יכול להיות תערובת עשירה או צ׳וק שלא חוזר עד הסוף למקום
יכול להיות גם פילטר אוויר סתום.
אתה מדבר על srad?
היי מדובר בgsxr750 לפעמים כשהמנוע חם 90 100 האפנוע נכבה בניוטרל ומאוד קשה להניע ,כשהוא מתקרר שוב הוא מניע בלי בעיה .
יכול להיות תערובת עשירה או צ׳וק שלא חוזר עד הסוף למקום
יכול להיות גם פילטר אוויר סתום.
אתה מדבר על srad?
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
בדקת ניצוץ כשהוא מתכבה?
כן מדובר בשרד 97
בד"כ זה סימן לקוילים בעייתיים שלא עובדים טוב בחום.
ובשביל זה יש שרשור נעוץ שקוראים לו - "לא מניע - מה עושים". אפשר לנחש מהשם שלו למה הוא נועד - למנוע צורך בשרשורים כאלה, או לפחות להביא אותם לנקודת התחלה שהיא לא זריקת ניחושים, ולתת דרך אחת ומסודרת לבצע את הבדיקות הנדרשות. אז גש ותעשה, ואם אתה לא יודע מה לעשות - אז גש למוסך.
לג׳ק
הקויילים עצמם מתחממים מהשימוש או מהחום שפולט המנוע?
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
לרוב הם יושבים בדיוק מעל המנוע, מהחום של המנוע הם מתחממים (וגם מהשימוש, אבל מחום המנוע יותר). קויל - זה פשוט שנאי עם ליפוף אחד קצר ועבה וליפוף אחד ארוך ודק (למתח גבוה בזרם נמוך), כשהחום עולה - התנגדות המתכת עולה, ואם יש חתיכה בלויה ודקה או שרופה חלקית בליפוף - ההתנגדות יכולה לעלות למצב שהקויל לא יוציא ניצוץ.
ג'ק דווקא חיפשתי שם ,אומנם מצאתי שם שני שרשורים עם בעיה דומה אבל ללא תשובה ,אז לא ממש הבנתי מה הבעיה שאני שואל בפורום הטכני ?ואם רציתי מוסך אני לא צריך אותך שתפנה אותי .
שחכתי,תודה רבה לגבי הקוילים.
הבעיה היא שחיקה. יש הודעה של MOTI - MIATA R בקארספורום שמסבירה את הנושא בצורה ממש יפה, אני אקצר: אם שואלים את אותה השאלה הטחונה במקום להסתכל בחומר שמישהו כבר אסף וכתב, אז מי שיודע - אפילו לא מתחיל לענות, כי הוא מחשיב את זה כזלזול בזמן שלו, יש גבול לכמה אנשים מוכנים לחזור על אותם הדברים, בפורום זה בד"כ שנה עד שנה וחצי. לכן מתחילות להתקבל יותר תשובות ממי שלא יודע, וכך השרשור מתדרדר ואם מספיק שרשורים מתדרדרים - אז יחד איתם רמת הפורום. לכן לא, לא כל שאלה זכאית למענה בפורום הטכני, חלק יזכו למנעול במקום.
ולא התכוונתי לשום "שני שרשורים עם בעיה ללא תשובה", יש שרשור נעוץ. כזה שתמיד נמצא בראש הפורום. זה:
http://fullgaz.co.il/forums/showthre...A9%D7%99%D7%9D
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 17-04-2016 בשעה 23:14.
טוב בכל מיקרה תודה רבה לא התכוונתי לזלזל😟