מה "חי ובועט" בורסיס? אני מסכים שהמנוע שלו מרגיש קצת יותר חי משל הויסטרום ובטוח יותר מענין מזה של ה-NC750X, אבל מכאן ועד "חי ובועט ומעייף ברכיבות ארוכות".. נראה לי קצת מוגזם![]()
כל השלישייה הזו על הכיפאק של אופנועים, אני את ההונדה פחות אוהב בגלל אופי המנוע המשעמם, למרות שלרוכב מבוגר וחלוד הוא דווקא עלול להיות הנוח ביותר כחזרה מבין השלושה, אם באמת מדובר על חלודה רצינית.
הויסטרום יהיה הנוח מביניהם אם באמת ענין התיור משמעותי יותר והורסיס הוא כאמור בעל יותר שמחת חיים, בעיקר כי הוא מרגיש קצת יותר קל ברכיבה והמנוע שלו מעט נמרץ יותר.
פרדר שכח לציין, אבל הוא בעלים של טנרה 660 כבר כמה שנים טובות וגם יצא לו לרכב על בערך כל אופנוע חדש בשנים האחרונות כך שיש לו כר נרחב להשוואה בענין הנוחות, שלמרות שמדובר בענין סובייקטיבי, עדיין יש פה פן אובייקטיבי שלפיו הטנרה 660 הוא לא אופנוע מהנוחים בנמצא לרכיבות ארוכות. אפשר להסתדר? כנראה שכן. יש מי שזה יפריע לו פחות או אפילו יתאים בדיוק למנח העכוז שלו כך שנוח לו במיוחד? בוודאי שאפשרי. להגיד שהוא נוח באותה מידה כמו, נניח, אותם ויסטרום/ורסיס/NC750 - סביר שהרוב המוחלט של האנשים יגידו לך אחרת.
![]()