עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 41

אשכול: חג שמח- מוטו GP חרז / ספרד./ היום וומחר.

חבר מערכת FullgaZ
    לפי הסדר.
    המקצה הכל חשוב בשיטת הדירוג הנהוגה הוא מקצה FP3 הידוע בכינויו, אימון חופשי 3. 10 הרוכבים המובילים עוברים היישר למקצה הדירוג הקובע Q2 שקובע את 12 הראשונים על הגריד. ממקום 11 ועד האחרון באימון חופשי 3 עוברים למקצה דירוג Q1 שממנו ממשיכים 2 המובילים למקצה הדירוג Q2. סדר הזינוק ממקום 13 ומטה נקבע במקצה הדירוג Q1 כשהרוכב שסיים שלישי ב Q1 יזנק ממקום 13 וכך הלאה עד אחרון המזנקים. רוכב מוביל שמוצא את עצמו ב Q1 נמצא בבעיה- הוא איטי ביחס למתחרים הישירים שלו. מעבר לכך, הטיול ב Q1, גם אם הסתיים באחד משני המקומות הראשונים צורך צמיגים- וכבר היו רוכבים שעלו לרכב ב Q2 מבלי מלאי צמיגים מתאים שפגע ביכולת להשיג הקפה מהירה ומאמץ גופני מהרוכב.

ב Moto3 יש יותר אקשן במרוץ בודד מאשר ב 18 מרוצים ב Motogp ועדיין 90% מהבאזז סביב ה GP הוא סביב הקטגוריה הבכירה והגלדיאטורים שרוכבים בה.

חבורת הזבל? נו, באמת. מערכות היחסים בין רוסי לביאג'י ובין רוסי לג'יברנאו היו קשות באופן דומה למה שאנו רואים עכשיו. אבל גם ביאג'י וגם ג'יברנאו לא היו שווים לרוסי. בעונות האחרונות ובעיקר החל מהעונה שעברה שלישיית החוד שווה והאינטנסביות של 18 מרוצים יוצרת מאבק צמוד הרבה יותר בין לורנזו, רוסי ומרקז. חברים, רוסי, עד כמה שהוא מוערך על ידי, אינו שה תמים. האמת היא, שגם באספקט הזה הוא מאפיל על צמד יריביו.

חרז 2005, מרוץ פתיחת העונה ורוסי שנמצא כבר ביריבות עמוקה עם ג'יברנאו ממוקם שני במרחק של חצי אופנוע. לפניה האחרונה בחרז רוסי בוחר קו פנימי בילתי אפשרי למהירות שלו ומנצח את המרוץ רק כי המגע בג'יברנאו מאפשר לרוסי לשמור את האופנוע על המסלול. ג'יברנאו נזרק החוצה מהמסלול ומסיים שני. רוסי פוגע בכתף הפצועה של ג'יברנאו כשבדרכו במעלההמדרגות לפודיום הוא מחקה את תנועות והבעות הכאב של ג'יברנאו באופן בוטה ומזלזל. מערכת היחסים בינהם הגיעה לרתיחה במרוץ בקאטר 2004, שבו הצוות של ג'יברנאו מלשין על ברנאוט שעושים המכונאים של רוסי בעמדת הזינוק שלו. רוסי וביאג'י, שעשה אותו הדבר, נענשים בזינוק מסוף הגריד. רוסי טס עד למקום החמישי תוך מספר הקפות ומתרסק. רוסי, כנקמה, הצהיר שג'יברנאו לא ינצח מרוץ Motogp כל עוד הוא רוכב. מה שאכן קרה במציאות כבר בחרז 2005.

Senior Member
    תודה נעם- גיברנאו. מי זוכר אותו היום.?!
    הסיכול הממוקד של רוסי 2005.
    שקרה גם ב2015 עם מארקז.
    האיש רוכב נהדר.
    אבל לא קדוש.
    " וחבורת הזבל לא לחצה ידיים לרוסי, כי לאלוהים לא מסתכלים בעינים.. הוא לא רואה אותם ממטר.
    רוסי מקבל את מה שהוא צריך, את מה שהוא רוצה.
    האם האליפות תהיה שלו.?
    לא בטוח.
    חבורת הזבל..

