עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 38

אשכול: חיפוש האופנוע הראשון המושלם לאישתי.

חיפוש האופנוע הראשון המושלם לאישתי.

שלום לכולם!

אז ככה.. אני ואישתי גרים בארהב ואנחנו מתכננים לקנות אופנוע בשבילי ואופנוע בשבילה (היא מתעקשת).
    אני חשבתי שמכיוון והאופנוע האחרון שלי היה R1 ואהבתי אותו מאוד אמשיך עם הדגם ואקנה אחד.
    (אני עדיין מתלבט עם עצמי אם להשאר בסופר ספורט או לעבור לאיזה סטריט פייטר / קרוזר משוגע.. אחרי הכל הנסיעות יהיו כנראה בסופי שבוע לטיולים של 100-200 מייל וגיחות בודדות של 20-30 מייל)

הבעיה היא שאישתי היא רוכבת מתחילה וכמו כל אישה יש לה דרישות( ).
    היא רוצה שיהיה לאופנוע מראה ספורטיבי כמו של הR1 שהיה לי, לכן היא בחרה את הR3 החדש של ימאהה ולפני שאנחנו קונים אני רוצה לדעת מאנשים שיש להם ניסיון עם האופנוע הנ״ל מספר דברים..
    האם הוא נוח לנסיעות ארוכות ? האם הוא סלחן לרוכב מתחיל? אשמח לשמוע בכללי מה דעתכם הכנה עליו ואם תוכלו להרחיב בנושא זה יעזור לי מאוד.
    תודה מראש.

Senior Member
    דעתי היא שבתור אופנוע ראשון תקנה לה אופנוע עם מינימום פלסטיקה,כי היא הולכת לרסק אותו
    על ימין ועל שמאל.

ציטוט נכתב במקור על ידי הפלג הצפוני צפיה בהודעה
    דעתי היא שבתור אופנוע ראשון תקנה לה אופנוע עם מינימום פלסטיקה,כי היא הולכת לרסק אותו
    על ימין ועל שמאל.
    תאמין לי שניסיתי.. אני יודע. זה מה שהיא רוצה ועם זה נתמודד.. מקסימום הוא יהיה נייקד עד יעבור זעם.. אבל ההרגשה שלו כאופנוע ראשון זה מה שחשוב לי לדעת.

Senior Member
    הלך עליך.
    עכשיו היא תרצה שהקסדה תהיה בצבעים של האופנוע.

הלך עליך.
    אני כבר השלמתי עם מר גורלי..

Member
    הלך עליך.
    עם המחירים השפויים ביותר בארה"ב של אופנועים, ציוד רכיבה, ביטוח, דלק, לא כזה הלך עליו

Senior Member
    אולי זה רק אני, אבל הדגמים שציינת לא ממש מסתדרים לי עם "נוח לנסיעות ארוכות".

ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    אולי זה רק אני, אבל הדגמים שציינת לא ממש מסתדרים לי עם "נוח לנסיעות ארוכות".
    100-200 זה לא כזה ארוך עם הפסקות.. ואני בוחן דגמים אחרים בשבילי כמו שציינתי

Member
    ספק אם יש פה מישהו עם נסיון רב על דגם שיצא לפני יומיים וחצי.
    בארה"ב יש לך מבחר (אם כי לא ענק למיטב ידיעתי) של אופנועים בנפח קטן שאין בארץ.

ולעניין מראה האופנוע.. מישהו חכם אמר לי פעם שהדבר שהמראה שלו הכי חשוב באופנוע זה הלוח שעונים, כי זה הדבר היחיד שאתה עוד מדי פעם רואה כשאתה רוכב...

אם היא מוכנה להתפשר קצת על מראה האופנוע, יש את הנינג'ה250 של קאווא שהוא אופנוע מצויין ומוכח עם אמינות מצוייינת לאורך שנים וים של חלקי חילוף.
    הוא יחסית נמוך וקל (במיוחד הדגם הישן עד 2007), נוח באופן סביר ונמכר בארה"ב בכמויות ואפשר למצוא אותם משומשים עם כמה אלפי או מאות (!) מיילים במחירי רצפה. ניקוי קרבורטורים, צמיגים - וסע. ובשליש עלות של R3 חדש ופחות, כי אפילו הירידת ערך שלהם זניחה ויש להם שוק מצויין בארה"ב.

החסרון הגדול - דגמי 2007 קצת מכוערים בסטנדרטים של היום (גם הלוח שעונים שהם מכוער, בעסה)
    דגמי 2008-2014 נראים בסדר גמור אבל יקרים יותר.

מה שכן - כולם קרבורטור. לא שזה אמור לעניין אותך, אלא אם אשתך מתכננת לרכב בקור כלבים.

ה2 סנט שלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Vaderom צפיה בהודעה
    ספק אם יש פה מישהו עם נסיון רב על דגם שיצא לפני יומיים וחצי.
    בארה"ב יש לך מבחר (אם כי לא ענק למיטב ידיעתי) של אופנועים בנפח קטן שאין בארץ.

