ראשית, אני רוצה להביע הערכה על כך שאתה בודק, מתעניין, שואל.
בניגוד למכוניות בהם יש כמה דרגות חופש למושב ואף להגה, בקטנועים ואופנועים דרגות החופש הללו די מצומצמות.
רוב הדו גלגלי מיוצרים לסטנדרט של משהו כמו 1.70 ואם אתה גבוה במיוחד מעל הסטנדרט הזה אתה עלול אכן להגיע למצב כמו שתארת.
נכון, שאפשר לתמרן עם הרגליים כשאתה פונה עם הכידון אבל זה מפריע ואכן עלול להיות מסוכן.
וכן, אתה עשוי להגיע למצב של הטיית הכידון עד למעצור, הרי אחרת הוא לא היה מגיע לשם מההתחלה.
בהנחה שאתה יושב נכון על המושב, הרגליים במקומם ואינך יכול לתפעל את הכידון כי הוא ננעל לך על הרגל- הייתי מחפש קטנוע אחר.
שים לב שברכיבה כף היד תהייה על המצערת ומנוף הבלם כך שהמצב יהיה קשה עוד יותר...
BMW F800 GSA
ראשית,תודה על התגובה!באמת תודה, כי בתוך הראש סלט אמיתי בגלל דגמים,מחירים,מנועים....טיפולים.
אני לא יכול להגיד ש אני מאוד גבוהה-182,בטח ובטח הרבה אנשים גבוהים יותר וצריכים להתאים את עצמם ל "170" המדובר.
לאחר שנסיתי מספר מודלים כולל אלה לא בתוכניות הרכישה כסוזוקי בורגמן ומקסים 400 ,ש"נוחות ישיבה " הכי טובה אבל לא מושלמת.שוקל כאופציה -פורזה 300 שנוחה יחסי ודאון טאון 250 שפחות נוחה אבל מחיר גם חשוב
גם עוד שעלה : מה אתם חושבים לגבי ABS.
מומלץ
חשוב מאוד
לא כל כך
נגיד הונדה 3000 +
כדאי להוסיף?שווה את הכסף?
מה תקרת התקציב שלך?
אני בכיוון 25-30,בגלל זה גם אולי 2015-16 יד שנייה עם קילומטרז' נמוך לוקח בחשבון
לא רוצה כלי גדול מדי כמו בורגמן,מתוך סקרנות, ניסיתי לשבת על Tמקס-לא נוח כלל
נערך לאחרונה על ידי Busy; 16-04-2016 בשעה 11:40.
בתקציב שלך יכול להכנס הונדה סילבר ווינג שנתון 2010-11, כלים אמינים מאוד.
מנסיון יש בו הרבה מקום, המשענת של הכסא שלו מתכווננת קדימה ואחורה, אני 170 וקלקחתי את המשענת קדימה כי לא הגעתי לקצה עם הרגליים.
תשקול, תעשה נסיעת מבחן. הוא גדול אבל לא מידי, שוקל הרבה זה כן (250 ק"ג) אבל מתרגלים
פורזה 300 חדשה ללא ABS עולה היום 30900
קנייה כלי 2010-11 ועוד 250 ק"ג -לא נירא לי
אם לוקח את 250 בקטגוריה, מה לדעתך עדיף?
DOWNTOWN 250i
http://www.oferavnir.co.il/vehicle/283
מול JOYMAX 250XI
http://www.sanyang.co.il/the_new_joymax_250i/
אם לא לקחת בחשבון ABS
יש גם להם http://www.egorider.co.il/%D7%97%D7%...%A4%D7%97-250/
JOYMAX 250-XI ABS SPORT
לא תיארת בכלל את הצרכים שלך ואת אופי הנסיעה שלך, איך אתה מצפה שיתאימו לך כלי?
אם לא נוח לך קטנוע אולי עדיף אופנוע?
אופנוע היה לי,קטנוע -לא.
לא בקשתי שיתאימו לי כלי.
יש לי מספר שעלות,חשובות מבחינתי פחות ויותר.
לא סגור על כלום,רוצה להבין כמה דברים גם כללי וגם פרקטי.
אני תוהה על התגובה שלך כשמתבונן גם על השירשור שכתבת על בחירת אופנוע.
אתה גם מעלה שאלות, גם "א בקשתי שיתאימו לי כלי", גם ממעט בפרטים...
אז מה בעצם אתה רוצה?
כדי שתוכל לקבל תשובות לשאלות שלך, ראוי שתדייק בשאלות ובמידע שאתה מוסר.
כי אם היית רושם למשל:
שלום, אני בן 50, רוכב מעת לעת כבר 30 שנה, בעבר היו לי 4 סוגי אופנועים שונים. בא לי לקנות קטנוע, להסתובב בעיר וקצת יותר.
איך נשמע?
בעיני דווקא המיקרים שבהם תגיע עד למעצור הכידון נדירים וגם הם יהיו לרוב בתמרוני חנייה ופקקים במהירות 0. אז אולי זה לא נוח אבל לומר שזה לא בטיחותי זו הגזמה.
מעבר לכך: הפורצה הוא מצויין, ואני במקומך הייתי משקיע את התוספת ל-ABS. מוצר חשוב שבכל מכונית הוא חובה כבר שנים ועד סוף העשור הוא יהיה חובה לפי חוק גם בדו-גלגלי (באמת תמוהה כי באופנוע הוא עוד יותר חשוב מבמכונית).