תפסיק להיתמם, אם האשכול היה רציני השאלה היתה פשוטה
'האם אפשר לקבל דוח על אגזוז מרעיש ללא משתיק.'
בחרת להתלהם ולהתלהב, תתמודד עם ההשלכות יא גבר על mt עם אגזוז בלי משתיק!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Yadin Tal; 08-04-2016 בשעה 20:59.
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
תפסיק להיתמם, אם האשכול היה רציני השאלה היתה פשוטה
'האם אפשר לקבל דוח על אגזוז מרעיש ללא משתיק.'
בחרת להתלהם ולהתלהב, תתמודד עם ההשלכות יא גבר על mt עם אגזוז בלי משתיק!
נערך לאחרונה על ידי Yadin Tal; 08-04-2016 בשעה 21:09.
Supermoto Rider
SMC690R 2021
לא, לא באת להתלהב. רק באת להראות שיש לך mt רוצעכטטט#@@! עם אגזוז לחעצצץ אקרקפוביץ׳! שמע חבר.. זה לא מרשים פה אף אחד והעובדה שאין לך רישיון אפילו מדאיגה לא רק לא מרשימה. ממליץ לך לעבור על ההודעות בפורום ותראה אם זה מתאים לכאן או לא.
אם בכוונה עשית רעש, לא לעניין.
גם אני הייתי מתעצבן.
הייתי ממליץ לך להשאר ביחסים טובים עם השכנים, לא נעים לקום יום אחד ולגלות שריטה או נזק אחר.
לא עשיתי בכוונה, הכביש פה ליד הבית שלי בנוי בצורת עיגול כמו מסלול, אז פשוט כיף לרכב שמה.
דרך אגב עצרתי בצד לדקה ובאו אלי אנשים ואמרו לי שהרסתי להם את האוזניים, אז הלכתי משמה כבר כי לא רציתי לעצבן אותם, אבל איך שנכנסתי לחנייה יצא לי מישהו מוזר שניראלי לא מתקלח בכלל ומצלם אותי ואת המספר.
דרך אגב מי שירוט ישרט בעצמו, ואף אחד לא יכול לגעת באופנוע הוא בתוך הבית יושן איתי כפיות.
Supermoto Rider
SMC690R 2021
יש לך פה בונוס ענק שאתה מכניס את האופנוע הביתה כל יום, אתה כביכול חסין אבל זה לא נותן לך לגיטימציה לזלזל באנשים, אתה סתם מוציא שם רע לאופנוענים, כשלרובם המכריע אין את הפריבילגיה הזאת.
זכותו לצלם וזכותך לנסוע בכביש ציבורי, שוב, ספק אם יקרה משהו אבל תהיה בטוח שיחפשו אותך עכשיו. במקומך הייתי מוריד פרופיל.
לשאלה המקורית שלך:
כן, יש חוק שמגדיר את מגבלת הרעש מהאגזוז. גם אם האגזוז שלך "חוקי" ולא עומד במגבלת הרעש, אפשר להוריד לך את האופנוע מהכביש.
אם לקצין משטרה אין את המכשיר למדוד את רמת הרעש - הוא יכול עפ"י שיקול דעתו להוריד לך את האופנוע מהכביש ושתלך להוכיח שאתה עומד ברמת הרעש המותרת. שם כבר ימצאו את המכשור כדי למדוד אותה, ואם האגזוז יעבור אותה - אז הרישיון יוחזר רק אחרי הורדת האגזוז.
כמו שכתבו לך, הייתי מפחד הרבה יותר מהשכנים מאשר מהמשטרה. לא כולם יבואו ויצלמו את המספר שלך, אתה פשוט לא מעריך עד כמה חייך שבירים. לא צריך לעשות הרבה בשביל לגרום לך נזק של עשרות אלפי שקלים ונכות לכל החיים, כל מה שצריך - זה לחכות לך בכניסה לחניה עם קסדה כדי שלא תזהה את התוקף, ולהכניס לך כל דבר כבד מספיק תוך כדי שאתה עובר ליד. אין סיכוי שאתה נשאר על גלגלים, ואחרי שתתרסק - יש מספיק זמן ללכת משם עד שתתאושש. נזק כבד לך ולאופנוע מובטח, למצוא את מי שיעשה את זה - הסיכויים קלושים, כנראה בכלל לא תצליח לראות אותו בפרטים. כל מה שכתבתי - לא דורש תואר באוניברסיטה, ויום אחד, אם תעצבן את השכנים שלך והמשטרה לא תעשה כלום, אחד מהם בטוח יצליח לחשוב על זה.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 08-04-2016 בשעה 21:42.
ג׳קו אני חושב שקצת הלכת רחוק, אנחנו לא בשיקגו של המאה הקודמת.
אסטריקס או איך שקוראים לך, תיהיה סבבה עם השכנים שלך אין לדעת מתי תצתרך אותם.
ובלי קשר תיהיה סבבה עם אנשים.
שושו, אתה צודק שאנחנו לא בשיקגו של המאה הקודמת, אלא בישראל של 2016, והתרחיש שג'ק תיאר יכול להתרחש בכל מקום בארץ בלי שום בעיה. מספיק ששכן עם פיוז משובש יחליט ללמד את הפרחח לקח והנזקים יספרו בעשרות אלפי השקלים במקרה הטוב.
ATRIX, נכון, רכבת בכביש ציבורי, ונכון זהו האגזוז שקיבלת מהיבואן, באותה מידה שכן יכול למתוח חוט ברזל בכניסה לחניה או לבניין שלא תראה ואתה תימרח כמו נוטלה ביום חם. כמו בכביש, אל תהיה צודק אלא חכם, כי אתה לא מכיר את כל האנשים שמסביבך ויכולים להיפגע מהמעשים (הדי ילדותיים, אנוכיים ומפונקים) שלך.
הוא לא מגזים.
הבחור עם הR1 או טימקס עם הילוכים איך שתקרא לזה
בשכונה שלי יש אחלה כבישים,תענוג לרכב שם אתה מוזמן באופן אישי לרכיבה במעגלים של איזה רבע שעה...
או סתם להכנס לרחוב בלילה בלי לדומם מנוע...רחוב של אופנוענים,כולם על כבדים ועדיין תמצא את הרקרעפוביץ שלך תקוע עמוק בתוך ה....תחשוב לבד
הבנו שראית את האשכול הקודם על האקרפוביץ ואתה מת לצאת גבר גבר,ואם יש לך ימאהה אז אתה רוסי 2 (לא המוצא)
יש דבר כזה שנקרא טקט...אתה יודע...ילדים וזקנים או סתם אנשים שרוצים את הזכות שלהם לשקט,גם אתה בטוח שאתה מעל כולם כי אתה בן 18 ויש לך MT
אתה עדיין צריך לכבד את זה..
רציתי לאחל לך שתטעם קצת אספלט אבל אתה לא צריך את האיחולים שלי..מכיר מספיק כמוך.0.
מספיק רגוע עוז?
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
מה שאני לא מבין, זה איך הילד הזה ממשיך לקבל עשרות תגובות על הפוסטים שלו. ברור שהוא טרול, בדיוק כמו אבירם, רק שהוא עושה את זה בפחות אלגנטיות. אל תגיבו וזהו. שילמד בדרך הקשה.
חאלס להגיב, קיבלתי תשובה כבר.
אמרתי כבר לנעול את האשכול.
Supermoto Rider
SMC690R 2021