לכן, פיתרון יצירתי הוא טשטוש מספרי הרכבים.
ולמרות כל זאת, אני לא חושב שיש סכנה לבעלי הרכבים אם מספריהם מפורסמים. זו פשוט נקודה שאנחנו לא מסכימים עליה כנראה.
Sent from my iPhone
דיברנו על דליפת מידע ? בבקשה .. : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4690744,00.html
לכן, פיתרון יצירתי הוא טשטוש מספרי הרכבים.
ולמרות כל זאת, אני לא חושב שיש סכנה לבעלי הרכבים אם מספריהם מפורסמים. זו פשוט נקודה שאנחנו לא מסכימים עליה כנראה.
Sent from my iPhone
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
טוב אז עד שתגיעו להסכמה אני עם האפליקציה - "אם רכב זה עבר עבירה תתקשר "
הפוסט הזה עדיין רץ?
נודניקים מאבדים את כוחם אם לא מתייחסים אליהם.
הוא הוכיח כמה קל לעשת שיימינג.
ככה זה באינטרנט, אתה אשם עד שלא הוכח אחרת.
ג׳ק אני לא בטוח שעל פי חוקי הפורום אתה יכול לחסום משתמש בגלל שאין לו מה לכתוב או כי מה שהוא כותב לא מוצא חן בעיניך. גלה בגרות ואחריות ותנעל את השרשור הבלתי מועיל הזה במקום להוסיף עוד ״מילה אחרונה״.
Sent from my iPhone
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
השרשור טוב וחשוב, עדיף לעשות פה סדר וניקיון אם מתאפשר
אני חושב שהדיון פה הוא הרבה יותר על תופעת ה - shaming באופן כללי מאשר על האתר שהוא לא יותר מאשר פלטפורמה נוחה להפצת התופעה.
ברורים לי לגמרי טיעוני המתנגדים.
הבעיה המרכזית עם התופעה הזו היא שקודם כל אתה אשם ולא רק שאתה אשם אלא שזה מופץ ברבים, ורק אחר כך אתה מקבל את האפשרות להוכיח את חפותך (כפי ש - Jack הראה בצורה ברורה ל - rider).
נכון שאתה יכול להלחם ואפילו לתבוע אבל זה עולה כסף וייקח זמן ובסוף בכלל לא בטוח שתצליח להוכיח או לזכות בפיצוי שיהפוך את הכל לכדאי. גם אם כן אז בד"כ יהיה פרסום מתנצל במקום שאף אחד לא רואה או מתעניין.
יתרה מזה, אין שום ספק שבמקרים קיצוניים זה יכול לגרום לנזק כבד כמו במקרה של העובד הסוציאלי שהתאבד בגלל פרסומים שקריים שהוא גזעני.
יחד עם זאת לתופעה הזו יש גם צדדים חיוביים.
הרבה מאד אנשים מתחילים להבין שהם מצולמים ברבים ולאט לאט (לאט מידי) חלק מהאנשים גם יותר נזהרים בהתנהגותם. סרטון השוקולד המפורסם, הוא דוגמה מצויינת ללמה זה טוב.
יותר מזה, מעבר לאנשים פרטיים, גם עסקים מתחילים להבין את כוחה של הרשת וחלקם אפילו רחמנא ליצלן משפרים את השירות שלהם.
תוכנית כמו יצאת צדיק שכל מהותה הוא שיימינג, היא פשוט דבר מבורך שמבחינתי הלוואי והיה משודר כל יום (גם בגלל הצדיקים שמקבלים פרסום חינם וזה נפלא).
הדעה שלי בעניין היא פחות חד משמעית משל קודמי וברור שיש גם דברים מזיקים וגם מועילים.
נראה לי באופן אישי שבמדינה שבה כל זב חוטם חושב שהשמש זורחת לו מהתחת וכולם צריכים לסגוד לו ולרצונותיו ורבים מהעסקים עובדים בשיטת מצליח, ודופקים את כל מי שאפשר בכל צורה אפשרית, שהתופעה הזו היא יותר מועילה ממזיקה.
באופן ספציפי לגבי האתר, יחסית לתופעת השיימינג ברשתות החברתיות, הנזק שאתר גורם הוא מינורי וממש לא אכפת לי שנהגים ילמדו למשל להשתמש במראות שלהם לפני שהם מורידים אותי לכביש.
אני בעד האתר יותר מאשר נגד
נערך לאחרונה על ידי רוכב על 2; 26-08-2015 בשעה 19:20.
ישנה אפשרות להורים לנהגים צעירים המעונינים בכך לקבל דווח במידה ונהג הרכב עבר עבירת תנועה או התנהג בצורה מסוכנת על הכביש.
ברור כי לחברי הפורום אשר מתנגדים לאתר זה לא ישנה, אך יש כאן תרומה לקהילה ולתרבות נהיגה נכונה.
http://roadshamer.com/static/Parental%20Alerts
If everything seems under control, you're just not going fast enough- M. Andretti
כנראה שנותר רק לחכות שאיזה האקר פלסטיני צדיק יוריד את האתר שלך לאלף עזעזל, חוצפן. שופט מטעם עצמך