תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: יוסאנג אקילה 250 או דיאלים daystar 250

Junior Member

יוסאנג אקילה 250 או דיאלים daystar 250

שלום לכולם,
    אני חדש בפורום אז ברוכים הבאים.
    רציתי להיוועץ עמכם בנוגע לשני האופנועים האלה.

איזה לדעתכם עדיף -
    ביצועים?
    חלפים?
    יבואן?
    אמינות?
    האם יש שוק יד2 וניתן למכור?

ומי שיש לו את אחד מאלה שירשום מה החסרון הכי גדול של האופנוע את היתרונות אמצע לבד.

וגם,
    הבנתי שפעם שהיו הרבה בעיות עם יוסאנג והיבואן עזב או משהו כזה. האם היום היבואן והשירות קיימים וברמה מספקת?

Member
    לא מכיר את ההיסטוריה של היבואן של יוסאנג אבל אם שמעת שפעם היו הרבה בעיות, אולי כדאי להיזהר..
    מבחינת האמינות של daystar אתה יכול להיות רגוע. הוא יתן לך הרבה שקט ולא ישלח אותך כל יומיים למוסך.
    בכל מקרה, תמיד כדאי לבדוק את כל הפרטים לעומק, לעשות נסיעת מבחן ורק לאחר מכן לקבל החלטה.
    בהצלחה אחי

ציטוט נכתב במקור על ידי ohadifrach צפיה בהודעה
    לא מכיר את ההיסטוריה של היבואן של יוסאנג אבל אם שמעת שפעם היו הרבה בעיות, אולי כדאי להיזהר..
    מבחינת האמינות של daystar אתה יכול להיות רגוע. הוא יתן לך הרבה שקט ולא ישלח אותך כל יומיים למוסך.
    בכל מקרה, תמיד כדאי לבדוק את כל הפרטים לעומק, לעשות נסיעת מבחן ורק לאחר מכן לקבל החלטה.
    בהצלחה אחי

אם ואם ואם ואם שמעת מחבר של גיסתו של השכן.

עד עכשיו גם אני "שמעתי" מכאלה ואחרים כל מיני סיפורים ואף פעם לא ניתקלתי באמת באופנוע של יוסאנג שעושה בעיות.

לעומת זאת,4 מחברים שלי שרכבו אותי החזיקו בעבר יוסאנג, 2 מהם 250 GTR אחד 250 GT ועוד אחד 650 GT והם רכבו עליהם ללא שום תקלות בכל התקופה שהיו איתם וסיפקו אמינות לא פחות מאופנועים "חזקים" ומוכרים בשוק.

על איזה נפח מדובר BARIK?
    מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.

Junior Member
    אני לא בעלים של אף אחד מהנ״ל אבל שמע סיפור. בערב ראש השנה האחרון נסעתי כרגיל למצדה וממש לפני העליה לחניון עצרתי לקצרה ולידי חנו שלושה daystar 250 כמו זה שאתה שואל עליו. סקרן אותי ומסתבר שהם שלישיה מהצפון בכלל שבאו למסע השנתי. סקרן אותי איך זה לעשות נסיעה כזאת ארוכה על 250 ושאלתי. בגדול שמעתי מהם אחלה דברים על הכלים והם עשו רושם של מאוד מרוצים וביננו, זה שהם הגיעו במצב שהם הגיעו עד מצדה זה כבר אומר המון טוב על הכלי.

סתם סיפור... :-)

Member הסמל האישי של oradul
    לא יודע כלום על דיאלים, אבל יש לי חבר עם יוסאנג אקילה 250 ואנו רוכבים הרבה יחדיו.
    בכללי, כלי טוב. המושב שלו רך ונוח (למי שאוהב את זה. רך מידי לטעמי. מרגיש כמו מושב כורסא בחדר המתנה לדעתי), הכלי נראה טוב.
    אבל יש לו גם כמה בעיות שהוסבר לו ע"י המכונאי שאלו תקלות שכיחות בדגם הזה.
    1) כאשל מיכל הדלק מלא והכלי נוטה הצידה על הרגלית, זה מנקז דלק בגלל הזוית.
    2) בגלל מיקום המצוף במיכל, אמינות מד הדלק הינה 90% בימים טובים. מד הדלק אוהב לשחק משחק ניחושים "כמה אתה חושב שנשאר לך?".
    3)גומיות ראש המנוע לא טובות והרבה כלים באים להחלפתן כאשר מתחילה משם נזילה. אני מדבר אתך שהבחור עשה פחות מ6000 ק"מ על הכלי וכבר יש נזילה מהמנוע.
    אלה 3 הבעיות שאני מכיר שהיו לו והמכונאי אמר לו שזה לא רק הוא.
    לא בא לבאס אותך, פשוט שיהיה לך המידע. אולי בדגמים החדשים טיפלו בזה. למרות שאני לא חושב. הדגם שלו זה 2015.

Senior Member הסמל האישי של shushu
    זה נבלה וזה טרפה.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    זה נבלה וזה טרפה.
    אתה מדבר שטויות, יש לי daystar וזה כלי מעולה ואמין .
    יש כתבה ברשת על משהו שחצה את הודו עם הדייסטאר בלי שום
    תקלה.
    המוסך שלהם מעולה והשירות מצוין ולא יקר.

פות"ש , בעברי החזקתי גם אקילה 250 כך שיש לי כמה הארות עבורך:
    היוסאנג מרגיש טיפה יותר חזק מבחינת מנוע, גיר פחות חלק ומדויק
    (קשה בטירוף למצוא את הניוטרל) , היו לי כל מיני דברים מרגיזים כמו כיבוי מנוע בזמן נסיעה, ושטויות של חשמל, תנוחת הישיבה והכסא ביוסאנג ממש לא נוחים (לי ,ולא בהכללה גורפת ).

בקיצור,אם זה הכיוון תלך על הדייסטאר ולא תתאכזב, תנסה למצוא משומש שמור ותוכל לקנות אותו במחיר מאוד אטרקטיבי.

ערן

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    פות"ש,
    אתה יכול לבדוק גם את ה keeway blackster. זה אותו סגנון, ולפי ביקורות ברשת עושה רושם של אופנוע מוצלח.
    eranb,
    אשמח לשמוע איך האופנוע מתנהג בנסיעות בין עירוניות? מבחינת מהירות שיוט, נוחות נסיעה במהירויות עקיפה. האם הוא לא כבד מידי בתוך העיר? לתימרונים בפקקים וכו?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    פות"ש,
    אתה יכול לבדוק גם את ה keeway blackster. זה אותו סגנון, ולפי ביקורות ברשת עושה רושם של אופנוע מוצלח.
    eranb,
    אשמח לשמוע איך האופנוע מתנהג בנסיעות בין עירוניות? מבחינת מהירות שיוט, נוחות נסיעה במהירויות עקיפה. האם הוא לא כבד מידי בתוך העיר? לתימרונים בפקקים וכו?
    בעיר הוא מצוין ולא כבד בכלל, זווית צידוד סבירה ביותר . מבחינת בין עירוני-מהירות נסיעה של 110
    -120 בלי בעיה (הגעתי גם ל-140 אבל זה לא
    בריא למנוע .
    בקיצור ,כלי חביב מאוד ולטעמי עדיף בין השלושה
    שהועלו פה