קניתי את ה - Latigo RR לפני יותר משנה. בקצרה ממש - אני מאוד ממליץ עליהן. ביותר פירוט:
הכפפות הן כפפות עור באיכות גבוהה מיצרן מוכר. מחזיקות לי מעמד יפה מאוד אחרי אלפי קילומטרים בקיץ שלנו.
שילמתי אז באיביי 315 שקל, אחלה תמורה לכסף. מבחינת המידה - קלעתי בול בלי למדוד אותה, ככה שלא צריך לפחד לסמוך על הטבלאות מידה של היצרן.
20160413_174456.jpg
20160413_174505.jpg
20160413_174519.jpg
20160413_174559.jpg
הגנה: כמו שניתן לראות - מיגונים קשיחים על האצבעות ועל המפרק. חומרים סופגי אנרגיה באזורים מועדים לפורענות כמו כף היד, בצד החיצוני על הזרת, שורש כף היד. קוולר בכף היד. תפירה כפולה ברוב האזורים.
נוחות: עור מחורר לאוורור שעובד טוב מאוד בקיץ. גם בתל אביב בשיא החום בעמידה ברמזור עם תנור של 100 מעלות בין הרגליים, הידיים זה בערך החלק היחיד אצלי שלא סובל ממש. בנסיעה זה כבר נהיה ממש מורגש ונעים הרבה יותר.
אחד הפיצ'רים היותר חשובים לדעתי - הן עובדות לא רע עם מסך מגע של פלאפון. לא כמו בלי כפפה, אבל אפשר להתעסק עם הווייז.
אחיזה מעולה של הכידון.
בד מנדף זיעה כלשהו בפנים.
גמישות מעולה. העור מעולם לא הרגיש כאילו הוא צריך להתרכך כדי שהן יהיו נוחות.
קיימים שני סקוצ'ים להידוק הכפפה על היד. אחד ממש על המפרק, והשני לסגירה על המעיל.
לסיכום: הכפפות מיועדות לרכיבה ספורטיבית אבל אני משתשמש בהן ביום יום וכמובן סופש"ים. הן לא נוחות כמו כפפות קצרות יותר אבל זה לא ממש מפריע לי העוד 5 שניות שלוקח לשים אותן.
הן עמידות. שום תפר לא נפרם בנתיים. קל לנקות אותן. די זולות יחסית לתמורה.
לפי מה שהבנתי (מקריאה, לא ניסיון אישי) החליפו כבר את הדגם הזה ב -Latigo RR 2, שהיא פחות או יותר אותה כפפה עם הגנה קצת פחות מסיבית ויותר תיורית.
מי שעדיין מעוניין, אפשר לקנות את הכפפה המקורית באייבי באזור ה300 שקל, או הדגם החדש יותר בכמעט אותו מחיר.
אין לי מושג אם הן נמכרות בארץ.