אין לי נסיון עם המעיל שציינת אבל אני רוכב כבר מעל שנה עם ה Super Speed Textile, והוא מעולה.
הוא מאוורר כמו שצריך, יושב מעולה, אני סומך על ההגנה שלו ולדעתי הוא נראה די טוב. לא חושב שהפרייזר יספק הגנה טובה יותר ממנו...
ממליץ עליו בחום.
מחפש חוות דעת על מעיל Dainese Air Frazer מבחינת מיגון ואוורור
האם למשהו יש ניסיון עם המעיל ?
http://www.dainese.com/we_en/g-air-f...lle-18985.html
אין לי נסיון עם המעיל שציינת אבל אני רוכב כבר מעל שנה עם ה Super Speed Textile, והוא מעולה.
הוא מאוורר כמו שצריך, יושב מעולה, אני סומך על ההגנה שלו ולדעתי הוא נראה די טוב. לא חושב שהפרייזר יספק הגנה טובה יותר ממנו...
ממליץ עליו בחום.
לגבי ההגנה, אני חושב שהפרייזר דווקא יותר ממוגן היות שהוא משלב עור ומאש וזה מה שאני מחפש, מצד אחד אוויר מצד שני הגנה.
לגבי הנראה, עניין של טעם והדפה אישית ;-)
ברשותי מעל זה . נקנה ברוזילה לפני שנתיים בביקורי בניו יורק במחיר 400$ .מהמעיל מאוד איכותי,מאוורר, רכבתי אתמול בטמפר' של 40 מעלות בנסיעה בינעירונית האוורור היה מעולה.
בתוך העיר בנסיעות אטיות היה מעט חם .ממומלץ לשימוש בחודשים אפריל עד יוני מעולה,יולי אוגוסט בעיר מעט חם מחוץ לעיר טוב מאוד מספטמבר עד סוף אוקטובר מעולה .לא מומלץ לחודשי החורף. יושב מעולה על הגוף ונראה טוב, גמיש ונוח מאוד. . המעיל מורכב מעור וטקסטיל, העור עובד כך שהוא רחיץ וכביס .המעיל ממוגן מאוד בכתפיים ובמרפקים,אני הוספתי גם מגן גב.
מעיל קיץ.jpg
נערך לאחרונה על ידי בר 58; 27-04-2016 בשעה 19:13. סיבה: תיקון תחביר