שלום לכם,
מחפש שמן 2 פעימות מינרלי שישמש כתוסף עבור רכב דיזל. מכל מה שחיפשתי מצאתי רק סינטטי או חצי סינטטי. איפה קונים מינרלי?
תודה
שלום לכם,
מחפש שמן 2 פעימות מינרלי שישמש כתוסף עבור רכב דיזל. מכל מה שחיפשתי מצאתי רק סינטטי או חצי סינטטי. איפה קונים מינרלי?
תודה
לא צריך מינראלי אני משתמש בLIQUIMOLY שתי פעימות חצי סינטטי 1052 ואין שום בעיה איתו והוא גם מומלץ במיוחד כתוסף למנועי דיזל
![]()
נערך לאחרונה על ידי Dresdner; 10-04-2016 בשעה 08:53.
תודה על התגובות.
לא הבנתי איפה רוכשים את השמן של דלקול...
לגבי השמן החצי סינטטי, לפי מה שהבנתי יש עדיפות לשמן מינרלי.
מליון גרמנים לא טועים : ) הם משתמשים בשמן הזה כבר שנים על מכוניות עם מאות אלפי קילומטרים ללא שום בעיה, השמן הספציפי הזה לא מכיל את החומרים הלא רצויים שמשתמשים בו כתוסף לדלק ככה שבהחלט יכול להיות שחצי סנטטי אחר יכול להיות פחות טוב ממנארלי
תגובה שלמה נעלמה מהנייד אז עכשיו הגירסה המקוצרת
שמן 2 פעימות כתוסף בדיזל זה כמו שירשורי השמן חלק אומרים בולשיט וחלק משתמשים כבר שנים
התאוריה היא שזה מאריך את חיי כל החלקים שהדיזל עובר בהם, משפר את הבערה, משפר התנעה קרה.
כדי לחסוך את כל הדיון הנה התובנות שלי משימוש עצמי
1. המנוע שקט יותר ברמה מורגשת ובעמידה יש פחות רעידות שאופיניות למנועי דיזל
2. התנעה בחורף האירופי קלה יותר
3. חיסכון קל בצריכת הדלק
4. המנוע מזהם 30 עד 40% פחות בבדיקת הטסט הגרמני שזה לפי דעתי תומך בתאוריה של שיפור בערה (עדיין לא נבדק על הרכב שלי אבל ראיתי תוצאות על רכב של חבר)
5. טרם נבדק על ידי אבל לפי דיווחים ברשת גם כל מערכת הEGR נקייה יותר (מערכת שעושה הרבה צרות במנועי דיזל)
אני מוסיף 300 מ"ל על 60 ליטר.
אין בכלל מה להשוות, מנוע דיזל תוכנן לשרוף שמן ויעבוד גם על שמן בישול בזמן שמנוע שתי פעימות מתקשה לשרוף את השמן שבתוך הדלק, הסיבה שהוציאו מנועים דו פעימתיים מחוץ לתקן (חלקית) היא בגלל המנוע עצמו.
מנוע דיזל ישרוף שמן דו פעמתי טוב יותר מהדיזל עצמו, ובזמן שבאירופה מכניסים יותר ויותר ביו אתנול הכנסת שמן דו פעימתי משפרת את המצב.
קיבלתי, תודה.
בסוף מצאתי לגמרי במקרה שמן 2 פעימות מינרלי בתחנת דלק של "דור" - 40 ש"ח לליטר.
תודה רבה לכולכם!
יש לי 5 בקבוקים.קח את כולם .
איך ליקוימולי לאופנועים עם משאבת שמן?
שמן לא יקר, מעניין אם הוא טוב.
תודה דרזדנר
דרך אגב קיבלתי הודעה שציטטת אותי אבל היה ריק, נראה לי שיש בעיה עם טפטולק, פעם שלישית שקורה
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
לא הבנתי את הכוונה תוכנן לשרוף שמן,מדובר במערכת שמן סגורה ואם נשרף שמן זה בדרך לוואי.
אם היה מדובר ב"תוסף בעירה" היינו מקבלים פחות זיהום גם במנוע 2 פעימות,למה זה לא קורה שם?