בא בן אדם שוואלה לא בא לא טוב האופנוע של השכן שלו אז הוא מחבל לו בזדון ברכוש וגורם לו נזק כספי בתור צעד ראשון, לא צעד אחרון.
מתחיל מהסוף.
לא משאיר פתק, לא מנסה ליצור קשר ולהסביר מה מפריע לו.
בא - הרס - והלך.
בוא תסביר לי למה מגיע לו יחס מכובד?
לי חנו בחניה, השארתי פתק, קיבלתי פתק חזרה ״מצטער לא יקרה שוב״.
לי אישית אין בעיה להסתכסך עם שכנים בטח לא עם כאלה שפוגעים לי ברכוש.
אבל כל מקרה לגופו,
זה מה שאני הייתי עושה זה לא המלצה למישהו אחר או משהו.
הבעיה שלו היא שנכון לעכשיו יש לו שכן (מהבניין שלו או לא הוא עוד לא יודע וכנראה שגם לא ידע) ששם לו קיסם במנעול מה שמעיד על אופי השכן ועל דרך הפעילות שלו במצבים כאלה. לשפוך שמן למדורה לא נשמע לי כמו משהו חכם לעשות. אם הוא יקשיב לך כנראה שבפעם הבאה הוא ימצא את האופנוע שלו על הצד (במקרה הרע על הצד של האקראפוביץ) והנה כבר הלכו כמה אלפים וכמה ימים של באסה. אני באמת לא מבין מאיפה באה הגישה האטומה הזאת. אני אישית הייתי שואל את השכנים אם זה מפריע להם והופך את המצב משלילי לחיובי ומראה שיש לי נכונות לשנות את המצב ואפילו אולי תורם בכך שבמקרה ומישהו יראה שמתעסקים לי באופנוע הוא יעזור לי במקום לעזור להם.
הטיעון שלך על זה ש״אנחנו במזרח התיכון והכל פה עין תחת עין״ זו הכללה מכוערת של בבונים שלא יודעים להשתמש בפה שלהם לצורך דיבור. אם התיאוריה שלך עובדת אני רשאי
לשרוף/ לדקור/ לרצוח/ להשחיט על פי המידתיות שנראית לי נכונה לסיטואציה. לאן אתה רוצה להגיע ? מקיסם במנעול נגיע לרצח?
הקשר בין הלחם למצות או בין המחט לתחת הוא שכמו שאתה מכליל את כל האנשים הנורמאלים תחת התיאוריה המשוגעת שלך. אני הכללתי אותך תחת השם שיש לישראלים בחו״ל כדי שתראה כמה זה מטומטם.
ממש פתחתם פה דיון פילוסופי על ישראל במזה"ת ועל ערכים... אני אנסה לחזור לעניין עם סיפור משלי:
כשרק קניתי את האפנוע חניתי אותו על המדרכה וכמובן שלמישהו זה הפריע. הוא קרע לי את הכיסוי (בקטנה). שמתי איזולירבנד. הוא קרע שוב ושם חרא של כלב בשקית על הכסא.
קניתי כיסוי חדש. בזמן שהתלבטתי מאיפה להזמין מצלמה ואיך אני תופס את המניאק הזה, הוא גנב לי את הכיסוי. אני עד היום מת לתפוס אותו ולהחזיר לו כגמולו, אבל אני חונה 100 מטר משם בשביל השקט הנפשי. מספיק היה מפנצ'ר לי צמיג והייתה הולכת לי אלפייה.
לך תדע מה הטמבל הזה ששם לך קיסם יעשה.
אם הוא היה בן אדם מתורבת, הוא היה יוצר איתך קשר (פתק או פנים אל פנים). אבל הוא לא. בסופו של דבר האופנוע שלך יכול להפגע עד שתתפוס את הבן אדם, אם בכלל.
קח את זה גם בחשבון.
אופציה ג
ילדים שהחליטו לגלות אם הם יודעים לפרוץ מנעול ?
(אופטימיסט)
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני הייתי משאיר פתק איפה שהשרשרת היתה עם המס' טלפון שלי על מנת לברר את העניין ואיך אפשר לפתור אותו, תתפלאו אבל לעיתים גם דיבורים עוזרים עם טיפוסים כאלה (גם הרבה יותר עדיף מללכת ראש בראש עם אחד כזה)
תלונה במשטרה. היה לי שכן שהוריד אוויר לכל מיני כאלה שחנו לידו. ביקור של שוטר כנראה הפחיד אותו והוא הפסיק
AMI, הוא לא יודע מי זה
אני בכלל לא מבין את הדיון כאן.
היחסי כוחות כאן מאוד ברורים. הוא מחזיק אותך בביצים ויכול לזיין אותך בשנייה אחת, לעשות לך נזק של אלפי שקלים. לך אפילו אין מושג מיהו (או היא או shemale).
אז תעיף את האופנוע לחנייה אחרת.