שירן ברוכה הבאה,
זה יעזור אם תפרטי מעט יותר לגבי הדרישות פרט למגבלת הגובה, האם את מבצעת רק נסיעות הרצליה-ת"א?
את לא מעוניינת לעלות בנפח?
מה התקציב?
קטנוע/אופנוע?
מהאופנוע אבל בגלל היותי נמוכה (1.62) אני מוצאת אותו קצת לא נוח למרות שהתרגלתי. לאחרונה ישבתי על הונדה ויז'ן והיה לי נוח. מאוד התלהבתי ממנו אבל התקציב לא מרשה.
הומלץ לי לבחון את האינובה. יש כאן מישהו שיכול לתת קצת פרטים? כמו האם הוא יהיה בסדר בשבילי אם אני גרה בהרצליה ועובדת ליד הקריה בת אביב?
אני חדשה בפורום ואשמח להשתתף בארועים של הפורום או של האתר עצמו אם מתקיימים דברים כאלו.
שירן :-)
נערך לאחרונה על ידי Shiran81; 28-04-2016 בשעה 09:09. סיבה: טעות כתיב :-)
שירן ברוכה הבאה,
זה יעזור אם תפרטי מעט יותר לגבי הדרישות פרט למגבלת הגובה, האם את מבצעת רק נסיעות הרצליה-ת"א?
את לא מעוניינת לעלות בנפח?
מה התקציב?
קטנוע/אופנוע?
Tracer 900
האינובה צר מאד ולכן לא צריך לפסק רגליים.
ההילוכים חצי אוטומטים והסדר ייחודי לדגם כך שדילוג בין אופנוע ובינו וחזרה עלול להיות פרובלמטי (נעילת גלגל אחורי בהורדת הילוך במקום העלאה)
אמין כמו באגדות.
לחובבי הז'אנר בלבד.
בנות נורמטיביות קונות מיו (ודומיו)
לתמיר יש אינובה:
http://myinnova125i.blogspot.co.il/
מוזמנת לשאול אותו שאלות כאן:
http://myinnova125i.blogspot.co.il/p/blog-page_35.html
הוא בדרך כלל עונה די מהר
אני אומר שאם את מתכוונת לרכוב על הכביש המהיר הרצליה תל הביב הפיצפיצ עושה את זה בצורה סבירה.
האינובה לא. גם אם תשני יחסי העברה. הוא חלשלוש. לכן הציעו לך פה להתקדם למשהו יותר חזק.
מעבר לפרט הקטן והשולי הזה -זה קטנוע קאלט. כמו שאמרתי - לחובבי הז'אנר.
אני לא בטוח שהוא נמוך יותר ממובי לדוגמה. אולי בגלל שהוא צר הוא נותן תחושה כזו. אני מציע לך (אם התקבעת) לשבת/לרכוב על אחד.
אגב את לא חייבת להרחיק עד לתמיר כמו ש nihrider הציע. יש כאן בפורום בעלי אינובה/בריו ודומיו עם ניסיון וידע לא פחותים ממנו.
או קיי אני מודה - קצת גירד לי בבלוטות השיעמום אז הלכתי לקרוא מהגיגיו -
ABS זו קונספירציה של האילומינאטי לדילול אוכלוסין
גם דו"ג מקדימה
הפליא התמיר וכתב -
חברים מצאתי שיבוט של עג"ג - "וריאטור זה לינוקס"7. לקטנוע תלת גלגלי יש וריאטור. הוריאטור הכבד מקשה על עבודת המיתלה האחורי ועל כן פוגע באחיזה של הגלגל האחורי.
אלה לא הכותרות המקוריות שלו.
לתמיר יש דעות קיצוניות אבל בעקרון הוא לא לגמרי טועה, ואני לא שותף לכל הדעות שלו.
למשל ABS מאוד עוזר בבלימת חירום בקו ישר. עוזר בעיקר למנוע מהגלגל הקדמי להחליק ואז למנוע החלקה.
אבל הוא לא עוזר בפניות, לא עוזר אם עוברים נתיב עלינו, לא עוזר אם פונים שמאלה לפנינו או עושים פרסה מולנו, לא עוזר אם פוגעים בנו מאחורה.
מאות אלפי אנשים רוכבים כל יום בלי ABS ולא קורת להם החלקה בבלימת חירום בנסיעה ישרה.
אני מעדיף ABS כי הוא נותן לי ביטחון בבלימה על רטוב או חול אבל אני יודע שהוא עוזר רק באחוז קטן מאוד של מקרים ושהוא כנראה לא ימנע תאונה קטלנית.
נכון שהכותרת "ABS לא מציל חיים" היא מקוממת ומעוררת התנגדות אבל זה לא אומר שהיא לא נכונה.
אם הכותרת הייתה "ABS לא מונע החלקה של בקו ישר ונפילת האופנוע" אז היא הייתה טעות.
הכותרת נערכה כי אינה אינפורמטיבית.
נא לא להגיב למה שלא קשור לשרשור.
תודה.