תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: יש לי חתימה על טופס ירוק של A1 אבל אני צריך של A2 ויש בעיה.

Junior Member

יש לי חתימה על טופס ירוק של A1 אבל אני צריך של A2 ויש בעיה.

היי,

לפני שבוע התחלתי לעשות רישיון על A2, הבאתי למורה טופס של A1 שחתום (רופא עיניים ומשפחה) בקיצור אחרי שחשבתי הרבה החלטתי לעשות A2, אז המורה אמר לי שאני צריך להוציא טופס ירוק חדש של A2 ולהחתים אותו שוב, החתמתי את הרופא עיניים, אבל הרופאת משפחה שלי לא נמצאת עכשיו בערך חודשיים, ככה שאני לא יכול להחתים את הרופא (אני חייל ואני גם לא יכול להחתים דרך הצבא), אני לא יודע מה לעשות, אני צריך סה"כ חתימה של רופא משפחה (שיש לי כבר על ה-A1, הרופאת משפחה חתמה לי לפני שבוע !), מה לעשות ? האם יש אפשרות כל שהיא ?

Senior Member הסמל האישי של shushu
    תעשה A1 מה יכול להיות

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    תעשה A1 מה יכול להיות
    אני אסביר לך, אני פשוט חייל ואני קצר בכסף ואין לי הרבה זמן כי אני בחופשה מטעם הצבא (חודש וחצי).

אמרו לי לעשות ככה "תקשיב, תיקח את 2 הטפסים מהמורה שלך, תיגש למשרד הרישוי בבת ים עם שניהם ותבקש מהפקיד/ה שיחתימו לך בגב הטופס על פטור מבדיקות רופא מטעמי הנסיבות.
    הם יחתימו לך בגב הטופס בחלקו התחתון עם חותמת רישוי ואז תגיש את זה למורה ופה נפתרה לך הבעיה."

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    דבר ראשון, תעשה A1, פשוט בזבוז לעשות A2.
    דבר שני, אתה לא צריך את הרופאת משפחה שלה, כל רופא מהקופה שלך יכול לחתום (מסתכל בתיק הרופאי וחותם).

Member הסמל האישי של oradul
    למה אתה חייב דווקא את הרופאה הקבוע שלך? רופא אחר לא יכול להתבונן בתיק שלך ולחתום על הA2 כשתציג שהA1 כבר חתום?

*mudale222 אמר את אותו הדבר אבל ריאתי זאת רק לאחר רענון הדף כשפרסמתי את שלי*
    נערך לאחרונה על ידי oradul; 12-04-2016 בשעה 19:42. סיבה: עד שפרסמתי מישהוא אמר אותו הדבר

Junior Member
    אני חייל כפי שציינתי, ככה שאי אפשר ללכת לרופא משפחה אחר, והרופא בבסיס לא יכול לעזור לי מסיבה כל שהיא.

אני לא רוצה לעשות A1 כי אני לחוץ בכסף וגם כי אין לי הרבה זמן (בחופשה מהצבא), יש לי חודש וחצי בערך, אני גם די חושש מהמורים ... אני לומד בחולון אצל מורה בשם "אבנר" ואני באמת לא יודע אם הם רק מחפשים כסף ...

Member
    תעשה a1 עדיף

כל עוד יש שביתה, אין טסטים אז ממילא לא תספיק לעשות רישיון בחופשה. אל תילחץ

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי ozal5 צפיה בהודעה
    אני חייל כפי שציינתי, ככה שאי אפשר ללכת לרופא משפחה אחר, והרופא בבסיס לא יכול לעזור לי מסיבה כל שהיא.

אני לא רוצה לעשות A1 כי אני לחוץ בכסף וגם כי אין לי הרבה זמן (בחופשה מהצבא), יש לי חודש וחצי בערך, אני גם די חושש מהמורים ... אני לומד בחולון אצל מורה בשם "אבנר" ואני באמת לא יודע אם הם רק מחפשים כסף ...
    אז מה אם אתה חייל? ודרך אגב, כל חתימה של רופא שיסכים לחתום לך זה סבבה. אני הייתי חייל ועליתי בכלל לשכנה שלי שתחתום לי.

Junior Member
    זה מסובך טיפה, כי חייל חייב לחתום בצבא ובצבא זה תהליך ארוך מאוד.

אני חושב לעשות A1, אבל אני לא ממש סומך על מורים שם, גם אין לי זמן וגם אני מוגבל בתקציב ככה שאני פוחד שהם ימשכו אותי.
    למשל המורה שלי עכשיו של ה-125, שאלתי אותו סתם בתמימות, על השביתה של הטסטרים, בלי קשר לקבוע לי טסט, הוא דפק לי "אתה רחוק מטסט, מה אתה מדבר איתי על טסטים בכלל, אתה צריך לעשות שיעורים" .. אני שיעור 4 בסה"כ אני יודע, אבל סתם שאלתי על השביתה ... באותו רגע עלה לי חום בגוף אבל לא אמרתי כלום והלכתי מתוך כבוד לבן אדם.