ולעניין מראה האופנוע.. מישהו חכם אמר לי פעם שהדבר שהמראה שלו הכי חשוב באופנוע זה הלוח שעונים, כי זה הדבר היחיד שאתה עוד מדי פעם רואה כשאתה רוכב...

אם היא מוכנה להתפשר קצת על מראה האופנוע, יש את הנינג'ה250 של קאווא שהוא אופנוע מצויין ומוכח עם אמינות מצוייינת לאורך שנים וים של חלקי חילוף.
    הוא יחסית נמוך וקל (במיוחד הדגם הישן עד 2007), נוח באופן סביר ונמכר בארה"ב בכמויות ואפשר למצוא אותם משומשים עם כמה אלפי או מאות (!) מיילים במחירי רצפה. ניקוי קרבורטורים, צמיגים - וסע. ובשליש עלות של R3 חדש ופחות, כי אפילו הירידת ערך שלהם זניחה ויש להם שוק מצויין בארה"ב.

החסרון הגדול - דגמי 2007 קצת מכוערים בסטנדרטים של היום (גם הלוח שעונים שהם מכוער, בעסה)
    דגמי 2008-2014 נראים בסדר גמור אבל יקרים יותר.

מה שכן - כולם קרבורטור. לא שזה אמור לעניין אותך, אלא אם אשתך מתכננת לרכב בקור כלבים.

ה2 סנט שלי.
    אני ואתה מבינים את זה.. היא מאוד רוצה את הספציפי וחשבתי שיהיה פה מישהו שידע לתת לי קצת מידע עליו.. אני בכלל רציתי לקנות לה שטח להתחלה אולי עוד נצליח לשכנע אותה

Member
    למה אבל אתה מציע לו אופנוע 250 משנת 2007?
    למה תמיד את הכי זול הכי מעפן?
    הבחור גר בארצות הברית, יכול לרכוש שם אופנועים במחירים שהיינו יכולים רק לחלום עליהם..
    בקשר לשאלה, אם אישה החליטה פריט כלשהו שהיא רוצה- כנראה זה יהיה שלה.
    תתחדשו ותהנו מהחיים שם באמריקה!

Member
    מה הגובה שלה?

אני מסכים עם זה שמעלי, אם זה מה שהיא אוהבת זה מה שהיא צריכה.
    רק שלא יהיה לכם נוח לרכוב ביחד אתה עם R1 והיא עם חצי כוועח.

Senior Member
    פותש היי מהולילנד : קשה לשנות החלטת אישה.!
    תנסה לדבר בשפה שהיא מבינה.
    למשל תגיד לה - שאת קונה נעליים, את עושה סיבוב התרשמות אם לוחץ או לא נוח, וגם אם הם יפות לא תקחי..
    אז דארלינג (חשוב דארלינג) . בואי נלך יחד לסוכנות ונסי למדוד R3, ואולי בכלל הונדה זה הנעליים בשבילך. נוחה הCBR .- 300 ..גוד לאק מאן.

ציטוט נכתב במקור על ידי Shazz צפיה בהודעה
    למה אבל אתה מציע לו אופנוע 250 משנת 2007?
    למה תמיד את הכי זול הכי מעפן?
    הבחור גר בארצות הברית, יכול לרכוש שם אופנועים במחירים שהיינו יכולים רק לחלום עליהם..
    בקשר לשאלה, אם אישה החליטה פריט כלשהו שהיא רוצה- כנראה זה יהיה שלה.
    תתחדשו ותהנו מהחיים שם באמריקה!
    תודה רבה !

ציטוט נכתב במקור על ידי eran1100 צפיה בהודעה
    מה הגובה שלה?

אני מסכים עם זה שמעלי, אם זה מה שהיא אוהבת זה מה שהיא צריכה.
    רק שלא יהיה לכם נוח לרכוב ביחד אתה עם R1 והיא עם חצי כוועח.
    תודה על התגובה! היא 1.62 וזה שיקול זמני אני מאמין שאחרי כשנה נשדרג לה לנפח הולם.

ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    פותש היי מהולילנד : קשה לשנות החלטת אישה.!
    תנסה לדבר בשפה שהיא מבינה.
    למשל תגיד לה - שאת קונה נעליים, את עושה סיבוב התרשמות אם לוחץ או לא נוח, וגם אם הם יפות לא תקחי..
    אז דארלינג (חשוב דארלינג) . בואי נלך יחד לסוכנות ונסי למדוד R3, ואולי בכלל הונדה זה הנעליים בשבילך. נוחה הCBR .- 300 ..גוד לאק מאן.
    תודה רבה! היא ניסתה את רוב האופנועים בקטגוריה ואמרה שהוא הכי נוח וסקסי מה שאומר במילים אחרות ״לא נורא מספיק בשביל להתפשר על משהו אחר״

Senior Member
    נשים לך תבין..
    מעכשיו שכח מרכיבות אתה והרוח..
    מעתה זה אתה והיא...
    טוב תמיד אתה יכול ללחוץ על הגז.
    בהצלחה.