עכשיו כאב ראשMT 03 או DUKE 390
ה-MT-03 הוריד מהילה את היוהרה של אופנוע גדול וחזק והחזיר אותה לימי הטירונות.
http://fullgaz.co.il/?p=106857
![]()
עכשיו כאב ראשMT 03 או DUKE 390
מה אתה לא רואה טוב? זה MT03 אפילו כתוב, "ימאהה MT-03 במבחן"
אני מת על הילדים האלה, R1 או CBR1000.
ברור לך שהשאלה הזו דבילית, מה אתה מחפש בדיוק? מה זה "או" , זה נשמע שיש לך תמונה ואתה מנסה לנחש איזה כלי מופיע שם.
תעשה טובה לי ואני מאמין גם לחלק ניכר מחברי בפורום, תמקד את השאלה הארורה הזו.
והכל ברוח טובה![]()
אני מבין שלחלק זה יהיה קצת קשה.
אני עונה לשאלה שלו בלעג, כן כן, למה? בגלל שהשאלה הזו כללית מדי ולא ברורה, ולא אמורה להיות משורשרת ב"או" אלה , מה עדיף מבחינת XYZ.
וזה בדיוק מה שרציתי לראות "מה לרכוש" הרגעתה אותי.
לדעתי יש אובר סגידה לימאהה בסדרת הMT. ובכלל הסקירה של כבודה האופנוענית הקרבית מזכירה לי קצת יחצ" של חיל חינוך בצהל. סדרת הmT בעלת מנועים זריזים אבל הגימור והחומרים פשוטים.
(ויסלחו לי כל בעלי הדרגות.זה רק ממראה עין)
2 , 3 הקשב..
חביבי, מה אתה ממשיך לתקוף כשאתה בבירור לא הבנת (הבנת, ולא הבנתה, וגם לא "הרגעתה") מה הוא רצה מלכתחילה.
אם היית שואל אותו כמו בן אדם על מה בדיוק הוא מדבר במקום להתפוצץ זה היה הרבה יותר נחמד, רד מהעץ.
והתשובה לבחור? נסיעת מבחן..
אני מהמר שהימאהה יהיה יותר מפנק מהקטום, אבל הקטום יהיה יותר אגרסיבי\ביצועיסט.
הם די שונים, אז שוב, נסיעת מבחן.
משהו משהו. אן לי כלי עדיף באותו התקציב.
אן ספק שהסדרת הMT מצליחה להיות אטרקטיבית. אני אוהב את הונדה, אהבת ילדות. אבל גם היא הפכה להיות תאילנדית. בסדרת הCBR , 250. 300, 500.
אני מבחינת הגיל מחפש נוחות, ולא לשבת על מנוע.
רק לי מפריע המחזיר אור הכתום?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
איך אפשר להתלבט בין זה לבין 390 כשה390 נותן יותר ועולה 5 אלף פחות?
יותר בבלמים יותר בבולמים יותר בצמיגים יותר בכוח מנוע (עזוב את הנייר, על הכביש בפועל) יותר בשירות (מטרו וכל מילה מיותרת)
הסגידה המוגזמת לmt בכלל קשורה ל09, משום מה היא מחלחלת בלי בסיס ל03, שלא סוגר אפילו שבוע בארץ, אבל קיבל תג של mt על הצד וסוחף התלהבות אך ורק בשל העובדה הזו.
הרי ברור לכולם בעולם שה390 מפרק אותו במבחנים, זוכה בתארים כל שנה (אופנוע השנה בקטגוריית עד 500 כולל נכון ל2015)
וכמו שאמרו, נסיעת מבחן, ולהבין שיש פה 5 אלף יותר על מותג.