תוצאות 1 עד 15 מ 151

אשכול: דיון בנושא אתר רודשיימר Roadshamer - מאגר לוחיות וסרטונים של עברייני תנועה

צפייה משולבת

  1. #1
    אני חושב שהדיון פה הוא הרבה יותר על תופעת ה - shaming באופן כללי מאשר על האתר שהוא לא יותר מאשר פלטפורמה נוחה להפצת התופעה.
    ברורים לי לגמרי טיעוני המתנגדים.
    הבעיה המרכזית עם התופעה הזו היא שקודם כל אתה אשם ולא רק שאתה אשם אלא שזה מופץ ברבים, ורק אחר כך אתה מקבל את האפשרות להוכיח את חפותך (כפי ש - Jack הראה בצורה ברורה ל - rider).
    נכון שאתה יכול להלחם ואפילו לתבוע אבל זה עולה כסף וייקח זמן ובסוף בכלל לא בטוח שתצליח להוכיח או לזכות בפיצוי שיהפוך את הכל לכדאי. גם אם כן אז בד"כ יהיה פרסום מתנצל במקום שאף אחד לא רואה או מתעניין.
    יתרה מזה, אין שום ספק שבמקרים קיצוניים זה יכול לגרום לנזק כבד כמו במקרה של העובד הסוציאלי שהתאבד בגלל פרסומים שקריים שהוא גזעני.
    יחד עם זאת לתופעה הזו יש גם צדדים חיוביים.
    הרבה מאד אנשים מתחילים להבין שהם מצולמים ברבים ולאט לאט (לאט מידי) חלק מהאנשים גם יותר נזהרים בהתנהגותם. סרטון השוקולד המפורסם, הוא דוגמה מצויינת ללמה זה טוב.
    יותר מזה, מעבר לאנשים פרטיים, גם עסקים מתחילים להבין את כוחה של הרשת וחלקם אפילו רחמנא ליצלן משפרים את השירות שלהם.
    תוכנית כמו יצאת צדיק שכל מהותה הוא שיימינג, היא פשוט דבר מבורך שמבחינתי הלוואי והיה משודר כל יום (גם בגלל הצדיקים שמקבלים פרסום חינם וזה נפלא).
    הדעה שלי בעניין היא פחות חד משמעית משל קודמי וברור שיש גם דברים מזיקים וגם מועילים.
    נראה לי באופן אישי שבמדינה שבה כל זב חוטם חושב שהשמש זורחת לו מהתחת וכולם צריכים לסגוד לו ולרצונותיו ורבים מהעסקים עובדים בשיטת מצליח, ודופקים את כל מי שאפשר בכל צורה אפשרית, שהתופעה הזו היא יותר מועילה ממזיקה.
    באופן ספציפי לגבי האתר, יחסית לתופעת השיימינג ברשתות החברתיות, הנזק שאתר גורם הוא מינורי וממש לא אכפת לי שנהגים ילמדו למשל להשתמש במראות שלהם לפני שהם מורידים אותי לכביש.
    אני בעד האתר יותר מאשר נגד
    נערך לאחרונה על ידי רוכב על 2; 26-08-2015 בשעה 20:20.

  2. #2
    Junior Member
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    34

    תכונות חדשות באתר

    ישנה אפשרות להורים לנהגים צעירים המעונינים בכך לקבל דווח במידה ונהג הרכב עבר עבירת תנועה או התנהג בצורה מסוכנת על הכביש.

    ברור כי לחברי הפורום אשר מתנגדים לאתר זה לא ישנה, אך יש כאן תרומה לקהילה ולתרבות נהיגה נכונה.

    http://roadshamer.com/static/Parental%20Alerts
    If everything seems under control, you're just not going fast enough- M. Andretti

אשכולות דומים

  1. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 12-05-2016, 08:27
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-04-2016, 11:20
  3. טשטוש לוחיות רישוי בזמן עריכת סרטונים - gopro
    על ידי guyn1212 בפורום פורום צילום מוטורי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-10-2015, 20:44
  4. לא רק באתר roadshamer
    על ידי RiderOnTheStorm בפורום כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-09-2015, 14:33
  5. תגובות: 88
    הודעה אחרונה: 01-07-2015, 00:39

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO