עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 21

אשכול: רענון ציוד רכיבה - CB500F

צפייה משולבת

Junior Member

רענון ציוד רכיבה - CB500F

אהלן חברים!
    לאחר כ-10 שנים של רכיבה על קטנועים הגיע הזמן להתקדם ולפני מספר שבועות התחדשתי לי בCB500F .
    עם השדרוג ושינוי אופי הרכיבה, הגיע הזמן גם להשתדרג בציוד.

הציוד שברשותי כרגע -
    קסדה: LS2 FF396-FT2
    מעיל קיץ של חברת "Level" איטליה, לא מצליח למצוא את מספר הדגם באינטרנט. המעיל הוא מעיל רשת עם מיגונים קשיחים בגב/מרפקים/כתפיים.
    מעיל חורף SPARX
    כפפות חורף, לצערי לא זוכר את שם החברה.

הציוד כמובן המשיך איתי מהקטנועים, אך ברור לי שרובו צריך להיות מוחלף ואני מתלבט בנוגע לדחיפות (מה להחליף קודם) וכמובן מחפש ציוד איכותי יותר מהקיים.

בראש ובראשונה אני מעוניין לקנות מגני ברכיים, כאלו שיהיו נוחים ללבישה מעל המכנס ולא ישרטו את מיכל הדלק, עם עדיפות למגנים רכים שאוכל להכניס בתיק בלי שיתפסו יותר מדי מקום. חשבתי על אלו. מה דעתכם? האם יש המלצות אחרות? תקציב - סביבות 300₪.

בנוגע לקסדה - הנוכחית די רועשת בנסיעה בין עירונית וזה די מחרפן אותי. התקציב הוא כ-1500₪ לקסדה חדשה. השאלה היא האם עדיף לקחת דגם זול של חברה מוכרת (AGV K3 לדוגמא), או דווקא דגם יקר של חברה כמו LS2. מיותר לציין שאני לא מעוניין להתפשר על בטיחות.

מבחינת מעילים - אני יכול למשוך עוד עם שניהם, אבל הייתי רוצה להחליף במעיל קיץ איכותי יותר וממוגן יותר. בגדול הייתי שמח למעיל ב-1000₪ ומטה מחברה מוכרת.

ולבסוף - כפפות. תקציב באיזור ה300₪ נראה לי סביר. חשוב שיהיו מאווררות לקראת הקיץ הקרב ובא אך כמובן ממוגנות היטב (אני אפילו מוכן להתפשר קצת על האוורור!).

תודה רבה מראש לכל העונים ושבוע מעולה לכולם,
    אמיר.

לגבי מגני ברכיים, יש לי רכים של CLOVER. מגנים רק על הברך ולא על ה SHIN. נכנסים פחות או יותר בתקציב שלך.

Member
    ^ גם לי יש כאלה.
    מרוצה

Junior Member
    תודה רבה!
    איך הם מבחינת מיגון? מקווה שלא יצא לכם לבדוק אבל בכל זאת..
    אני רואה שהם מתומחרים בסביבות ה400₪ כמעט. המגנים שצירפתי זולים יותר ועושה רושם שמספקים הגנה מלאה יותר. מה אומרים?

כמו שאמרת.. לא יצא לי לבדוק ואני מקווה שלא יצא לי. סביר להניח שמגנים שמכסים גם את קדמת השוק יעשו עבודה טובה יותר. אישית החלטתי להתפשר על היקף המיגון תמורת נוחות.. ואלה מאוד נוחים.

Senior Member
    יש לי כאלה (CLOVER) והם לפעמים מחליקים לי על הרגל כשאני מנסה לשים אותם מתחת למכנס. מעל ג'ינס לא היו בעיות.
    כלומר אני מגיע ליד והם כבר לא על הברך, נופלים למטה.
    הם בני בערך 8 חודשים והסקוטצ' קצת נחלש.
    נערך לאחרונה על ידי nihrider; 03-04-2016 בשעה 22:50.

גם לי הם מחליקים כשאני שם בלי מכנס.. מומלצים רק מעל המכנס.

Senior Member
    פה בפורום כבר בכמה מקומות אמרו לא לשים את המיגון מעל המכנס, אני כבר לא יודע מה לחשוב.
    לצערי בהחלקה שלי הייתי דווקא עם מכנס רכיבה והמיגון המובנה לא חסך ממני פציעה. מצטער שלא הייתם איתם, מחליק או לא.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    פה בפורום כבר בכמה מקומות אמרו לא לשים את המיגון מעל המכנס, אני כבר לא יודע מה לחשוב.
    לצערי בהחלקה שלי הייתי דווקא עם מכנס רכיבה והמיגון המובנה לא חסך ממני פציעה. מצטער שלא הייתם איתם, מחליק או לא.
    עם איזה מכנס הייתה ? נשמח להימנע ממנו

Junior Member
    במגנים של קלובר, המיגון שעל המפרק עצמו קשיח או רך?
    בנוגע לשאר השאלות, יש עוד המלצות?

