עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 20

אשכול: המלצה לשימוש בגומיית אבטחה לRAM

צפייה משולבת

Member הסמל האישי של Zvika

המלצה לשימוש בגומיית אבטחה לRAM

שלום חברים,

לאחר עשרות אלפי ק"מ, בזוויות ובמהירויות שהשתיקה יפה להם ועם מגוון מכשירים על התושבת x-grip ram ואף פעם לא הייתה שום בעיה למרות שפה ושם אנשים סיפרו שעף להם ותמיד זה היה כי לא ישב שם כמו שצריך, הגיע תורי..

הסוני החדש בן 3 חודשים, הסמארטפון הכי טוב שהיה לי, Sony xperia z5 premium התעופף בכביש 6 והתפוצץ להנאתו. הסוני עם הקייס שלו פשוט לא ישב שם כמו שצריך, מה שהצריך שימוש בגומיית אבטחה ייעודית שראם התחילו לספק עם הערכות החדשות ותמיד הלבשתי עליו.
    מה שקרה בכביש 6 זה ששכחתי לשים את הגומיה. למזלי, יחסית לשכחה של הלבשת גומיה יצאתי בזול 😊😊

בכל מקרה, הגומיה הזו עולה גרוש וחצי ותעשו לעצמכם טובה ותשתמשו בה. חבל.
    Aprilia Tuono V4 1100 Factory

be a racer club

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    צביקה, אני משתתף בצערך...באמת.
    אבל אני חייב לסדר לעצמי משהו בראש.
    למרות שאני מאוד אוהב את הרעיון של מסך חכם על האופנוע,
    למרות שבא לי מסך מגע על "הדשבורד" כמו במכונית...
    לעולם לא אשים טלפון על הכידון של האופנוע.
    אם אצליח להטמיע את הטלפון כיחידה קבועה,
    שלא צריך לפרק, שקשה מאוד לגנוב, מוגנת מים ועצמאית,
    אשים על האופנוע טלפון חכם.
    אם לא, תמיד בתיק או בתא יעודי.
    למה לשים תושבת מכוערת על הכידון?
    למה להסתכן שהמכשיר יעוף?
    למה לעצור כשיורד גשם?
    למה לזכור כל פעם לקחת אותו מהאופנוע?
    למה בעצם צריך את זה...על האופנוע?
    את הכל אתה יכול היום לקבל בשמיעה לקסדה, כולל ווייז.
    אז למה?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
    צביקה, אני משתתף בצערך...באמת.
    אבל אני חייב לסדר לעצמי משהו בראש.
    למרות שאני מאוד אוהב את הרעיון של מסך חכם על האופנוע,
    למרות שבא לי מסך מגע על "הדשבורד" כמו במכונית...
    לעולם לא אשים טלפון על הכידון של האופנוע.
    אם אצליח להטמיע את הטלפון כיחידה קבועה,
    שלא צריך לפרק, שקשה מאוד לגנוב, מוגנת מים ועצמאית,
    אשים על האופנוע טלפון חכם.
    אם לא, תמיד בתיק או בתא יעודי.
    למה לשים תושבת מכוערת על הכידון?
    למה להסתכן שהמכשיר יעוף?
    למה לעצור כשיורד גשם?
    למה לזכור כל פעם לקחת אותו מהאופנוע?
    למה בעצם צריך את זה...על האופנוע?
    את הכל אתה יכול היום לקבל בשמיעה לקסדה, כולל ווייז.
    אז למה?
    לא קוראים לי צביקה אבל יש לי כמה תשובות-

1. לראות את המפה של WAZE.
    2. לראות מי מתקשר ולדעת אם לענות או לא (דחוף או לא).
    3. אין הרבה גשם אז... אם יש- בכיס או עם כיסוי מתאים (סמארטפונים היום כבר נגד מים)
    4. לשלוט במוסיקה ברמזור.
    5. לבדוק ווטסאפ ופייסבוק על כביש 6 כשמשעמם על 140. (:P)

Senior Member
    אני מחכה בסבלנות שהמחיר של זה ירד
    https://www.skully.com/

ערן,
    לינקים התכוונתי לתת עוד מעט, שלחתי את הפוסט מהנייד אבל כן, זה זה.

עוז,
    אמנם לא קוראים לי ערן אבל אכן כן.

