עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 41 מ 41

אשכול: חג שמח- מוטו GP חרז / ספרד./ היום וומחר.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של אייל פרדר
    אני חושב שאם הדיון היה נצמד יותר לעובדות ופחות לפרשנויות, עד כמה שניתן, היה קל יותר לנהל אותו.

אני מעריץ של רוסי כמו כולם, אבל כמו שאמרו, שא תמים הוא לא. בהקשר של ספרד VS איטליה, ההנחה שלורנזו ומארקז חברו כדי לחבל בהצלחתו של הדוקטור, היא השערה ותו לא.

ברמת העובדות - רוסי היה זה שהקניט את מארקז במסיבות העיתונאים (ואפשר להיכנס לפרשנות אם זאת מלחמה פסיכולוגית או לא), רוסי הוא זה שגם אחרי הפיצוץ מסרב עדיין ללחוץ ידיים או לדבר עם הספרדים, לא להיפך, כך לפחות ברמת הראיונות לתקשורת. רוסי הוא זה שביטל את חוזה המרצ'נדייז של מארקז (סליחה, שני האחים מארקז) על ידי חברת VR46 אחרי העונה הקודמת.

הלוואי ורוסי ייקח עוד אליפות, אבל מפה ועד לזלזל ברוכבים כמו לורנזו על מארקז, הדרך ארוכה. לא חייבים לאהוב את הפרסונה, אבל רצוי מאוד להעריך את היכולות שלהם.

מנגד - כשהשיח ברשת הוא או שאתה חבר שלי או שדינך מיתה, אני לא באמת מתפלא שגם השיח בין מחנות אוהדים של רוכבים מגיע לפעמים לטונים צורמים ולא מכילים.

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי חחח צפיה בהודעה
    בחייאת נעם, אם אתה שואל אותי שאלה לפחות תן לי זמן להגיב...
    את ההקפה הזאת ראיתי יותר מפעם אחת ושתי דקות בערך לפני שכתבתי לך שהגזמת (ותודה ליוטיוב).

אני שמח ללמוד שהחצץ הוא לא אספלט מירוצים.

ולמרות המידע החדש והמרענן הזה, אתה עדיין הגזמת.
    האהדה לרוסי לא נותנת לעובדות לבלבל אותך.
    מכיוון שצפית באחד הסרטונים של ההקפה האחרונה בחרז 2005 אתה מוזמן לצפות שוב בסרטון הזה https://www.youtube.com/watch?v=Cr2SNCg1nQY
    ועל מנת שלא אגזים בהשחתת זמנך, אתה מוזמן לדלג ישירות לשניות 28 עד 35 בסרטון. בשנייה 34 רוסי, אחרי המגע בג'יברנאו נמצא מטר ואולי פחות מהקו הלבן החיצוני של המסלול. רק התאיינות של חוקי הפיסיקה הייתה מאפשרת לרוסי להשלים את הפניה בקו במהירות שבו רכב לולא התנגש בג'יברנאו.
    אבל זה בסדר, רוסי כמו מייקל ג'ורדן וריחופיו, נראה כקורא תגר על חוקי הפיסיקה

אלה העובדות של חרז 2005, השאר פרשנות, בעיקר, מאהדה לרוסי.

איללכא...והשטן כמו אלוהים, נמצא בפרטים הקטנים
    נערך לאחרונה על ידי נעם 1; 27-04-2016 בשעה 15:09.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של nimi9
    ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    זה מה שיצא לי דבאל נימי 9.!
    דור האסומונים..
    אילןג, בבקשה: https://www.youtube.com/watch?v=4AvuiVyJs0w

[סליחה על הספאם, אין אפשרות לשלוח לilang הודעות פרטיות...]

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    מכיוון שצפית באחד הסרטונים של ההקפה האחרונה בחרז 2005 אתה מוזמן לצפות שוב בסרטון הזה https://www.youtube.com/watch?v=Cr2SNCg1nQY
    ועל מנת שלא אגזים בהשחתת זמנך, אתה מוזמן לדלג ישירות לשניות 28 עד 35 בסרטון. בשנייה 34 רוסי, אחרי המגע בג'יברנאו נמצא מטר ואולי פחות מהקו הלבן החיצוני של המסלול. רק התאיינות של חוקי הפיסיקה הייתה מאפשרת לרוסי להשלים את הפניה בקו במהירות שבו רכב לולא התנגש בג'יברנאו.
    אבל זה בסדר, רוסי כמו מייקל ג'ורדן וריחופיו, נראה כקורא תגר על חוקי הפיסיקה

איללכא...והשטן כמו אלוהים, נמצא בפרטים הקטנים
    אני שמח שהחלטת להיות *כמעט* ענייני.