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    שמת לב ש"חבורת הזבל" לא דיברו עם ולנטינו ואפילו לא לחצו לו יד בסוף המירוץ זאת לא התנהגות ספורטיבית! אם ינונה היה מנצח למשל הם לא היו עם פרצוף תשעה באב, הכאב שרוסי ניצח היה ניכר.
    הנתונים היבשים מראים שללורנזו לא הייתה בעיית צמיגים כי בישורת הוא פיתח מהירות גבוהה יותר בכמה עקפות מרוסי ואם זיכרוני אינו מטעה אותי הוא היה עם אותה תרכובת כמו רוסי
    http://resources.motogp.com/files/re...df?v1_18f10413

לטעמי, הנתונים אכן מראים שלורנזו סבל מקושי מסוים. רוסי מהיר מלורנזו עד ההקפה ה 14. בהקפה ה 15 וה 16 הקצב זהה. בהקפה ה 17, 18 ו- 19 לורנזו מהיר מרוסי ומקצץ שניה שלמה בפער. בהקפה ה 20 רוסי חוזר לקצב המרוץ הקבוע שלו. בהקפה ה 20 רוסי מהיר בחצי שניה ובהקפה ה 21 רוסי מהיר בשלושת רבעי שניה. שאר ההקפות היו לספר כשרוסי מנהל את הפער. משהו קרה ללורנזו בהקפה ה 20, להערכתי לורנזו גמר את הצמיגים שלו בניסיון לנער את מרקז ולרדוף אחרי רוסי. הצמיגים היו סימן שאלה גדול עבור כולם לאור העובדה שטמפרטורת האספלט הייתה גבוהה ב 10 עד 15 מעלות מהטמפרטורה במהלך שישי ושבת.
    זיכרונך אינו מטעה. רוסי, לונרזו ומרקז רכבו על אותם צמיגים. תרכובת קשה בקדמי ותרכובת בינונית באחורי אבל ה YZRM1 אוכל צמיגים אחרת מה RCV213V, הסט- אפ של כל רוכב משפיע על שחיקת הצמיג וכך גם סגנון הרכיבה. לרוב, לורנזו בגלל רכיבה סופר מדויקת מיטיב לשמור על צמיגיו. מנגד רוסי ומרקז מיטיבים לרכב על צמיגים גמורים.

לגבי המהירות בישורות http://resources.motogp.com/files/re...df?v1_18f10413
    למהירות בישורות, ויש שתיים ארוכות ועוד בינוניות וקצרות, אין שום משמעות בתוצאה של המרוץ. מדהים לראות שבקטגוריה הזאת לורנזו מדורג חמישי בעוד רוסי ממקום במקום ה 18. שוב רוסי מוכיח שמהירות פניה חשובה הרבה יותר כי תמיד יהיו יותר פניות מישורות.

איללכא...ומרוצים טובים

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    למה להוציא את דברי מהקשרם "חבורת הזבל" זה זוג רוכבים משתי קבוצות שונות שעשו וכנראה גם יעשו יד אחת כדי לסכל רוכב אחר, אולי אני טועה אבל לא זכור לי דבר כזה בהיסטוריית הMOTOGP, אין לי בעיה עם תחרות שקצת גולשת מחוץ למסלול בין שני רוכבים אבל קומבינות זה כבר סיפור אחר.

נעם, אם רוכב שחק את הצמיגים מהר יותר מאחר שרכב עם אותם צמיגים זה לא "בעיית צמיגים" זה בעיית רוכב

Senior Member
    מועדים לשמחה. " חבורת הזבל/ לא קיימת היא מונח מעליב שלך.2 הרוכבים שאתה מתיחס אליהם הם הספרדים המובילים את המוטו כבר לא מעט שנים.
    למרות גילו הצעיר של מארקז ( הנמלה) וחורחה שפחות תקשורתי. ממנו. אתה ורבים וטובים מאוהדי רוסי כולל הקדוש עצמו, החליטו שיש תאורית קונספירצייה.
    שנשארה בגדר התאורייה. שוב נחזור לעונה קודמת ונזכיר את המרוץ גלגל בגלגל של לורנזו את מארקז, ובו האחרון עקף ברגע האחרון ובעקיפין עזר לרוסי.
    ונזכיר גם את ההתנהגות המכוערת של רוסי כלפי הנער.
    רוסי -בעל מניות רבות, אבל מה לעשות לא כולם עובדים בשבילו.
    ולגבי בעיית הצמיגים של לורנזו , את זה השאיר לנעם להשיב.
    צ'או.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של nimi9
    תאוריית קונספירציה או לא, קשה להתעלם ממה שקרה בשטח בסוף העונה שעברה.
    רוסי אמנם לא קדוש אבל מתנהל מחוץ למסלול בצורה הרבה יותר לגיטימית לטעמי מאשר לורנזו, לפחות בעניין הזה נראה שמארקז החליט לקחת דוגמה מהדוקטור ולא מהצנון.

ואילן, יש כפתור שנועד לציטוט תגובות של משתמשים אחרים, יהיה הרבה יותר קל להבין את מה שאתה כותב אם תעשה בו שימוש

Senior Member
    יום 09:28
    תאוריית קונספירציה או לא, קשה להתעלם ממה שקרה בשטח בסוף העונה שעברה.
    רוסי אמנם לא קדוש אבל מתנהל מחוץ למסלול בצורה הרבה יותר לגיטימית לטעמי מאשר לורנזו, לפחות בעניין הזה נראה שמארקז החליט לקחת דוגמה מהדוקטור ולא מהצנון.

