שאיזה האקר פלסטיני צדיק יוריד את האתר שלך לאלף עזעזל, חוצפן. שופט מטעם עצמך