הייתי מציע לך את שלי בפחות, אבל אין ABS.
חוץ מזה יש את כל השאר בערמות.
אהלן.
אז מסתבר שעם האוכל בא התיאבון, ואני מתחיל להשתעשע ברעיון של להחליף את הקטנוע באופנוע בתקופה הקרובה. יום לפני הטסט שהיה אמור להיות לי להגדלת הרישיון הטסטרים יצאו לשביתה, אבל רק עניין של זמן עד שהרישיון המיוחל יהיה בכיס שלי. בינתיים הספקתי לטעום קצת וי טויין - ER-6F שנחשב משעמם עבור כתבי דו"ג מדופלמים, אבל עבור בחור חסר ניסיון יחסית ברכיבה שכמותי, הרגיש הרבה יותר מעניין מהקטנוע (אבל הלכו לי הביצים).
לעניינינו, התקציב יהיה 35,000 כולל יישור קו וציוד יש לי. ABS - חובה. אני מחפש משהו ורסטילי - שיהיה נוח בעיר וגם בכביש המהיר ואמינות חשובה לי. לא חובב התגרזנויות ענק (תקופה שעברתי עם שני גלגלים מיותרים) אבל לא פוסל אופנועים שובבים - בתנאי שלא יהיו בלתי נוחים בעליל. על מה תוכלו להמליץ?
תודה!
הייתי מציע לך את שלי בפחות, אבל אין ABS.
חוץ מזה יש את כל השאר בערמות.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
ER6 הוא לא ויטווין.
לא ראיתי אופנועים עם ABS במחיר הזה אבל אני גם אשמח לדעת.
לרגל שידרוג אני מוכר את שלי ( 1200 4 צילינדר בשורה אבל ללא abs)
בלי להקל ראש בחשיבות המערכת רצוי שתמצא כלי מטופל ואמין!
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תשקול את היאמהה xj6, שנתיים על כזה ונהניתי מכל רגע.
ממצים כמו כל 600 מתחילים אבל ימאס יותר לאט מהאיאר ודומיו, לאופנוע ראשון הוא בכלל לא חלש.
אני ממליץ לך בחום על ויסטרום 650, אני מחזיק בכלי כזה כבר כמה שנים, עברתי איתו כ100K ק"מ, עומד על כ180K היום.
האופנוע נוח, ורסטילי, כייפי, יציב, כאופנוע ראשון יהיה לך די חזק, לי הוא מרגיש לא רע, וזה אחרי שירדתי בנפח.
תכניס ביד 2: אופנוע, מנפח 600 סמ"ק, משנה X, ממחיר X עד מחיר 35,000 ש"ח ותראה כל מה שזה יכול לקנות לך.
עכשיו, מעבר לזה שזה משהו שמומלץ לעשות בלי קשר, אם אתה רוצה את עזרתנו, תן כיוון - כביש, דו"ש, נייקד, זקוף, שחור, אדום. אחרת כל אחד יזרוק מה שהוא אוהב ולא מה שאתה מחפש.
במחיר הזה, לדעתי יהיה קשה למצוא אופנוע עם ABS.
אם אתה רק משתעשע ברעיון אז קח את הזמן וחכה שתיפול לך מציאה לידיים. אם אני לא טועה יש ביד 2 עכשיו קוואסאקי Z750R במחיר די קרוב לדרישות שלך והוא מגיע עם ABS.
יש גם את הקטגוריה עד 500, רובם מגיעים עם ABS כסטנדרט ואתה יכול לקנות חדש ולהחליף את יישור קו בחיוך טפשי על הפנים מהרגע הראשון.
תשקול דיוק 390, אמנם חלש יותר מהאופציות שניתנו לך פה אבל כלי מאוד מהנה והוא מגיע עם ABS. תבקש נסיעת מבחן מאחד המשווקים.
אם אינני טועה גלדיוס עונה על כל הדרישות הנ"ל.
Sent via Tapatalk