שוב תוד ולילה מצוין,
    אמיר

שלא תחשוב שהמלצתי לשים מיגון מעל מכנס בלבד.. התכוונתי שאלה ספציפית טובים ללבישה מעל מכנס כי מתחת הם מחליקים. אין לי מושג מה עדיף ואני מקווה שלא אגלה לעולם. אני רק יודע מה נוח לי, וזה מעל המכנס.

אמיר, המיגון שעל הברך עצמה רך. אפשר לקפל אותו.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי AmirNadav צפיה בהודעה
    אהלן חברים!
    לאחר כ-10 שנים של רכיבה על קטנועים הגיע הזמן להתקדם ולפני מספר שבועות התחדשתי לי בCB500F .
    עם השדרוג ושינוי אופי הרכיבה, הגיע הזמן גם להשתדרג בציוד.

הציוד שברשותי כרגע -
    קסדה: LS2 FF396-FT2
    מעיל קיץ של חברת "Level" איטליה, לא מצליח למצוא את מספר הדגם באינטרנט. המעיל הוא מעיל רשת עם מיגונים קשיחים בגב/מרפקים/כתפיים.
    מעיל חורף SPARX
    כפפות חורף, לצערי לא זוכר את שם החברה.

הציוד כמובן המשיך איתי מהקטנועים, אך ברור לי שרובו צריך להיות מוחלף ואני מתלבט בנוגע לדחיפות (מה להחליף קודם) וכמובן מחפש ציוד איכותי יותר מהקיים.

בראש ובראשונה אני מעוניין לקנות מגני ברכיים, כאלו שיהיו נוחים ללבישה מעל המכנס ולא ישרטו את מיכל הדלק, עם עדיפות למגנים רכים שאוכל להכניס בתיק בלי שיתפסו יותר מדי מקום. חשבתי על אלו. מה דעתכם? האם יש המלצות אחרות? תקציב - סביבות 300₪.

בנוגע לקסדה - הנוכחית די רועשת בנסיעה בין עירונית וזה די מחרפן אותי. התקציב הוא כ-1500₪ לקסדה חדשה. השאלה היא האם עדיף לקחת דגם זול של חברה מוכרת (AGV K3 לדוגמא), או דווקא דגם יקר של חברה כמו LS2. מיותר לציין שאני לא מעוניין להתפשר על בטיחות.

מבחינת מעילים - אני יכול למשוך עוד עם שניהם, אבל הייתי רוצה להחליף במעיל קיץ איכותי יותר וממוגן יותר. בגדול הייתי שמח למעיל ב-1000₪ ומטה מחברה מוכרת.

ולבסוף - כפפות. תקציב באיזור ה300₪ נראה לי סביר. חשוב שיהיו מאווררות לקראת הקיץ הקרב ובא אך כמובן ממוגנות היטב (אני אפילו מוכן להתפשר קצת על האוורור!).

תודה רבה מראש לכל העונים ושבוע מעולה לכולם,
    אמיר.
    אני יכול להמליץ לך על מגיני ברכיים של דיינז, יותר גדולים ומגושמים מהclover (שגם יצא לי למדוד לנסיעות של יומיים) אבל לי אישית הדיינז היו הכי נוחים מכל מה שניסיתי.
    אם תבוא לאזור אשדוד אז במקרה יש לי גם זוג חדש למכירה שנקנה ובסוף נשאר במגירה (העדפתי מכנס ממוגן יעודי), גם עודף ישאר לך מהתקציב שתכננתה!

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Yulysh צפיה בהודעה
    אני יכול להמליץ לך על מגיני ברכיים של דיינז, יותר גדולים ומגושמים מהclover (שגם יצא לי למדוד לנסיעות של יומיים) אבל לי אישית הדיינז היו הכי נוחים מכל מה שניסיתי.
    אם תבוא לאזור אשדוד אז במקרה יש לי גם זוג חדש למכירה שנקנה ובסוף נשאר במגירה (העדפתי מכנס ממוגן יעודי), גם עודף ישאר לך מהתקציב שתכננתה!

אם רלוונטי שלח לי בפרטי

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי סער666 צפיה בהודעה
    אם רלוונטי שלח לי בפרטי
    יש לי בעיה משום מה לשלוח הודעות פרטיות. המגנים רלוונטים
    תתקשר אליי או תשלח ווטסאפ ל 0507776629

Junior Member
    שוב תודה לכם חברים. חלק מהציוד כבר בדרך!
    הזמנתי את מגני הברכיים של CLOVER וכפפות Held Air Stream II (קצת מתחתי את התקציב...).

עדיין מחפש מעיל וקסדה. 1500₪+- לקסדה ו1000₪ למעיל. יש המלצות חברים?

אמיר.