בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
מזל שסוגרו בא בכמה חתיכות. אתמול חיזקתי את המצלמה למקום עם ברגים רגילים במקום הברגים שבאים עם הכיעור פלסטיק הזה שנועד לחיזוק ידני. הפעלתי יותר מדי מומנט על נקודת החיבור של הסוגרו עם הקסדה וזה נפל. הדבקתי חדש אחרי זה
.
סליחה על ההקפצה של השרשור.
עניין אותי מה מצב הסוגרו שהדבקת על הקסדה.
האם הוא עדיין מחזיק כמו בהתחלה?
רכשתי מצלמה ואני רוצה לחבר כמו שעשית, לסנטר.
השאלה היא האם הסוגרו עמיד לאורך זמן?
תודה.
לא נכנסתי לפורום די הרבה זמן, מצטער שלא ראיתי את ההודעה שלך.
הSUGRU מחזיק מעולה. אין סדקים, קילופים או היפרדויות מגוף הקסדה. עדיין ניתן להרים את הקסדה כולה בעזרת המצלמה ללא חשש.
השינוי היחיד שבוצע הוא שעברתי להשתמש בGoPro Session. ההבדל, בתחושה ובמראה הוא עצום.
מצרף תמונה להמחשה (תוכל גם לראות את מצב הSUGRU):
session (1 of 1).jpg
נראה מעולה!
הזמנתי לפני כשבוע וחצי..
עדיין ממתין לו.
תודה!
מכל הבחינות, חוץ מהמחיר.
איכות צילום גבוהה יותר עם יותר אפשרויות לשליטה על מאפייני הצילום (מרחב צבעים, ISO וכו'). זמן סוללה ארוך פי שניים (שעה וחצי ב1080p60, משמעותית יותר ב1080p30). משקל וגודל קטנים יותר (מורגש מאוד על הקסדה). נורות חיווי חזקות יותר (קשה מאוד לראות אם הYi פועלת באור יום, החיווי של הגופרו מאוד ברור). נוחות הפעלה - כפתור אחד בלבד להדלקה ותחילת צילום, בYi יש כפתור הדלקה, המתנה של מספר שניות ורק אז ניתן ללחוץ על כפתור הצילום.
חסרונות - מצב Loop ניתן להפעלה רק בעזרת האפליקציה. כברירת מחדל המצלמה מתחילה לצלם וידאו רגיל. בכל אופן, איכות הצילום במצב Loop נמוכה יותר, אז ויתרתי עליו.
באופן כללי - הרבה יותר 'שגר ושכח' מאשר השיאומי. קלה מספיק כדי לשכוח שהיא שם, לחיצה קטנה בתחילת הנסיעה וזהו. זמן סוללה שמספיק כמעט לכל נסיעה בלי לעצור בצד ולהחליף סוללות.
אבל - במחיר שלה אפשר לקנות 3-4 מצלמות שיאומי, וזה שיקול מאוד משמעותי. עדיין ממליץ על השיאומי למי שלא רוצה להוציא סכום גדול.