זה לא תמיד נמצא על הכידון אלא כשאני רוצה להשתמש בנווט ולראות את המפה או כשאני רוצה להטעין את הנייד בשקע הUSB של האופנוע.
    המכשיר לא אמור לעוף משם אם הוא יושב שם כמו שצריך ויעידו מאות אלפי ק"נ שאני וחברים עם כזה גמעו. למעשה, רק בגלל הקייס ספר המקורי של הסוני הייתי צריך להשתמש עם גומיית האבטחה כי זה פשוט לא ישב בתוך העריסה כמו שצריך. ושלא תבין לא נכון, עד שהתחלתי להשתמש עם הגומיה הזו רכבתי איזה 5000 ק"מ עם הסוני הזה בלעדיה. לכן גם שכחתי לשים אותה בשבת.

לגבי הגשם, באמת לפני מספר חודשים הלך LG G4 בן מספר חודשים בגלל שעד שנזכרתי לעצור בצד ולהסיר אותו לקח כמה דקות של רכיבה בגשם. ולכן קניתי את הסוני בעל תקן IP68 העמיד בפגעי נוזלים..

זו גם הסיבה שרכשתי שלשום את הסמסונג גלקסי S7 Edge בעל אותו תקן ולא למשל את הנקסוס 6P שזממתי עליו

ודבר אחרון, אני קונה היום תושבת RAM אחרת כי זה יותר נוח מאשר להשתמש בגומיה כל פעם.

be a racer club

Senior Member הסמל האישי של erani99
    אולי אני בדעת המיעוט, אולי אני זקן (לא אולי כנראה..), ואולי פשוט לא בא לי להפוך את הרכיבה על הכלי לעוד נסיעה בפחית - אין טלפון מול הפנים !!, רק לוח השעונים של הכלי שמקסימום מחשב הדרך מראה כמה אני אחרי הריסוט ממילוי הדלק האחרון.
    תנו להינות מהרכיבה, גם ככה ב 99.99% מהרכיבות אין יותר משעה רכיבה רצופה בין עצירה לעצירה.
    ואפשר להפעיל את הראש וללמוד את ציר הניווט לפני, אלא אם כן נכנסים לעיר למקום שצריך להגיע אליו בסוף הדרך עוברת ביותר מ 6~7 פניות
    גילוי נאות - הכלי לא אחד של רק סופ"שים, רוכב ברמה היומית.
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

תשמע.. אין עליי פופקורן אבל אפשר לפתוח כאן בפעם המיליון את דיוני "העבר הבטוח" אל מול "הקידמה המסוכנת". זה ענין של השקפת עולם ולכל אחד יש דיעה מבוססת בענין.

אני למשל בחיים לא יחשוב לקנות אופנוע עם קרבורטור וטכנולוגיה של האייטיז כי וואלק אם זה נתקע אתה שניה יורק מוחטה לתוך הדיזה וממשיך בראלי הפרעונים כי אוי ויי מה יקרה אם חיישן מתלים אלק יתקלקל. על הזובי. מזמינים גרר ושולחים לתיקון וזהו. גם מכונות כביסה מקררים ומזגנים מתקלקלים. אנחנו ב2016 ולא נוהגים על וולבו 144 שנתקע אז משפריצים ספריי על הרוטור של הדיסטביוטור.

ואני גם לא מתכוון להסתכל על מפות ונצ כדי ללמוד טיול אלא שם מסלול בוויז ונותן בגז.

יש יתרונות בטיחותיים בדמות התראות על שודדי דרכים ( שוטר ומצלמה על מהירות יתר יחסית לחוק אבל לא יחסית לתנאי הדרך) הפרעות שונות בכביש, תחנות דלק בקרבת דרך כשאתה זקוק לכך וכן הלאה. אתה צריך לדעת לחנך את עצמך לשמור על ריכוז עם כל האינפורמציה הזו מולך. האמן לי שטייסים שומרים על ריכוז עם הרבה יותר מסכים ומידע מול העיניים.

be a racer club

צביקה ושני ערן...
    מבחינתי, זה שאין תא אטום למים, שקוף, בגודל סביר לטלפון,
    על אחת הזרועות של המעיל...זה חיסרון - יש לאן לשאוף.
    1. לראות את המפה של WAZE - אני לא צריך, לשמוע מספיק לי.
    2. לראות מי מתקשר ולדעת אם לענות או לא (דחוף או לא) - סבבה, התא על הזרוע יספיק.
    3. אין הרבה גשם אז... אם יש- בכיס או עם כיסוי מתאים (סמארטפונים היום כבר נגד מים) - ראה סעיף 2
    4. לשלוט במוסיקה ברמזור - האמת, עדיף שלא תהיה אפשרות לגעת, תעביר שירים מהאזניה בקסדה.
    5. לבדוק ווטסאפ ופייסבוק על כביש 6 כשמשעמם על 140 - אני לא נוסע כל כך לאט.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ערני ממי אחרי הZZR שאני זוכר בפרוש את המקח על הGPS במעמד המכירה שלו האם ויתרת על וויז ושאר תוכנות הניווט?
    עוז אתה פסיכי עם כל הרעיונות שלך וזה מה שאני אוהב אצלך - ובכל זאת אני זורם עם צביקה בנושא הטכנולוגיה על הכידון.
    הניווט הקולי לא תמיד מהיר מספיק בהשווה למבט חטוף על המפה שמונע לפספס כניסות ( בייחוד במחלפים מרובי יציאות).

