יש קישור לצפיה?
המוטו מגיע לאמריקה לאוסטין, בירת טקסס.
5 קמ" 513 . -אהלן וסאלן.
אחרי האימון מארקז שורף את המסלול, מרפק וברך.
למרות התרסקות , חזק בתמונה 1.
גם וינאלס מצוין, (יעבור לימאהה או ישאר בסוזוקי.?) ימאהה מאחור, סקוט רדינג מתחבר לדוקאטי.
מחר מקצה הדרוג. בגלל הבדלי שעות הכדור- בשעות הלילה אצלינו. יחד עם מוטו 2.
(ולאן נעלם לו דני קנט?.. מאחור, לא מתחבר עדיין.)
לרוואדארצי .
יש קישור לצפיה?
יש את דוד קורפל ודודה גורלי -בערוץ 58 Yes.
2 ספרדים ואיטלקי 1 נשמע כמו בדיחה.
אבל זה לא.
מארקז אוהב את אוסטין,
ומשתלט על המפלצת ועל המסלול.
מקצה דרוג מושלם .
טוב אני הולך..
אילן אני אוהב איך שאתה מדבר על מארקז ואוסטין ואופנועי ג'יפי,
זה רק מחריף לי את תסמונת מחשבות היחס כאילו אני ממש שם.
תודה.
" קסד- תסמונת מחשבות היחס. או בקיצור תמי"
(אחלה שם ללהקה.מסובך מדי בשבילי.)
ואני חשבתי שנשארתי לבד.
צדיק בסדום הGP.
מתי זה משודר בשעון ישראל?
22:00
טובים ממני יש, גרועים ממני יש, כמוני אין!
עכשיו זה כבר ברור, הוא פשוט מעל כולם, היחיד שיכול להביס אותו זה הוא עצמו.
אויש לא צריך להגזים. כן יש לו סגנון רכיבה משלו וכשזה עובד זה עובד מצוין. זה לא מפתיע בהתחשב בעובדה שזו הפעם הרביעית ברציפות שהוא מנצח שם.
אם כבר, זו מתחילה להיראות כמו האליפות הכי שקולה בשנים האחרונות.
כמעט כל פעם 3 יצרנים על הפודיום ?
סוזוקי מתחילים לראות תוצאות מהעבודה הקשה שלהם ?
מספיק שיהיו קרבות טובים בחוד וזה פותח הרבה אופציות
Sent from my iPhone using Tapatalk
מרוץ חד צדדי של מארקז -טקסס.
מזל נאחס דוביציוזו. הפעם מפדרוסה.
גם הדוקטור התרסק לו.
לפעמים אני מסתכל על האח הסופרבייק וחושב שאולי עדיף 2 מרוצים על 1.
המסלול באוסטין מתאים יוצר לפורמולה. ארוך מדי.
22 הקפות של 5..5 קמ" ..
במיוחד במקרה שאין תחרות אמיתית בדרך לפודיום.
קצת מעייף.
הקרקס מתקפל לו בדרך לחרז ספרד.
וגם אני מתקפל.
פקה.
טקסס היה מעניין למספר הקפות בלבד, אחרי רוב ההתרסקויות כבר היה משעמם יחסית, למעט כמה עקיפות בחלק האחורי של הגריד.
עם כל הכיף בכך שעבר רק שבוע מאז הסבב שלפניו, יש בזה גם משהו מעייף למעקב, לעיכול. חוץ מזה שלא ממש הספקנו להתגעגע.
הפורמט של 2 מרוצים בכל סבב יוצר עניין מסוים שיש באליפות הסופרבייק ואין ב-motogp, עניין שמקורו בתהיות כמו ״האם זה לא היה מקרה?״ או - ״מעניין איך היה יכול להסתיים המרוץ אילולא....״
אלא שבעבר שני המרוצים היו באותו היום ובהפרש של שעות בודדות, מה שהקשה גם על הרוכבים וגם על הצופים. כעת כשהמרוצים מתקיימים בהפרש של 24 שעות האחד מהשני, הסדרה הפכה למהנה, קלה ומעניינת יותר למעקב.
בנימה אישית יותר, לי אישית היה ממש מבאס לראות את דובי מרוסק (ולא מתרסק) שבוע שני ברציפות כשהוא שוב בעמדה לסיים על הפודיום. כן, אפילו יותר מאשר ההתרסקות של הדוקטור.
התפזרתי קצת. יאללה סופרבייק בסופ״ש הקרוב![]()
nimi - אני נאלץ" להסכים איתך.
1- המרוץ היה מעייף משהו.
2- כמה מזל נאחס יש לדובי.. יש הרבה סמפטייה לרוכב הזה.
3- בחלק מהמרוצים - הסופורבייק יותר מותח.
4- זה אתה, אני ועוד שני אנונימים בפינה הזאת.
את השאר מעניין יותר אגזוזים, וכדומה
להתראות באסן סופש מתקרב.
ב.השם
נחכה רגע עם אסן. קודם נהנה מחרז, לה מאן, מוג'לו וקטלוניה. רק בסוף יוני נפגש באסן. וגם אז, לראשונה יהיה זה ביום ראשון ולא בשבת.
דובי אכן סובל מנחת זרועו של אלוהי המרוצים. בהמשך לחצי השני של עונת 2015 דובי בנקודת שפל שלא באשמתו. וזה אולי המקום לדבר על רוכבי דוקאטי. באופן מפתיע דוקאטי הם היצרן הגדול באליפות. 8 אופנועים שמורכב משעטנז של GP15, GP16 ו- GP14.2 להונדה 5 אופנועים, ליאמהה 4, לסוזוקי ואפריליה 2 אופנועים. הבעיה של דוקאטי היא עם הרוכבים. אין להם כוכב על וגם לא רוכב שעושה קולות של עזה בעתיד על כל שמונת האופנועים שלהם.
לדוקאטי יש שתי אפשרויות. הראשונה היא לחכות לקייסי סטונר הבא ואת זה אני לא רואה קורה. השניה היא להחתים כוכב על. וכוכבי על יש רק שלושה נכון להיום. מרקז, לורנזו ורוסי. רוסי סגור ביאמהה עד הפנסיה ואחרי שתי העונות הקשות בדוקאטי גם לא היה חוזר. מרקז לא יעזוב את הונדה בשלב זה, אולי אחרי אליפות נוספת או שתיים. לורנזו קיבל הצעה מפתה שהדד ליין שלה מצד יאמהה היה סוף השבוע הזה.
לורנזו וג'יג'י דה לינייה יכולים לייצר מערכת תחרותית שתאיים על האליפות. באם לורנזו מוכן לוותר על היאמהה YZRM1?
לקראת תום העונה, במידה ולורנזו יבחר ביאמהה ובמידה ומאווריק וינאלס יבשיל, שזה אומר פודיומים ואולי ניצחון אני מניח שדוקאטי ירצו אותו.
איללכא...ועד חרז