ואילן, יש כפתור שנועד לציטוט תגובות של משתמשים אחרים, יהיה הרבה יותר קל להבין את מה שאתה כותב אם תעשה בו שימוש

Senior Member
    זה מה שיצא לי דבאל נימי 9.!
    דור האסומונים..

Senior Member
    לפני שאני תולה את הנעלים רציתי להוסיף משהו:
    לולנטינו רוסי יש הרבה מאוד כוח . יש לו אקדמיה לספורט מוטורי, קבוצה במוטו 3,
    הרבה עסקים וכסף.
    לפני שנה שלא התחברו הדברים, הוא הפיל במסיבת עיתונאים את תאוריית הקונספירצייה הספרדית.
    אחרי הדברים שלו נסעו כמה חמומי מוח איטלקים לביתו של מארקז, והטילו סוג של מצור על משפחתו. לחשוב מה היה קורה עם איזה ארס איטלקי היה לוקח את הדברים קשה , מגיע עם אקדח ומנסה לחסל את היריב המאיים על משחקי הכס, מארקז.
    הרי שימו לב איך חיללו דבריו של רוסי , עד יקיר הפורום דרזדנר, ואם בו נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר..! מארקז הוא היורש של רוסי, גם הוא יודע את זה, עניין של זמן.
    מארקז מזכיר את רוסי בצעירותו, ומעריץ את הדוקטור, אלא שעכשיו הוא באגו הקטן שלו נהפך להיות הרוכב שמוביל את המהפכה.
    והיא תגיע. אם לא מחר , בשנה הבאה.
    לרוואדרצי.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    לפני שאני תולה את הנעלים רציתי להוסיף משהו:
    לולנטינו רוסי יש הרבה מאוד כוח . יש לו אקדמיה לספורט מוטורי, קבוצה במוטו 3,
    הרבה עסקים וכסף.
    לפני שנה שלא התחברו הדברים, הוא הפיל במסיבת עיתונאים את תאוריית הקונספירצייה הספרדית.
    אחרי הדברים שלו נסעו כמה חמומי מוח איטלקים לביתו של מארקז, והטילו סוג של מצור על משפחתו. לחשוב מה היה קורה עם איזה ארס איטלקי היה לוקח את הדברים קשה , מגיע עם אקדח ומנסה לחסל את היריב המאיים על משחקי הכס, מארקז.
    הרי שימו לב איך חיללו דבריו של רוסי , עד יקיר הפורום דרזדנר, ואם בו נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר..! מארקז הוא היורש של רוסי, גם הוא יודע את זה, עניין של זמן.
    מארקז מזכיר את רוסי בצעירותו, ומעריץ את הדוקטור, אלא שעכשיו הוא באגו הקטן שלו נהפך להיות הרוכב שמוביל את המהפכה.
    והיא תגיע. אם לא מחר , בשנה הבאה.
    לרוואדרצי.
    תתפלא אבל אני לא ממש מתעניין במאחורי הקלעים של הmotogp הסקתי מה שהסקתי ממה שראיתי במירוצים עצמם ולא ממה שרוסי אמר או פרשנים אחרים, מכוון שההנהלה נתנה לחבורת הזבל לעשות כרצונה, אם רוסי יתחיל לאיים על התואר שכל אחד מהם חושב שהוא יקבל הם יחזרו לשת"פ משנה שעברה.

רוסי עשה הרבה דברים בקריירה שלו אבל הוא לא הגיעה לשפל של חבורת הזבל

Member
    " בולשיט רוסי פתח מבערים ולא היה להם תשובה לזה".- עד כאן מסכים איתך יא יא.
    " מארקז את לורנזו התגלו כחבורת הזבל".
    מה עובר עליך בגולה יא דרזדנר?
    קודם כל מדובר בשני רוכבים הטובים ביותר בשנים האחרונות. עם הדוקטור כמובן.
    לורנסו התבעס כי הוא בא לנצח.
    מארקז המשיך לחייך כי ידע שהביא את מה שהיה יכול במרוץ הזה ונשאר מקום ראשון בדרוג.
    תאוריות הקונספירצייה היא כי שניהם ספרדים, מול הקדוש האיטלקי ..
    מעבר לזה היה מרוץ משעמם. אי אפשר לא להסכים נימי.
    יש גם כאלה.
    ואסיים בברכת חג ומועד. ונופל...
    "לורנסו התבעס כי הוא בא לנצח"
    חשבתי שהוא התבאס כי הוא בא להפסיד....

