סתם בן זונה, כתוב בדיוק את התקנה ואת הסעיף.
כי אם השוטר מטומטם...וגם הפקח, אז יש מצב שהם נתנו דו"ח לא נכון.
עשרות מפעלים שופכים ביוב לים ולמי השתיה, אבל אותך צריך להעניש...כי זה קל.
היום שטפתי עם גרניק את האוטו הפרטי (שהיה ממילא די נקי) ובא פקח מאנ-מאנייק שייחנק אמן, ורצה לתת לי דו"ח באמצע השטיפה...
השטיפה בוצעה על המדרכה ממול הבית (יש לי דירת גן. בשביל הגרניק השתמשתי בצינור ארוך, ולחשמל בכבל מאריך).
סתם לצורך העניין - יש לציין שלא היה שום ליכלוך על המדרכה. רק שאריות של מים וסבון. וגם אמרתי לפקח האפס שאני אנקה את שאריות הסבון אחרי עם הגרניק. אבל ראו על הפקח הכלב שהוא אנטיפט מצוי ובא לזיין ויהי מה.
סירבתי לתת לפקח את ה ת-ז, אז האפס השמן קרא למשטרה, וכשהשוטר הגיע הוא הסביר לי שזה לא משנה ששהשתמשתי בגרניק או בצינור מים פתוחים רגיל.
הדו"ח פה הוא על לכלוך המדרכה "הזרמת מי שופכין למדרכה" או משהו כזה. איזה "מי שופכין" רק אלוהים יודע. מדובר על מים רגילים מהברז להשקייה בחצר.
475 שקל אם שאלתם את עצמכם. והרבה ריבים שעה וחצי, וגרון צרוד, והלך המצב רוח.
ת'כלס לפי מה שהבנתי מהשוטר: הדרך היחידה החוקית לנקות את האוטו זה למעשה במכון שטיפה.
עכשיו השאלה:
אם מחר אני קונה אופנוע שטח (ואני אכן לפני קניה) והוא חוזר מרכיבה מלא בוץ וג'יפה: איפה אני מנקה את זה?
ברצינות, איפה מנקים דבר כזה?
סתם בן זונה, כתוב בדיוק את התקנה ואת הסעיף.
כי אם השוטר מטומטם...וגם הפקח, אז יש מצב שהם נתנו דו"ח לא נכון.
עשרות מפעלים שופכים ביוב לים ולמי השתיה, אבל אותך צריך להעניש...כי זה קל.
אם האוטו היה על הכביש והמים לא היו מגיעים למדרכה, אז לא הייתה בעיה?
זה הקרמה של השם- קוקוריקו נגד קופיקו.
או אולי המקום- רמת גן.,
בצפון הפקחים השמנים מקסימום נותנים דוח חנייה.
שו הדה קנס על הזרמת מי שופכין...!
שווה להתיעץ עם עוד"
"אנעל בבורי על גמבון"(לול)
- מנקים בשטח (לא על כביש או מדרכה)
- בעבודה
- בחצר הפרטית
- במקום מוסדר (בתשלום)
"הנ'ל שפך מי שופכין להשקייה והובילם שלא כדין. חוק עזר מניעת מפגעים ושמירת הסדר והנקיון התשס"ב 11 2002. שפיכה של מי שופכין להשקייה והובלתם שלא כדין."
הערות פקח: "הנ'ל שטף את רכבו עם מכונת לחץ ולכלך את הרחוב במים מלוכלכים עם סבון. צולם."
כשהפקח השמן הגיע, הוא קרא לי טיפש. לאחי קרא פישר. ולגיסתי אמר שהיא צריכה עוד זוג משקפיים.
הוא חנה בצורה שמסכנת את התנועה, והשותף שלו הפקח שאיתו - עישן לי סיגרייה מול הפרצוץ.
דרך אגב, את כל זה הוא עשה מול השוטר. אבל לשוטר לא אכפת וגם זה לא קשור ל"עבירה".
נ-ב: המשפחה שלי ואני במקור מרמת גן. אבל כיום אני גר בעיר בשפלה ושם גם התרחש האירוע.
תשטוף על הדשא שלך בחצר.
לפי חוקי העזר העירוניים, יש לפקח סמכות - הוא סתם נקניק.
צריך להתייעץ עם עו"ד שמבין, כי הוא ניסח לא נכון את מהות העברה, קלוש אבל אולי יש עילה להתחמקות.
רק בפעם הבאה שנטפלים אליך (או אליכם) למשל פקח נודניק שמעשן...
חכו לראות אם הם זורקים את בדל הסיגריה על הרצפה, מעשנים בטווח שלושה מטרים מתחנת אוטובוס וכו'
אפשר לצלם, אפשר אפילו לקחת את בדל הסיגריה, להגיש תלונה נגדם.
רק צריך לפקוח עיניים ולבדוק, להקליט מייד לפני שמתפתחת שיחה ובאופן עקרוני לחכות.
לחכות שהפקח "ימעד" כך שגם אם התלונה שלו צודקת, אפשר להגיש תלונת נגד.
כל זה נאמר אם הפקח נודניק מעצבן שלא רוצה להקשיב ומתעקש לחפש.
למי שמגיע תלונה...שיקבל כמו גבר.
כך או כך, אני לא משפטן ולא מתיימר, רק חפרן שבדרך כלל מצליח לזמבר גם את הצד שמחפש אותי.
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 06-05-2016 בשעה 22:53.
אופנוע שטח? בשטח!איפה מותר לשטוף אופנוע שטח מלא בוץ וחול?
כל הקסם באופנוע שטח זה הבוץ והטינופת.
זו מכונה לא פסל סביבתי.
למעשה ... עברת על תקנות המים
http://www.water.gov.il/Hebrew/Water...arandfloor.pdf
אני מניח שהפקח לא צץ סתם ככה מהאוויר, אלא מישהו נחמד "שמחבב" אותך הרים טלפון קטנטן לפיקוח העירוני .
לשאלתך, איך לשטוף: קודם כל לא עם צינור ולא עם גרניק על המדרכה... אם זה נעשה בימי חול, כמו ילד טוב - עם דלי שישאר קבוע ליד האופנוע \ רכב ... ככה אף אחד לא יכול לומר לך מילה... ובשבת או שישי אחה"צ ??? תפעיל שיקול דעת ... הקנס לא קטן.
הבעייה בשטיפת רכב שטח ואופנוע שטח שהם מטנפים את המדרכה ורשות הרבים ... לכן, אם אתה יכול להכניס את האופנוע לתוך החצר ושם להפעיל את הגרניק , תנקה אותו מעל דשא ... דשא זקוק להשקייה רק מה .... אני לא בטוח שהעניין אומת משפטית וטענתך שע"י ניקוי האופנוע אתה משקה את הדשא....
זה מה שאני עושה בכל מקרה, וככה אני מנקה את המכונית ומשקה את הדשא ...
ניקוי האופנוע מתבצע בכל מקרה רק עם ג'ילדה... מצד שני אין לי אופנוע שטח...
נערך לאחרונה על ידי miki; 07-05-2016 בשעה 17:17.
הנה, רוסים מציעים פתרון. בגירסה של אוטו זה נראה ככה:
![]()