Senior Member הסמל האישי של erani99
    ינונוצ'קה, זה היה חד-פעמי כי התקילו אותי להיכנס לעיר הבני דודים והפנגווינים עאלק קודש. מאז הגעתי כמו גדול בלי שום מפה על צג לטוביה כל פעם בלי להתברבר.. הפעם היחידה שעצרתי לפני הכניסה לעיר אחרי סיבוב מוצא, זה עם ה ZZ להתקין את ה GPS הישן והמשומש שנרכש באיביי כדי לא להתברבר פעם ראשונה ולהגיע לטוביה במקום לשועפת.
    צביקה - הייתי יכול לרכוש כלי אולדסקול טכנולוגית אה-לה-באנדיט למשל, לא עושה לי את זה. הגרמני עלה כמו שני באנדיטים. כי הוא עושה לי את זה. עם הזרקה, ESA, ABS וחימום לידיות. ולא קשור בכלל טכנולוגיית הכלי לחווית רכיבה פרופר בלי מסכים שייפרו את האופורייה של הרכיבה. ומה רע לשנן כמה פניות בראש? אתה יותר מרוכז ככה, בלי תלות במכשיר דור 4 שקר כלשהו שמחליט להתאבד בכביש-6 (ד"א יש אומרים שזה באשמתי, אני עשיתי משהו למערכות על הכביש שיעיפו צלצולארים מכידוני אופנועים)
    ד"א המכשירים האלו כבר עולים כמו טיפול גדול של כלי אקזוטי !!! אז שווה לשנן כמה פניות בראש במקום לזרוק עוד כמה אלפיות על חדש
    נערך לאחרונה על ידי erani99; 13-04-2016 בשעה 15:08.
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ערני יקירי גרמני משובח שעלה כמו 2 באנדיטים אם לא 4 ועוד גיר שעלה כמו 2 באנדיטים בערך זה לפחות 6 באנדיטים!
    ובעיר הפינגווינים בהחלט חשוב לדעת לאן אתה נוסע בייחוד בשבת כי לקבל מקור בעיין מפינגווין זועם זה לא פחות גרוע מלהתקל בחבר לה פאמיליה כשאתה לבוש אדום!
    מזלך שהאופנוע צבע ניטראלי!

זה קשור כי אנו בעידן טכנולוגי עם ריבוי מערכות וריבוי מידע והאתגר זה להיות מרוכז למרות הכל. תראה אופנועים חדשים היום( שלך לפני עשור) באים לך עם וואחד "טאבלט" בתור דשבורד עם מיליון אינפורמציה על רמת הabs או הטראקשן קונטרול או מוד רכיבה או רמת קשיחות בולמים או טמפ מושב ועוד ועוד. אז מה? אתה משחיז בבירנית והראש שלך בתוך הלוח שעונים? כשאתה נוהג בפחית שלך אתה עם העיניים בדשבורד?

זה לא שאני שם פלזמה שם וצופה בסרטי פורנו כשאני על 220. בכלל העיניים מעיפים מבט של חצי שניה לשם רק בכדי לוודא פניה נכונה למשל. בדיוק כמו שאתה מסתכל במראות או לרוחב ואורך הכביש. זה לא שאני מסתכל על מוסיקה או רשתות חברתיות ברכיבה. זה מטומטם ואף אחד לא מדבר על זה כמובן.

ההתאבדות של הסמארטפון היקר הייתה באשמתי כי לא עיגנתי את זה באמצעות הגומיה הייעודית למרות שהוא לא ישב במקומו כראוי. רשלנות שלא קשורה לכך שעשרות אלפי ק"מ רכבתי עם נייד על הכידון ולא קרה כלום.

be a racer club

Member
    המתקן עצמו מעולה אני משתמש בו על 2 כלים כבר שנתיים רצוף.
    הרצנו קבוצתיות עליו וכולם מבסוטים להבדיל ממוצרים אחרים שלא שווים כלום.
    הבעיה היותר רצינית שלי זה לא לשכוח את הטלפון שם, קרה לי כבר יותר מידי פעמים, פתרון מישהו?

מיתר אבטחה קצר (מהטלפון או הכיסוי) אל מפתח ההתנעה, עם ניתוק מהיר.