" עצבן לראות את הפרצופים המתוסכלים
    של מארקז ולורנזו בסוף המרוץ".
    פRץ אם יצא לך לראות את הראיון עם השניים , נכון לורנזו היה מתוסכל כי הוא חשב שיכל לנצח את המרוץ.בתור אחד שזו המטרה שלו, ברור להבין אותו.
    ומארקז ידיד המחלקה, לא התבעס כלל.
    נהנה מהקהל שאוהב אותו בחרז.
    בראיון איתו הוא אמר שהוא מרוצה להגיע לפודיום, ושהוא הרגיש שלימאהה יש יתרון במרוץ הזה. שמח בחלקו .
    יש הרבה נשמה בשלושת הרוכבים הנהדרים האלה.
    צ'או.
    הוא לא עמד בקצב מההקפה השלישית נראה לי, והוא טוען אחרי זה שהמירוץ בהתחלה לא היה מהיר. עד שהלכו לו הצמיגים כמובן.
    לא שאני מזלזל ביכולות הרכיבה שלו. הלוואי עליי עשירית מהן, הרי רוסי עשה ללורנזו "לורנזו" (ועוד במסלול שלו).
    אבל הוא בהחלט בכיין, או צנון

שמת לב ש"חבורת הזבל" לא דיברו עם ולנטינו ואפילו לא לחצו לו יד בסוף המירוץ זאת לא התנהגות ספורטיבית! אם ינונה היה מנצח למשל הם לא היו עם פרצוף תשעה באב, הכאב שרוסי ניצח היה ניכר.
    הנתונים היבשים מראים שללורנזו לא הייתה בעיית צמיגים כי בישורת הוא פיתח מהירות גבוהה יותר בכמה עקפות מרוסי ואם זיכרוני אינו מטעה אותי הוא היה עם אותה תרכובת כמו רוסי
    גם רוסי לא צדיק גדול, כשמרקז הביא גלבה מרשימה על הפודיום, רוסי בצורה הרבה יותר מרשימה אפילו לא הניד עפעף.

ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה

חרז 2005, מרוץ פתיחת העונה ורוסי שנמצא כבר ביריבות עמוקה עם ג'יברנאו ממוקם שני במרחק של חצי אופנוע. לפניה האחרונה בחרז רוסי בוחר קו פנימי בילתי אפשרי למהירות שלו ומנצח את המרוץ רק כי המגע בג'יברנאו מאפשר לרוסי לשמור את האופנוע על המסלול.
    טוב שלא הגזמת פה...

למה להוציא את דברי מהקשרם "חבורת הזבל" זה זוג רוכבים משתי קבוצות שונות שעשו וכנראה גם יעשו יד אחת כדי לסכל רוכב אחר, אולי אני טועה אבל לא זכור לי דבר כזה בהיסטוריית הMOTOGP, אין לי בעיה עם תחרות שקצת גולשת מחוץ למסלול בין שני רוכבים אבל קומבינות זה כבר סיפור אחר.

נעם, אם רוכב שחק את הצמיגים מהר יותר מאחר שרכב עם אותם צמיגים זה לא "בעיית צמיגים" זה בעיית רוכב

Member הסמל האישי של ComanDo
    אגב, לעניין אחר באותו עניין.
    האיכות של כל מה שקשור בוידאו ותמונות רשמיות שיוצאות מה MOTOGP ממש מרשימה

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי חחח צפיה בהודעה

טוב שלא הגזמת פה...
    מתי ראית את הקפת הסיום של המרוץ בחרז 2005?
    כי אם היית טורח לראות את ההקפה הזאת, שדרך אגב היא יצירת אומנות במרוצים, היית מבין שאיני מגזים כלל. לולא ג'יברנאו, רוסי היה מסיים את הפניה בחצץ. והחצץ, כידוע אינו אספלט מרוצים.

איללכא...עד לה מאן

Senior Member
    נעם במילה 1 חחח..
    להתראות בלה מאן.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    מתי ראית את הקפת הסיום של המרוץ בחרז 2005?
    כי אם היית טורח לראות את ההקפה הזאת, שדרך אגב היא יצירת אומנות במרוצים, היית מבין שאיני מגזים כלל. לולא ג'יברנאו, רוסי היה מסיים את הפניה בחצץ. והחצץ, כידוע אינו אספלט מרוצים.

איללכא...עד לה מאן
    בחייאת נעם, אם אתה שואל אותי שאלה לפחות תן לי זמן להגיב...
    את ההקפה הזאת ראיתי יותר מפעם אחת ושתי דקות בערך לפני שכתבתי לך שהגזמת (ותודה ליוטיוב).

אני שמח ללמוד שהחצץ הוא לא אספלט מירוצים.

ולמרות המידע החדש והמרענן הזה, אתה עדיין הגזמת.