ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
תופעה נוספת שצריך להתרגל הם האגזוז שבולט בצד וצריך להזהר עליו אם חונים ליד גדר - נשרט לי מגדר אבן וכך גם הרגליות שקרובות לכביש וכל אי תנועה משייף אותן וכמובן הטיות.
כמויות החום שהאגזוזים הללו מייצרים הן ברמות של כור גרעיני בזמן היתוך ... זו תופעה שנתקלים בה פחות באופנועים "נורמליים" ... גם החום לכיוון המפשעה בימים חמים הוא דבר שיש לתת אליו את הדעת

התרגלתי לתנוחה ולקצב.
לקצב התרגלתי ... לתנוחה אתרגל ...

בגדול אני שוקל לרפד את המושב האחורי ולהוסיף ספוג לגברת ואם זה יעבוד ויהיה לה נוח אז נוסיף משענת ותיקי צד.
גם אני, כי המושבים המקוריים הם באמת פרי יצירתו של המרקיז דה אבו אבו סאד ואימאימה גיליוטינה ... הדילמה היא בין ריפוד מחדש אצל מריו באום לבין הזמנת מושבי מוסטנג לי ולי ולזוגתי שמתלוננת על חווית הישיבה אך לא הרכיבה.
ממליץ על החלפת גב המושב למשענת עם תמיכה גם למרפקים , אם תרצה תמונה של מה שיש אצלי אצלם ואעלה.
ארגזים ... אני נדלקתי על http://www.mutazu.com/ בעיקר אלו עם המנורות - קצת חושש ממשרד התחבורע שיתחיל עם השטיקים שלו ....
בעיני יש שתי בעיות עיקריות עם אופנוע קסטום \ קרוזר :
1. תנוחת הישיבה המקורית למאותגרי עינוי ...
2. שוק השיפורים כעומק הכיס ... וזה רבותי כואב עד צורב בכיס ... שדרוג כיסא\אגזוזים\ארגזים\ניקלים\חומרים לשמירה על הניקלים ... תקציב בלתי נדלה לעומת אופנוע רגיל ...

אבל ... כשמניעים את האופנוע, ושומעים את הפמפום האדיש האיטי ... זה מפצה על הרבה הרבה דברים ....
בתחנת דלק צוחקים עלי ואומרים הנה בא ההליקופטר כי הרעש שלו מזכיר איזה הליקופטר נוסק ...