העובדות הן:
    "בשנייה 34 רוסי, אחרי המגע בג'יברנאו נמצא מטר ואולי פחות מהקו הלבן החיצוני של המסלול"

יותר מדוייק עובדה אחת. כל השאר זוהי פרשנות שלך בלבד. אולי נכונה/ אולי לא, אבל פרשנות.

אם תרצה לעבור לדיון ענייני ולא מה ראיתי/ לא ראיתי או את מי אני אוהד ולמה אני מפרש דברים,
    אז כשרוסי וג'יברנאו מתנגשים, האופנועים של שניהם מזדקפים מה שגורם להם להגדיל את רדיוס הפנייה, ואתה יכול לראות טוב מאוד בסרטון שברגע שג'יברנאו מתיישר לחלוטין על מנת לבלום, רוסי מהדק את הפנייה וכמו שאמרת "נמצא מטר ואולי פחות מהקו הלבן החיצוני של המסלול".
    וזה למה לדעתי הגזמת.

זה אם תרצה להיות ענייני כמובן.

Senior Member
    מסכים לרשימת פרדר. עובדות ולא פרשנות. ולנטינו רוסי אולי הוא הרוכב.
    אבל בתור בן אדם הוא מאמין שהוא בן -אל.( יותר טוב מבן- אלף..)
    כנראה שבשביל להיות בטופ כל כך הרבה שנים אתה צריך להכיל את שניהם.
    גיברנאו היה בסוף הקרירה שלו.
    מארקז בתחילתה. ולא משנה מי אשם במה, רוסי השחקן המרכזי בשני המקרים. ויותר גרוע זה ההתנהגות שלו אחרי המסלול.
    השחצנות ואני הכל מגיע לי.
    אז יש את רוסי העילוי המוטורי, ויש את אגו רוסי.
    ותודה לנעם, פרדר, חחח, וידיד המחלקה נימי 9.

אחר הצהריים כתבתי הודעה ארוכה כעריכה להודעה האחרונה שלי, וזו חרגה ממסגרת הזמן המותר לעריכה והלכה לעולם שכולו null.
    אני אנסה לחזור על רוב מה שכתבתי שם, ולו רק משום שאני נאלץ שלא להסכים עם חלק ממה שנכתב פה.

מאחר ואת הסרטון משנת 2005 ראיתי היום בפעם הראשונה בחיי (עדיף מאוחר מאשר לעולם) והדיון בשרשור נדד לכיוון הזה, החלטתי להקדיש לכך כמה דקות וצפיתי בו שוב ושוב, בהתחלה בקצב רגיל, ואחר כך בקצב של פריים אחרי פריים.

המסקנה שלי היא שרוסי לא נעזר במגע עם ג'יברנאו כדי להישאר בתוך תחומי המסלול. כמו כן האופנוע שלו לא "הזדקף" כתוצאה מהמגע בין האופנועים (של ג'יברנאו דווקא כן, כמובן). אפשר להגיד על רוסי הרבה דברים, אבל טיפש הוא לא.

אני אסביר:
    רוסי ניסה (בפעם המי יודע כמה) לעקוף את ג'יבראנו בקו הפנימי אך בכל פעם הדבר אילץ אותו לבלום מאוחר ובכך התאפשר לג'יבראנו לעקוף אותו בחזרה בכל פעם מחדש.
    בפנייה האחרונה רוסי הבין שזה יעלה לו במקום הראשון ולכן לא ניסה בכלל "לקחת את הפנייה" אלא לדחוק את הרוכב שלצידו אל הקו/החוצה. בזמן שג'יברנאו נכנס לפנייה האחרונה בקו של אפקס מוקדם (כדי לסגור לרוסי את הקו), רוסי חתך לו את הקו כשהאופנוע שלו זקוף כמעט לגמרי (שימו לב להבדל בזוית ההטייה בין שני האופנועים) תוך שהוא שומר על קו כמעט ישר לכיוון החצץ אפילו שהדבר מאלץ אותו להאט מאוד, הרבה יותר מעבר למה שהוא היה זקוק בכדי להשלים את הפנייה, באם באמת היה מתכוון לבצע אותה בקו שלקח.
    לראייה, זוית ההטייה החריפה שהוא מבצע כמעט במקום (!) מרגע שהשלים את המשימה בכדי לחזור למסלול אל עבר קו הסיום - המעידה על מהירות נמוכה למדי בנקודה הזו.

ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    מסכים לרשימת פרדר. עובדות ולא פרשנות. ולנטינו רוסי אולי הוא הרוכב.
    אבל בתור בן אדם הוא מאמין שהוא בן -אל.( יותר טוב מבן- אלף..)
    כנראה שבשביל להיות בטופ כל כך הרבה שנים אתה צריך להכיל את שניהם.
    גיברנאו היה בסוף הקרירה שלו.
    מארקז בתחילתה. ולא משנה מי אשם במה, רוסי השחקן המרכזי בשני המקרים. ויותר גרוע זה ההתנהגות שלו אחרי המסלול.
    השחצנות ואני הכל מגיע לי.
    אז יש את רוסי העילוי המוטורי, ויש את אגו רוסי.
    ותודה לנעם, פרדר, חחח, וידיד המחלקה נימי 9.
    הסכמת אבל כתבת הרבה פרשנות

אם לחזור לרגע לשנת 2016, רוסי בשלהיי קריירת ה-GP שלו. אולי זה ייקח עוד עונה, אולי שתיים ומי יודע, אולי אפילו יותר. בנימה אישית, לא חשוב לי כמה כל זמן שהוא יצליח לפרוש בכבוד ובנתיים הוא לא מאכזב מהבחינה הזו.
    מה שהיה - היה. בנתיים אחרי ארבעה סבבים, על פניו, עסקים כרגיל: אין מכות, איך לכלוכים, ולצערי אין אפילו מספיק יריבות על המסלול, כזו שאורכת כמעט מרוץ שלם או לפחות כמה הקפות לסיום (ע"ע חרז 2005, קטלוניה 2009 וכו'). לאחרונה אני מייחל, לשאר פחות.

נ.ב.
    אהבתי את העובדה שבאחת התגובות פה נכתב GOAT
    אכן GOAT...

Senior Member
    חג שמח.
    אפשר לשים לב שבשנת 2005 רוסי קבל בחרז אחרי התקרית המון בוז מהקהל הספרדי.
    ב2005 רוסי היה רוכב בכיר, אבל לא אגדה.
    הפופולריות של רוסי מגבילה לאגדות מסי את רונלדו.
    כבר לא שחקנים אלא -
    אגדות חיות.
    ואנחנו עוד בפסח.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nimi9 צפיה בהודעה

המסקנה שלי היא שרוסי לא נעזר במגע עם ג'יברנאו כדי להישאר בתוך תחומי המסלול. כמו כן האופנוע שלו לא "הזדקף" כתוצאה מהמגע בין האופנועים (של ג'יברנאו דווקא כן, כמובן). אפשר להגיד על רוסי הרבה דברים, אבל טיפש הוא לא.

אני אסביר:
    רוסי ניסה (בפעם המי יודע כמה) לעקוף את ג'יבראנו בקו הפנימי אך בכל פעם הדבר אילץ אותו לבלום מאוחר ובכך התאפשר לג'יבראנו לעקוף אותו בחזרה בכל פעם מחדש.
    בפנייה האחרונה רוסי הבין שזה יעלה לו במקום הראשון ולכן לא ניסה בכלל "לקחת את הפנייה" אלא לדחוק את הרוכב שלצידו אל הקו/החוצה. בזמן שג'יברנאו נכנס לפנייה האחרונה בקו של אפקס מוקדם (כדי לסגור לרוסי את הקו), רוסי חתך לו את הקו כשהאופנוע שלו זקוף כמעט לגמרי (שימו לב להבדל בזוית ההטייה בין שני האופנועים) תוך שהוא שומר על קו כמעט ישר לכיוון החצץ אפילו שהדבר מאלץ אותו להאט מאוד, הרבה יותר מעבר למה שהוא היה זקוק בכדי להשלים את הפנייה, באם באמת היה מתכוון לבצע אותה בקו שלקח.
    לראייה, זוית ההטייה החריפה שהוא מבצע כמעט במקום (!) מרגע שהשלים את המשימה בכדי לחזור למסלול אל עבר קו הסיום - המעידה על מהירות נמוכה למדי בנקודה הזו.

אכן GOAT...
    כשרשמתי "מזדקפים" הכוונה הייתה מקטינים זווית הטייה, הרי גם ג'יברנאו לא "הזדקף" לחלוטין מהמפגש. (הרי למרות שרוסי הוא נחש לא קטן, אני לא מאמין שהמגע היה מכוון)
    ג'יברנאו התיישר כשהוא הבין שרוסי סוגר לו את האספלט (כמו שעשה למרקז בעונה הקודמת)בזמן שרוסי מהדק את הפנייה כמו שרשמת.

אבל זה כבר להיכנס לקטנות.

