תוצאות 1 עד 15 מ 151

אשכול: דיון בנושא אתר רודשיימר Roadshamer - מאגר לוחיות וסרטונים של עברייני תנועה

תצוגה בשכבות

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי RiderOnTheStorm צפיה בהודעה
    אני לא מנסה להוכיח כלום, רק שם מראה מול פרצופם של אותם רוכבים ונהגים.
    ...
    אתה הפכת את עצמך לשופט ואת הפורום לבית משפט ברגע שנעלת את האשכול הקודם שהציג את הסרטונים של אותם רוכבים עבריניים לכאורה.
    ...
    שוב טיעונים של בית משפט, אתה סותר את עצמך, מצד אחד אין צורך להוכיח כלום, ומהצד השני אתה מצביע על ראיות נסיבתיות לכאורה.
    מה שמחקת בתור "מנהל" זה בסך הכל קישור לעוד סרטון, אין כלום מעבר לכך, ולכן אין שום משקל לדבריך, אך כנראה שגם אתה מפחד, ולכן זורק האשמות חסרות בסיס.
    בנדיבותך עזרת להפוך את הדיון להתנצחות, במקום לנצלו לשיפור תרבות הנהיגה והרכיבה בדו גלגלי.
    ...
    אתה מוזמן לקשר את השירשור כמה שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה, אין לי מאום להסתיר, וכוון שכך אינני פוחד מshaming, נדרש הרבה יותר מזה על מנת לכסח את אמינותי.
    ההודעה שמחקתי לך היתה כשקפצת בראש, איך שהשרשור הזה נפתח, עם עוד סרטון - למרות שכתוב במפורש, וביקשתי שיהיה כתוב במפורש, שהשרשור הזה לא נועד לסרטונים וכל ניסיון לפרסם כאן כאלה שלא לצורך דיון ייכשל והסרטונים יימחקו. אופייני מאוד למישהו שמנסה להגביר את כמות ה-traffic באתר מסוים, מדביק קישורים אליו בכל מקום אפשרי.

רוצה ראיה נסיבתית הכי חזקה? בבקשה:
    אתה רשום בפורום במשך יותר מחודשיים. מתוך 30 ההודעות שלך בפורום, יש 2 הודעות שלא בשרשורים על האתר הנ"ל, כשמתוכן 1 קשורה בעקיפין, ו-28 הודעות בשרשור הזה והקודם על האתר. אני חושב שלא צריך להסביר מעבר לזה כלום.
    אם על חבריך Aprilia אפשר עוד לחשוב - יש לו 6 הודעות שלמות ובמגוון נושאים (למרות שלפחות 2-3 מהן קשורות בעקיפין), אז עליך אין מה לדבר, אתה כולך נושא אחד. יש לך הערכה, מי מאופיין ע"י התנהגות כזו?

אבל אני חושב שנתתי לך יותר מדי קרדיט. אפילו אחרי הסבר מפורט של א הזקן אתה פשוט לא מבין מה הכוונה.
    טוב, מדי פעם הרעיון לסרס אוכלוסיה עפ"י ה-IQ שלה לא נראה כ"כ גרוע. ויוה לה סינגפור.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 02-08-2015 בשעה 17:20.