ציטוט נכתב במקור על ידי jack_r1 צפיה בהודעה
שלא לדבר על כתובות ה-ip, שמספרות דבר נפלא (שיהיה ברור - הרשימה חלקית, סה"כ כ-15 כתובות ip, מתוכן כ-12 מוצלבות לשני הטרולים, ב-3 דומיינים שונים, כולל מהנייד):

ip_matches.jpg

שיימינג או לא שיימינג, אדון "אין לי מה להסתיר, אני נקי" והחבר הדמיוני שלו...

אני מניח שאין טעם להמשיך מעבר לזה. זה גם מוסר ההשכל מהסיפור - קצת דומה לכל מיני מקרים אחרים, שיש עליהם מימים משעשעים - כמו "we want peace and we'll kill you to prove it" וכאלה. אם זה הייצוג לקהל התומכים של האתר - תסיקו מסקנות, ואם זה הייצוג של מי מאנשי האתר - על כמה וכמה.
זה יהיה קצר אך כואב
יתכן שעקב מנת המשכל שלך לא חשבת על האפשרות שישנם באותו משק בית כמה אנשים שמתענינים באופנועים ופעילים בפורום, אכן אין לי מה מהסתיר ואני נקי כפיים, בניגוד אליך אשר ברשלנתוך פרסמת את כתובת הIP שלי ברבים.
החבר הדימיוני שלי כדבריך הוא בני, והוא כותב בפורום, כמוני, שנינו כתבנו בעבר בפורום FULLGAZ תחת אותם שמות, בתוספת rs125 לשמו, וגם שם כתבנו תחת אותה קורת גג, קרי תמצא שמאותו IP הועלו לאתר הודעותינו.
יתרה מכך ישנם מספר גולשים בFULLGAZ אשר מכירים אותו, ועל מנת להסיר כל ספק מליבך הינך מוזמן לפגישה פנים מול פנים, יחד עם בעלי אתרWHELLZ , כך תוכל להווכח שמדובר בשני אנשים שונים, וגם תוכל להתנצל על קביעתך הנחרצת אך הלא מבוססת.
אבקש מבעלי האתר שאתה לא כל כך מחבב, ROADSHAMER שיגיעו גם כן, על מנת שתוכל לקבל מהם תשובה חד משמעית לגבי הכרותי או קשריי לאתר או להם, אך איני מתחייב להגעתם כוון שאין לי שום קשר אליהם.

כוון שאתה אוהב כל כך לטבל את תשובותיך בקצת אנגלית אסיים בכך שמי שהIQ שלו לא מפותח מספיק נדרש:
To put his brain in motion before opening his mouth, and in your case, before pressing the send button
מחכה להודעה פרטית לתאום מפגש!