תוצאות 1 עד 15 מ 151

אשכול: דיון בנושא אתר רודשיימר Roadshamer - מאגר לוחיות וסרטונים של עברייני תנועה

תצוגה בשכבות

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי roadshamer צפיה בהודעה
    ניסינו מספר פעמים להעביר למשטרה מספר סרטונים חמורים. הם חזרו אלינו וביקשו שנשלח להם מידע ופרטים נוספים. שלחנו להם את כל שביקשו אך טרם קיבלנו מהם תשובה. יש לנו תוכניות לשתף פעולה עם הרשויות על מנת לסייע באכיפה בכל הנוגע לעבירות המפריעות/מסכנות אזרחים ואף מספר דרכים לגרום לכך שהמשטרה לא תוכל להתעלם. נפרט על כך בהמשך.

כפי שאמרנו כבר, אין אנו חושפים פרטים אודות אותם האנשים.

כפי שאמרנו קודם, הנושא המשפטי כבר נבדק לעומק ע"י עורכי דין.
    1) החוק מדבר על תצלומו של אדם. אנו מציגים תצלומים של כלי רכב.
    2) הפרסום אינו בא להשפיל ולבזות את אותו הנהג. הצילומים מציגים רכבים אשר נהגיהם מבצעים עבירות תנועה אשר הינן עבירות פליליות (ללא קלון). לפי מה שאתה אומר גם פרסום סרטון של אדם אשר פורץ לרכב או לבית זו עבירה על החוק.
    אם לעומת זאת נפרסם סרטון של נהג מחטט באף, החוק שאתה מצוטט יהיה תקף.

כמות הסתירות הלוגיות בדברים שלך מרשימה.
    אתם לא חושפים פרטים של אנשים, אבל רק למשטרה ואפילו לא בצו - באופן יזום ועצמאי.
    אתם לא מבזים אנשים, אבל אתם מציגים סרטונים, ללא בדיקה עושים shaming פומבי לאנשים ללא משפט.

מזל שאפילו בית המשפט הלא-מי-יודע-מה חד שלנו מבין שסרטונים כאלה הם לא ראיה ואפשר לנגב איתם את התחת.
    כל שאר מה שאתם עושים עלוב כמו הפוסטים מלאים הלייקים בפייסבוק שעושים לינצ' באנשים מבלי לברר פרטים, ופעם אחר מעם מסתברים להיות מוטים לכל הפחות אם לא מומצאים או שקריים.

עולם מקסים אתם בונים פה.

נ.ב.
    מה הקשר בין לבזות לבין פלילי וקלון? נראה לי העו"ד שלך לא ממש הבין מה הדיבור...
    אתה מבזה אדם על עבירה כביכול, שהוא לא נשפט עליה.

תרחיש - אני מחפש עבודה בתור נהג משאית, מגיע לריאיון, והמעסיק הפוטנציאלי שלי אומר - ואללה, ראיתי את הרכב שלך בROADSHAMER, לא בא לי עליך.
    אני בטוח שזה נשמע לך הגיוני ואתה אומר - אחלה, שאנשים יחשבו על איך הם נוהגים ויפחדו מלהופיע באתר.
    רק הבעיה שאתה לא עושה משפט, שלא לדבר על משפט תקין. אצלך כולם אשמים, אוטומט. וישר מבוזים בציבור. אין למעסיק הפוטנציאלי הזה דרך לדעת אם הסרטון באתר מזוייף או ערוך או סתם לא מכיל את כל הסיטואציה. אולי מה שהיה שם זה לא עבירה. זה בית משפט עושה, אבל אתה מדלג על התהליך המסורבל הזה.

תענוג.
    נערך לאחרונה על ידי Vaderom; 08-07-2015 בשעה 00:09.