עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 26 מ 26

אשכול: Ninja 300 או r3 החדש

Junior Member
    הבעיה היא שאני רואה שרשום גובה מושב 780 ובכל אופנוע נורמלי אחר זה סביבות ה810
    מה הקטע?? כאילו אם זה נפח קטן אז זה לאנשים נמוכים יותר...

לא יודע לענות לך פרטנית, אבל אני 1.79 ויצא לי לרכב על הנינג'ה 250; היה לי קצת קטן - אבל אפשר לעבוד עם זה. קח בחשבון שאני הייתי רגיל לאופנועים גדולים כבר קודם, אז אולי לך זה לא יפריע יותר מדי.

ישבת על הכלי? רגליים על הרגליות והרגשת אם הברכיים מכופפות? זה לא יחליף רכיבה בשום פנים, אבל זה יתן סוג של, בערך, קריאת כיוון.

Junior Member
    זהו שישבתי ולא הרגשתי כלום
    חייב לעשות רכיבת מבחן אבל מטרו לא נותנים
    אני לא רגיל לשום אופנוע, אני כמעט בטוח שאני יסתדר
    פשוט עצם העבודה שאני מוציא 45 אלף שקל שעבדתי קשה בשבילם אני רוצה לקנות משהו שמתאים לי שלא יהיה לי ספקות

Senior Member הסמל האישי של R86
    אני 1.84 ושום אופנוע ספורטיבי או שמתיימר להיות כזה לא היה לי נוח מבחינת הגודל,מתרגלים.
    אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.

Junior Member
    טוב אולי אתה צודק
    סהכ אפשר להתרגל

כמו שאמרו מעליי... מתרגלים ובהמשך כשעוברים למשהו יותר רציני זה יכול להשתפר( ישבתי על Mt09 היום. שינוי של 180מעלות)
    תקרא קצת על הזד300 הנייקד. המלצה שלי בהמשך לתגובה הקודמת שלי.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Member
    היי,
    עשיתי שבוע שעבר נסיעת מבחן של ה r3 במטרו, אני 1.77 מטר והצטלמתי קצת על האופנוע ולמרות שהוא הרגיש לי קצת קטן , בתמונות ראיתי שאני נראה ענק עליו.
    יש לו מיכל דלק קטן וצר והמרחק בין הקליפונים לדעתי גם קטן אז הוא קצת הרגיש לי כמו צעצוע, היה לי לפני שנה וחצי r125 ומושב שלו היה יותר גבוה והמיכל דלק רחב יותר,
    הרגיש לי מבחינת תנוחה הרבה יותר נוח וספורטיבי יחסית ל r3 , התנוחה שלו מאד זקופה.
    מבחינת כוח יש לו סחיבה יפה בקלות עד מעל 140 קמ"ש ואף יותר אבל הכוח מגיע בסלד גבוהה ובסלד נמוך הוא די משתנק.
    אני מחכה לעשות נסיעת מבחן על הנינג'ה כדי להרגיש בהבדלים (היה אמור להיות השבוע אבל מטרו אמרו שמישהו התרסק איתו, לא נעים, לאיש שלום הבנתי), ישבתי על הנינג'ה והוא הרגיש הרבה יותר רחב ונחמד, היתרון של הנינג'ה גם שיש הרבה יד 2 בשוק ככה שלא צריך לשרוף סתם כסף על אופנוע חדש, בהשוואות שראיתי הנינג'ה והימאהה די שקולים וזה כבר עניין של טעם אישי.
    מתי שיגיע אופנוע מבחן חדש אעדכן, אישית אני יותר בכיוון של הנינג'ה, עקב זה שיש לו שוק ביד 2 ואני בנתיים אוהב יותר את העיצוב שלו, נתרשם יותר טוב אחרי שנסע עליו.

ציטוט נכתב במקור על ידי guyn1212 צפיה בהודעה
    היי,
    עשיתי שבוע שעבר נסיעת מבחן של ה r3 במטרו, אני 1.77 מטר והצטלמתי קצת על האופנוע ולמרות שהוא הרגיש לי קצת קטן , בתמונות ראיתי שאני נראה ענק עליו.
    יש לו מיכל דלק קטן וצר והמרחק בין הקליפונים לדעתי גם קטן אז הוא קצת הרגיש לי כמו צעצוע, היה לי לפני שנה וחצי r125 ומושב שלו היה יותר גבוה והמיכל דלק רחב יותר,
    הרגיש לי מבחינת תנוחה הרבה יותר נוח וספורטיבי יחסית ל r3 , התנוחה שלו מאד זקופה.
    מבחינת כוח יש לו סחיבה יפה בקלות עד מעל 140 קמ"ש ואף יותר אבל הכוח מגיע בסלד גבוהה ובסלד נמוך הוא די משתנק.
    אני מחכה לעשות נסיעת מבחן על הנינג'ה כדי להרגיש בהבדלים (היה אמור להיות השבוע אבל מטרו אמרו שמישהו התרסק איתו, לא נעים, לאיש שלום הבנתי), ישבתי על הנינג'ה והוא הרגיש הרבה יותר רחב ונחמד, היתרון של הנינג'ה גם שיש הרבה יד 2 בשוק ככה שלא צריך לשרוף סתם כסף על אופנוע חדש, בהשוואות שראיתי הנינג'ה והימאהה די שקולים וזה כבר עניין של טעם אישי.
    מתי שיגיע אופנוע מבחן חדש אעדכן, אישית אני יותר בכיוון של הנינג'ה, עקב זה שיש לו שוק ביד 2 ואני בנתיים אוהב יותר את העיצוב שלו, נתרשם יותר טוב אחרי שנסע עליו.
    דיברת על השוק יד2 לנינג'ה 300 או ה250? ל300ים לא מצאתי הרבה ביד2...
    2013-14 ככה

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Junior Member
    לנינגה יש בדיוק איזה 4 למכירה ביד 2, אבל אני מאמין זה ככה כי הוא חדש יחסית..
    שוק אני בטוח שלשניהם יש ולא תיהיה בעיה למכור בעתיד
    מה שכן הנינגה מבחינת נתונים יותר גובה במושב
    תנסה ותעדכן אותי פה על הנינגה
    תודה

Member
    סלח לי על השאלה אבל למה לא לשקול cbr500 משומש?
    הוא יותר מזמין לרוכבים גבוהים ולפי הביקורות חבילה יותר טובה מאשר ה300'תים למיניהם.

Junior Member
    בדקתי ביד 2 בקושי יש משהו
    והמחיר טיפה גבוה
    אומנם זה עוד עשר אלף וזה לא כזה הרבה אבל התקציב הוא 50 כולל ציוד אז מעדיף לא לחרוג