אז אני אסיים בחג שמח

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי nimi9 צפיה בהודעה
    אחר הצהריים כתבתי הודעה ארוכה כעריכה להודעה האחרונה שלי, וזו חרגה ממסגרת הזמן המותר לעריכה והלכה לעולם שכולו null.
    אני אנסה לחזור על רוב מה שכתבתי שם, ולו רק משום שאני נאלץ שלא להסכים עם חלק ממה שנכתב פה.

מאחר ואת הסרטון משנת 2005 ראיתי היום בפעם הראשונה בחיי (עדיף מאוחר מאשר לעולם) והדיון בשרשור נדד לכיוון הזה, החלטתי להקדיש לכך כמה דקות וצפיתי בו שוב ושוב, בהתחלה בקצב רגיל, ואחר כך בקצב של פריים אחרי פריים.

אני אסביר:
    לראייה, זוית ההטייה החריפה שהוא מבצע כמעט במקום (!) מרגע שהשלים את המשימה בכדי לחזור למסלול אל עבר קו הסיום - המעידה על מהירות נמוכה למדי בנקודה הזן
    נמרוד, אם תוציא את שמות הרוכבים המעורבים ותקרא את הפסקה שכתבת, מה שנגלה הוא שרוכב אחד, מבצע עבירת בטיחות חמורה הכוללת רכיבה מכוונת שלא על קו המרוץ במהירות שאינה מתאימה למסלול. לא רק שהוא מבצע עבירת בטיחות חמורה, הוא עושה זאת במכוון ולא כאירוע בלהט המרוץ.
    לו מנהלת המרוץ הייתה חושדת במעשה מכוון רוסי היה נענש על כך. מכיוון שלא נענש, ניתן להניח כי האירוע בפניה האחרונה הוגדר כאירוע מרוץ.

ציטוט נכתב במקור על ידי חחח צפיה בהודעה
    כשרשמתי "מזדקפים" הכוונה הייתה מקטינים זווית הטייה, הרי גם ג'יברנאו לא "הזדקף" לחלוטין מהמפגש. (הרי למרות שרוסי הוא נחש לא קטן, אני לא מאמין שהמגע היה מכוון)
    ג'יברנאו התיישר כשהוא הבין שרוסי סוגר לו את האספלט (כמו שעשה למרקז בעונה הקודמת)בזמן שרוסי מהדק את הפנייה כמו שרשמת.

אבל זה כבר להיכנס לקטנות.

אז אני אסיים בחג שמח
    רוסי אינו נחש. רוסי הוא אסטרטג מרוצים וטקטיקן מרוצים משכמו ומעלה. רוסי הוא גדול הרוכבים בעידן המודרני ואם בכתבות ה"גדול מכולם" שעלו טרם עונת 2015בחרתי בו כגדול הרוכבים בנקודות, אחרי 2015 רוסי הוא גדול מכולם. נקודה.
    אמנם, אין אוביקטיביות אמתית כלל, אבל הניתוח שלך אפוף מאהדה שלך לרוסי.

איללכא...ומרוצים צמודים

העובדה שהשופט לא שרק לעבירה לא אומרת שלא התרחשה אחת. ולהיפך...

או אם תרצה, אולי הוא פשוט קיבל את העונש באיחור של 10 שנים.

Sent via Tapatalk

Member
    מתי ראית את הקפת הסיום של המרוץ בחרז 2005?
    כי אם היית טורח...

ואם בכתבות ה"גדול מכולם" שעלו טרם עונת 2015בחרתי בו כגדול הרוכבים בנקודות, אחרי 2015 רוסי הוא גדול מכולם. נקודה.
    אמנם, אין אוביקטיביות אמתית כלל, אבל הניתוח שלך אפוף מאהדה שלך לרוסי.
    תראה.

אני מבין שאתה לא מסכים.

למרות שלא מצאתי אף תיאוריה דומה לשלך על זה שלולא ג'יברנאו רוסי היה מסיים מחוץ למסלול. אבל בסדר, זאת הדעה שלך.

עכשיו מכיוון שאני לא מאמין שאתה ההוא שנאמר עליו "חֹקֵר לֵב בֹּחֵן כְּלָיוֹת".

למרות שמהניסוח שלך על מדוע רוסי הוא גדול הרוכבים, זה נשמע שאתה מנסה לרמוז לכך. אני אניח את זה בצד כטעות תחבירית. (או חוסר הבנת הנקרא שלי ,מאהדה לרוסי, כמובן)

אני אאחל לכבודו, חג שמח, איללכא ויעטיק אל עפייה.