תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: חוות דעת על Motorave

תצוגה בשכבות

Junior Member

חוות דעת על Motorave

שלום לכולם,

לפני שנתיים כשעוד הייתי בשיעורי הרכיבה החלטתי לקנות מיגון מלא מהפחד שאפגע ברכיבה ובידיעה שאני מתכוון לקנות קטנוע בסוף הלימודים. אז הלכתי ל Motorave. לא הייתה לי הבנה במיגונים וקיוויתי לקבל הדרכה מהמוכרים בחנות. יש לציין שהמוכרים היו נחמדים ואדיבים מאוד, והראו רצינות. נהנתי לדבר איתם והם היו נחושים לעזור.
    אממה, עכשיו כשיש לי וותק של שנתיים ברכיבות יומיומיות.. ואף על פי שלמזלי לא הייתי צריך לבחון את הציוד שקניתי, גיליתי טעויות קריטיות שאותם מוכרים עשו איתי כשקניתי את הציוד. לא ביקרתי בחנות שנתיים ולכן אינני יודע אם המוכרים עדיין עובדים שם או לא, אך את חוויותיי המתקנות אני ארשום כאן בכל זאת: מכיוון שהרכיבות שלי, לפחות בהתחלה, היו רק בתוך העיר לא יצא לי לעבור את ה 70 קמ"ש. יום אחד יצאתי לאיילון, והרגשתי שהקסדה לא יושבת טוב בכלל על הראש. החלטתי לבדוק את העניין וב youtube יש סרטון שבו מראים איך מודדים את היקף הגולגולת וכיצד מבצעים מבחנים שאמורים לקבוע אם הקסדה מתאימה לרוכב או לא. אני קניתי מהם קסדה במידה XL שהייתה אמנם נוחה בזמנו, איך בדיעבד מסתבר שגדולה בהרבה ממה שאני צריך. מדדתי את היקף ראשי עם סרט מדידה פשוט ומסתבר שהמידה האמיתית שלי היא בין Small ל Medium. משמעות הדבר היא שלקחתי קסדה שגדולה ביותר משתי מידות מהמידה האמיתית שלי. אם הייתי עובר איתה תאונה, ככל הנראה הייתה עפה לי מהראש. מסתבר שלשאול את הלקוח "איך הקסדה מרגישה?" אינה אינדיקציה טובה מספיק כדי להבין אם הקסדה מתאימה או לא.
    קניתי מהחנות גם מעיל רכיבה של Smook, ולא ידעתי שהמגנים אמורים לשבת *צמוד* לאיבר שעליו הם אמורים להגן. ב Motorave ענו לי בזמנו שזה שהמיגון *רופף* לא משנה את מידת ההגנה שהמעיל יעניק לי במידה ואפול. שזה יגן עליי באותה מידה. אז זהו, שלא.
    1500 שקלים על ציוד שיושב עכשיו בארון.
    אל תעברו את מפח הנפש שאני עברתי. בידקו בעצמם איך הציוד אמור לשבת באמת על הגוף כדי שיספק את ההגנה הטובה ביותר. יש המון סרטונים ביוטיוב על איך להתאים מידות, וגם באתרים שמכבדים את עצמם כמו Motoin.de ו Revzilla.com

שיהיה לילה טוב וחג שמח לכולם
    נערך לאחרונה על ידי Scooterifico; 21-04-2016 בשעה 21:09.