ראיתי , ישבתי , לשכן שלי יש אחד.
לא מתלהב.
השכן מאושר./ עשה החלפה עם טימקס.)
אני פחות מאושר
כל אחד והדעה שלו .וסליחה שהלכתי נגד עדר הmT..
ראיתי , ישבתי , לשכן שלי יש אחד.
לא מתלהב.
השכן מאושר./ עשה החלפה עם טימקס.)
אני פחות מאושר
כל אחד והדעה שלו .וסליחה שהלכתי נגד עדר הmT..
הוא החליף טימקס בMT03?
השכן החליף לMT 7.
לגיטימי, ל07 יש הרבה יותר פאן פקטור, הרבה יותר ידידותי בטיפולים ואחזקה.
בהפרש בשווי אתה מעיף את כל מה שימאהה התקמצנו עליו ב07 ועושה אותו הרבה יותר חד והרבה יותר פרקטי.
ה07 הוא פשוט פלטפורמה מטורפת, נראה לי שהוא הולך להיות בסגנון הSV650 בקטע של המודינג, רק מודרני.
אשמח להסבר במה נופל הsv מהmt בקטע ה"המודרני״
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
כלי יפה וטוב.
אבל המחיר... 40 אלף...
עדיף להוסיף עוד 5 אלף ולקנות 07 במצב מעולה יד 2.
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
http://www.motorcyclenews.com/new-ri...light-brigade/
קריאה מעניינת. זו לא תחליף לגיבוש דעה עצמית מנסיעת מבחן, עדיין מעניין לקרוא מה ארבעה בוחנים חושבים אחרי רכיבה של יום שלם על ארבעה אופנועים אחד אחרי השני. רובנו לא נצליח לעשות בעצמנו השוואה כזו.
הערות:
- באנגליה ה-KTM יקר מהימאהה ומהקוואסאקי, בארץ הוא הזול מהארבעה.
- חבל שה-CB500F לא נכלל בהשוואה, כמתחרה ראוי (ואפילו לא הכי יקר בקבוצה).
![]()
כתבה משעממת טילים, לא ראיתי דבר כזה... מה שכן הייתי לוקח שקשור מאוד לפוסט הזה זה האופנועים עצמם שבסקירה או ליתר דיוק הנפחים. לדעתי האישית השלושמאותים הכי מתאימים לרוכבים חדשים. באו כל החברות בשנים האחרונות והשקיעו בפיתוח אופנועים דור חדש לדור החדש (^-^). ה 07 הוא כבר ממש אופנוע וכדאי כבר לדעת לרכוב כשעולים עליו. אם אתה במצב שאתה לוקח עכשיו נגיד R3 ותוך שעה-שעתיים או אפילו יום-יומיים כבר משתלט עליו ונוסע בקלות אז בכיף, לך על ה 07. אבל אם אתה כמונו בני התמותה אז אתה יכול להנות מאופנוע 300 סמ"ק המועדף עליך בשנה שנתיים הקרובות. כנראה שיש כאלה שימצו יותר מהר אבל גם יש כאלה שמגיעים ל NBA וקולעים 20 נקודות למשחק בעונה הראשונה. רובנו לא.
אני חושב שזו הקטגוריה עם הכי הרבה התנגחויות על גודל המלפפון שלכם. רוב אופנועי ה300 הם אופנועים לרוכבים מתחילים אשר רובם יתנו את אותה התמורה (10 קמ״ש לפה או לפה במהירות הסופית לא צריכים להיות דיל ברייקר), כל שנשאר לכם לעשות הוא לבחור איזו תצורת אופנוע אתם מחפשים. מזכיר לי את ההתנגחויות בקטגורית ה125.
סוזוקי הפציצו בתחילת שנות ה2000 עם אחלה אופנועים ובכל שנה מאז הם הוכיחו לנו שהכלים שלהם יפים בשלל צבעים, וזהו.
יודע שיצא SV חדש אבל לא יצא לי לראות אזכור שלו באתר של היבואן.
אין יותר מדי תלונות כלפי ה-SV, הפלטפורמה סולידית ומוכחת, אבל לדעתי הבחור שיקנה 07 וישקיע בו באותו האופן שבעלי הSV משקיעים בכלים שלהם יקבל הרבה יותר תמורה.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא