מיקי וערן נתאם בפרטי.

בעקבות בלימה לא נעימה שהייתה לי עם הXV (אפשר לקרוא עליה כאן)הביטוי אופנוע נטול אחיזה, בולמים או בלמים בהחלט יכול להתאים לXV ואפילו מקבל משנה תוקף.
נכון שבכבישים טכניים הוא די מהנה כל עוד הם לא משובשים ובעיר מתפקד סביר (אפילו טוב) אבל ברגע שנדרשת פעולת קיצון דוגמת בלימת חירום או אפילו בלימה שגרתית בכביש משובש קלות (מקום שכל אופנוע אמיתי לא היה אפילו מקפץ) הABS מתעורר ומעדכן שיש מערכת כזאת.
להבנתי בXV מערכת הABS מתעוררת מוקדם ולהערכתי שלא לצורך ואני יעז לומר שהיא אפילו מאריכה את מרחק הבלימה.
וזה מביא אותי לויכוח האם מערכת ABS אכן מקצרת את מרחקי הבלימה ומהדיון עולה שכן אך כאמור לדעתי בשל אופי המתלים ייתכן גם אופי הצמיגים אנו מקבלים אופנוע שלא כלכך אוהב לבלום.
אני בימים אילו לומד את המערכת ומתרגל את הנושא באחד החניונים בשכונה.
ראוי לומר שעד היום לא היה לי אופנוע עם מערכות עזר כגון זו כך שזה זר לי.
אני יכול לקבוע שאכן סחטתי את הבלמים בבלימת חירום שנגרמה מחוסר שמת לב שלי ונעצרתי סנטימטר לפני מפגש עם מונית.
אני די בטוח שבאופנוע הקודם באותה סיטואצייה הייתי בולם והיה לי מספיק זמן להגיב ולעצור ולא הייתי מגיע לנעילה.
בכל מקרה כרגע אני מקפיד על שמירת מרחק מוגברת עד שנכיר את האופי של הXV בבלימה קיצונית.
מודה שאני לא ממש אוהב את הABS למרות שאני מודע לחשיבות העצומה שלו.
מי אמר ענתיק צדק.

סיכום - הגב קצת כואב מבורות שאני מפספס בדרך מעבר לכך אני אפילו מוצא בו הנאה מסוימת ואני בשלב גרוע בו קיבלתי ביטחון עליו וזה הזמן בו אני עושה חשבון נפש וחוזר ללמוד אותו.
בגדול נחמד לקבל משוב על המראה שלו דבר שלא היה קיים בבאנדיט האהוב שלי ( עדיין אצלי ואני לא ממהר למכור אותו כי אולי אשאר איתו בסופו של דבר ) ובנוסף למרות שהXV לא הארלי עמד לידי 883 וגם אני וגם הבעלים של ההארלי הסכמנו שהוא יפה ולא נופל בכלום מהארלי (ככה זה יפנים עושים עבודה טובה - קמיקאזה).
אז בברכת שבוע טוב נמשיך לעדכן.