אל תקנה שום אופנוע שלא יכאב לך לשים עליו סבל, אלא אם אתה מתכוון להיסחב עם מעיל, קסדה, כפפות, וציוד לימודים כל היום.
הייתי הולך על משהו עירום.
לא נינג'ה ולא r3.
שלום, אחרי הרבה זמן שאני חוסך הגיע הזמן שלי לקנות אופנוע
אני מתלבט בין הנינגה 300 לימאה 300 החדש
הבעיה היחידה שלי בכל הנושא זה שאני מפחד שאני גבוה מידי, אני מטר 81
הייתי במטרו והם נותנים לעשות נסיעת מבחן רק מגיל 24 (אני בן 23)
מה אתם ממליצים לי לעשות..
אני עכשיו מתחיל ללמוד ואני יצטרך כלי שיקח אותי כל יום 80 קמ ויהיה נוח
תודה![]()
אל תקנה שום אופנוע שלא יכאב לך לשים עליו סבל, אלא אם אתה מתכוון להיסחב עם מעיל, קסדה, כפפות, וציוד לימודים כל היום.
הייתי הולך על משהו עירום.
לא נינג'ה ולא r3.
תאמת אני בנאדם של תיק אז זה לא משנה לי
ונגיד הייתי הולך על עירום, יש המלצות?
תיק 80 ליטר ללימודים?? איפה תדחף מעיל? כי זה לא בדיוק כיף חיים להסתובב עם השיט הזה.
זה כבר משהו שאני יסתדר איתו
כרגע יותר חשוב לי איזה אופנוע לקנות
נראה שאנחנו במצב דומה:
http://wheelz.co.il/forums/showthrea...A9%D7%95%D7%9F
לא יודע אם נותן בראש, אבל ה-r3 אכן יוצא במבחנים על העליונה, בדגש על זמינות הכוח והמראה שקורץ לאופנועים הבוגרים יותר. בכללי אפשר לומר שימאה הלכו על בטוח, התבססו על הבנץ מארק של המתחרות ומציעים וורסיה קצת יותר רעננה ומגובשת מזו של הנינג׳ה וה-cbr. אין כאן ממש נוק אאוט.
השאלה שלי אם הr3 לא יהיה לי קטן קצת
אני מטר 81 והבנתי שהוא יחסית קטן, תקנו אותי אם אני טועה
והבעיה היותר גדולה היא שמטרו לא נותנים נסיעת מבחן כי אני לא בן 24..
כנראה קצת הגזמתי.. "מצמץ" הסביר מעולה איך הוא יוצא בסיקורים לעומת הנינג'ה.
Gabikanner - אני לא חושב שה- R3 יחסית קטן, כיוון שבסיקור כלשהו אמרו שביחס ל- R1 הוא גדול יותר בחלק מהפרמטרים (אורך ורוחב למשל).
כאן אפשרות לראות הכל:
http://www.dewildtmarine.com/new_veh...=439620&go2=Go
נערך לאחרונה על ידי Zurs; 09-07-2015 בשעה 12:57.
בין שניהם r3 לדעתי, אני יודע שאם היה לי כסף הייתי קונה אותו. מצד שני קח בחשבון שאתה תפיל אותו הרבה בהתחלה אז אולי חבל על הפלסטיק.
אני הפלתי (בנסיבות שונות) את האופנוע שלי 4 פעמים בחודש הראשון, למזלי הפיירינג לא ניזוק יותר מידי אבל זה רק במזל.
GT250R
מחפש בנדיט 400 עם רישיונות מנוע ושלדה במצב סביר, כל השאר בונוס D:
אני בדיוק אותו דבר כמוך.
התלבטתי בין הr3 לנינג'ה 300 ובסוף נודע לי הz300 החדש שהוא בדיוק אותו דבר כמו הנינג'ה רק בגירסת הנייקד.
השבוע קיבלתי אותו ואני מרוצה עד הגג.
משהו נוסף... אני בגובה 1.90 כשאני מוריד הילוכים הברך שלי פוגשת את הדופן העליונה של הנייקד וזה מורגש אך ורק בגלל הגובה.
אבל אני מרוצהשווה לך בדיקה.
+אם לא דחוף לך... יש דיבורים על הMT-03 של ימאהה. בטח גם יעלה בסביבות ה44...
אברי, באמ'שך. די להיות נביא זעם. אתה כל הזמן רק מבאס. לא לעלות על אופנועים כי עלולים למות (אבל אתה מוכן לקבל את זה, אז זה בסדר), חייבים ארגז, הנסיעות קשות מדי.
חלאס. די.
מגיע מסטודנט שרוכב על vfr עם פיריינג (והחליק עם האופנוע הקודם, ועשה תאונות ונדפק בקניה כי לא עשה בדיקה), ומסתובב בלימודים עם כפפות, תיק (אוג'יו מאך 5), קסדה ומעיל עור. תמיד. וואלה? עדיין טוב לי בחיים.